• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP ve uzantıları, Menderes’i neden idam etti? “Aslında mesaj sadece Demokrat Parti’ye değildi…”

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu, 27 Mayıs 1960 darbesinin arka planını anlattı.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Çılgın Türk

Tarihi yanlı anlatmak kadar rezilce birsey olamaz 
  • 4 Ay Önce

burak

çok haklısın.....bu ülkede bir asırdır resmi tarih diye bir şeyle otlatıldık...

Akinci23

Aldığım duyumlara göre menderes sebatay ciymis
  • 4 Ay Önce

2752

ala ala bu duyumları mı aldın. menderes döneminde bu millet nefes aldı. onun dinsiz domuzlara göre en büyük suçu ezanı bindörtyüz yıllık aslı ile yeniden okutması idi. millet karasabandan, gıslaved karalastikten kurtuldu.senin babanın köyden buraya yolu açıldı. sabataycı dedin de, bu ülkenin kuruluşundan itibaren siyaset,hariciye, sanat,üniversite,sermaye,medya,askeriye,üst bürokrasideki hasıl hep en üstte,en önde büyük hakimiyetleri oldu.bu gün de iktidarda halkın seçtikleri var gibi ise de onlar her dönem dizginleri pek çok alanda ellerinde tutuyorlar. sana tavsiye bunların kimler olduğunu araştır,öğren. ilginç olan pek çok laiklik havarisinin aslında geri plandaki bu özellikleri itibariyle islam ve müslümanla savaşmakta olduklarını ibretle görecek ve dilini yutacaksın.

Yavuz 1517

Rahmetli ADNAN MENDERES ve 2 bakanının katillerinin bugünkü torunlarıda aynı hülyâlar içerisindedir. Ama, bilmiyorlar ki o zamanın katillerinin bugünkü torunlarına o fırsatı asla vermeyeceğiz.
  • 4 Ay Önce

BİLGİ

gazeteci can ataklının amcası mucip ataklı, zafer partisinin faşist başı ümit özdağ ın babası muzaffer özdağ menderesi deviren mbk lı katillerdendir. BİLGİ.

hesap

evet ben yine aynı düşünüyorum chp ve onların babaları ittihat terakki ve dedeleri jön türkler onların kendileri ve fikirleri bu ülkeden silinmedikçe bu millete huzur yok onlar fırsatını bulsunlar daha beterini yaparlar onun için onlara inanmayacaksın korkmayacaksın onlarla sürekli mücadele edeceksin
  • 4 Ay Önce

ABD Çin korkusuna Türkiye yanaşırsa bakalım Çin'den savaşmaya kim gidecek

1 100 defa layayım diyenler Demokrat Aydın Çağdaş solcu batıcı Aydınlar için gaza gelen Müslümanlar hangisi gider çin'le savaşa bilsin ki yarın donuna kadar sayacak O Amerika gidenlerin gitmeyenlerle
  • 4 Ay Önce

Ben Amerika'dan kalkacağım geleceğim 18 yüzyılda Amasya'nın köyüne kolej kuracağım Robert kolejini getirip İstanbul da kuracağım O kadar adamı bedava okutacağım onları mankurt yapacağım benim fabrikalarda ürettiğim conilerin mallarını sen almayacaksın üre

Bizim coniler mimaç kalsın sizin Mehmetler mi nasılsa AVRUPADA OBEZLIKTE BIRINCIOLDU TÜRKIYE
  • 4 Ay Önce

baki

doğru bilgilerin abuk sabuk ruh hastası bir üslupla ifadesi.boğaziçi üniv. evveliyatı robert kolejin rumeli hisarının hemen tepesinde kuruluşunun nedeni şu; abd li misyonerler, fatih in istanbulu fethinin rumelihisarının yapımı ile başlamasının intikamı anlayışı ile,istanbulun yeniden ellerine geçmesinin buradan başlaması düşüncesi ile...düşünün 1.5 asır önce istanbulda boş yer mi yoktu.

çetin

sonuç siz de dolandıniz kemalist oldunuz. yok 19 mayıs mesajı yok cuntacilari af...
  • 4 Ay Önce

ay çok bi mersi çetin paşam..

deme yav.ay çok mersi. akit de çağdaş kemalist laik olmuş demek. ay bu kadar yıllık okuyucusu olaraktan pek ziyade mütehassis oldum efeeemm.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23