• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran'dan Türkiye'ye karşı büyük ayıp! Bunu nedense görmezden geliyor bu beyler

Milliyet yazarı Özay Şendir, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazası sonrası yapılan çelişkili açıklamaları ele aldı. Türkiye'nin yardımını kabul eden İran'ın, sonradan bu yardımı yok sayan skandal açıklamalar yapmasını eleştiren Şendir, Türkiye'ye muhalefet edenlerin İran'ın açıklamalarını dikkate almasına da tepki göstererek, milli duruşun önemine vurgu yaptı. İşte Şendir'in yazısının ilgili bölümü:

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

berdan

bunlar tek tek bilinmeli rumuzlu kardeşim yerden göğe haklısın. iran millilik uğruna yalan da olsa öyle konuşacak,bunun anlaşılacak tarafı var. ya bizim hain alçaklar.. onlar da vatan hainliğinden böyleler. erdoğan düşmanlıkları türkiye düşmanlığına dönmüş.öyle de bu kafa erdoğan doğmadan öncesinden de ta 1950 14 mayısından beri böyle. bir türlü kabullenemediler bu milletin tercihlerini. ha 31 martta biraz keyifleri yerine geldi.cumhuriyet gazetesi belki de tarihinde ilk defa millet iradesi,milletin tercihi, halkın tercihine saygı filan diye zırvaladı,lütfen.
  • 4 Ay Önce

naci

iran hamamın namusu kurtarmak için öyle yapacak.ne yapsın başka. türkler buldu cumhurbaşkanımız,dışişleri bakanımız ve arkadaşlarının cenazesini mi diyecekler.bütün orta doğuya şia ihrac edelim derken böyle maskara durumlara düşüyorlar.sevsinler şii hilalinizi. sünni müslümanları kafir gören şiiler suriye ve ırakta kaç bin sünni müslümanı öldürdünüz. bir yahudinin burnunu kanattınız mı. sıkar biraz. gariban müslüman köylüyü katletmek kadar kolay değil elbet.
  • 4 Ay Önce

Bunlar tek tek bilinmeli

Çok can alıcı yerden yakalamış; "İran’ın zayıf gözükmemek adına Türkiye’nin yardımını yok sayan tavrını ayıplasam da anlarım ama bir muhalefet milletvekili ve muhalif bir medya yöneticisinin, İran’ın açıklamalarını baz alarak kendi ülkelerini hedef almalarını anlamam ve “ayıp” kelimesi yaptıklarını anlatmaya yetmez..."ayıp kelimesi yaptıklarını anlatmaya yetmez " cümlesi bile yetersiz kalır...onurlu olmayı bilmiyorlarsa eğer bu olaya bakıp bakıp savundukları iran yetkililerinden öğrensinler...akdi halde bir seçenek daha var...eten Erdem bir savaş çıksa İran'ın yanında yer alırım dedigi günleri unutmamak kaydıyla...eten erdemin peşinden gidenleri Devletimiz bir kenara not etsin
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23