• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

28 ilde dev operasyon! FETÖ'nün emniyet mahrem yapılanmasında sıcak gelişme

Ankara merkezli 28 ilde FETÖ'nün emniyet içindeki mahrem yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 46 şüpheliden 14'ü tutuklandı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatandaş

Avrupa'da bunları derdest etmek için avrupa ülkelerinin savcıları gece yarısı gözaltına aldırıyor! Amaaan oda ne' bunlar hemen sosyal medyadan bir veyvala yayıyorlar, "derdest edilip türkiyeye teslim edilirlerse; Türkiye'de hemen tutuklanıp hapishanelerde kötü koşullarda sağlık ve hayatlarının tehlikeye girecek algısı yayıp" , tüm fetöcülerden oluşan sözde kamuoyu olarak troller sosyal medya baskısı olşturup, engelliyorlar fetöcülerin derdest edilip Türkiye'ye teslim edilme ihtimâlini! Avrupa'da bunların bu yalan dolan algılarına karşı bir çalışma yapıp Avrupayı ikna etmeliyiz! Zirâ fetöcüler bulundukları avrupa ülkelerinde türkiyeyi kötülemek fitne yaymak hususunda hiç hiç boş durmuyorlar, ve üzerine avrupa ülkelerinin de bürokrasisini ve devletlerini ele geçirmek için türkiyede yaptıkları her yöntemi yapıyorlar!!! Özel okulları ve soru hırsızlıklarından tutunda, yazılıp bitmiş karnelerin diplomaların notlarını şantajla rüşvetle değiştirttiklerini övünerek anlatıyorlar!!! Bunlar sâdece Türkiye için değil tüm dünya ve tüm insanlık için tehlikeli bir örgüt! Aslında bunların illumunatiden daga karanlık bir yapı olduğunun farkında olan avrupalı hukukçular da var, onlarlarla işbirliği yapıp tüm avrupa devletlerine ve dünya kamuoyuna bunların ne kadar zararlı bir yapı olduklarını anlatacak sivil lobiler derhal oluşturmalı Türkiye devlet yetkililerimiz!!!
  • 4 Ay Önce

asim keskin

insalah fetö cü diye dindar insanlari tutuklamiyrsnuuzdur
  • 4 Ay Önce

Şüpheli durum gören bilen varsa ihbar etmeli fetö soysuzlarını

Eskişehir belliki fetönün rahatça cirt attığı yerlerden gerekirse evlere kurumlara kapı kapı baskınlar yapılıp bu hainler bulunmalı.
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23