• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dr. Şenocak'tan başıboş köpek sorununa fıkhi yorum!

Yeni Akit’e konuşan Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak, insana zarar veren hayvanlara ilişkin İslam’ın hükmünü anlattı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sadık

Haksız yere cana kıyan, bedelini öder. O hayvanların hiçbiri bilerek kötülük yapmaz, kötülüğü de hak etmez.
  • 4 Ay Önce

ali malat

Daha öncede yazdım.hoca hadis vermiş ama senetlerini vermemiş.merhamet peyganberinin köpek öldürtmesini çok iyi açıklamak zorundadır.mutlaka ravisini yapmalıdır.kaldıki enam suresi 38.ayet"yeryüzünde yüriyen bütün hayvanlar kanatları ile uçan bütün kuşlarda ancak sizin gibi birer ümmettir"zararlı olanların çaresi ölüm değildir.
  • 4 Ay Önce

hasel

Saldıran köpek tabiiki itlaf edilmeli.Günlük,birsürü yiyecek israf ediliyor.Tüm barınaklardaki köpekler beslenebilir.Görevlendirilen kişilerin kimisi yiyecek toplar,kimisi de bakar.Devlette kısırlaştırır.Benim bakacak halim yok ya.
  • 4 Ay Önce

İlmi siyaseti zayif bir islam hocası

Kitabı yutsada oturaklı yorumu yok medyatliklik hastası islâm alimi olsa kul llar bulurdu. Ama hocam biraz islâm fıkıgına ver kendini geliştir hep okumakla arapca bilmek le olmuyor. Mesala. Iki cihan nebisi parmagı ile ayı ikiye ayırıp mucize gösterirken. Mescidde cubbesine yatan uyuyan kedi icin cubbesini niye kestirip ordan kalkmış. Niye elini degip uyandırmadan kediyi alamazmı idi, ip ucu sana bu bak cok büyük ip ucu araştırsanda bulamaz anca londrada gizli gercek islam fıkıgi kitablarında yazar. Bunu bilen ingilizler, müslümanlara direk uygulayamamışta avrupadan hiristiyan devletlerde başlayarak hiristiyan aileleri kedi  sevadasi yaptırmış azcık bunda da ip ucu sana cünki Avrupaya giden Türklere marketlerde kedi  mamamısı malzemesi göz alışkanlıgi marketlerde sokaklarda Bu müslümanları empoze ederek ülkelerine izine gelince konuşturup zemin hazırlamış. Artı sen köpegin oldugu yerde melek olmaz sözünü bilir iken sebebi hikmeti nedir acıklamaz isen bu konuşmalar ikna etmez kimseyi. Sahte hadis leri duyuyor ama gercekleri kitabların asıllari niye londradada kimse ulaşamıyor hani at arabası ile halice dökulen arapca farsca yazılı kitablari hele bir hatırlasan ya neyse kitabdan okumak iyidir amma islâmda hiçbir ayet veya hadis olaysız gelmemiş söylenmemiş ise osmanlıda ne zaman koyun sürüsüne katılmış. Ondan önce niye  koyun sürüsüne asla katılmamış hele bir ögreniver ki sözün etkili olsun.
  • 4 Ay Önce

Babayiğit

Siz köpekler ile alakalı değilde kedilerden bahsediyorsunuz.

Bu adam siyasette tarafı yanlış tutan

Bunun sözleri insanlara Allah gecirtmezzzzz
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23