• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ersan Şen’den skandal 28 şubat çıkışı

Türkiye’nin en büyük kara para yasadışı bahis operasyonunun kilit ismi Tolga Alpaslan’ın ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nın yıkılmasına neden olan Kervan Pastanesi’nin firari sahiplerinin avukatlığını üstlenen Ersan Şen, şimdi de 28 Şubat darbecilerinin gayri resmi avukatı oldu!..

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

ERSAN ŞEN KARDEŞİMİZ BİR UZMAN HUKUKÇU OLMASINA RAĞMEN HİÇ BİR GEREKÇESİ YOKKEN TANKLARIN GELİN ARABASI GİBİ SIRA İLE ŞEHİR MERKEZİNDEN YÜRÜTÜLMESİNİ ANALİZ EDEMİYORSA VE BUNUN NE MANAYA GELDİĞİNİ ANLAMIYORSA, BU ADAM ADALETE HİZMET EDEMEZ.
  • 4 Ay Önce

Yorum

Ersan şen görünce kanal değiştiriyoruz gönderin gitsin samimi değil.
  • 4 Ay Önce

Mgörüş

Yüz verdinmi astar isterler... Demirtaş ne zaman serbest kalacak...
  • 4 Ay Önce

Mustafa

Ersan şen makam bekliyor belliki guguk adına konuşuyor millet nezlinde o erler hala mahkumdur ersan ilahi adalette inanmadığı için kendine göre çıkış yolu arıyor bu zihniyetin gebermesi çok sürmez Allah'a allahın koymuş olduğu kanunlara peygambere islam dinine savaş açmış olan her kefere savbaşı kaybetmiştir bunlardan bazılaro bu işlere Allâh ve peygamberi ne karıştırıyorsun ömür boyu ataştırdım dünya ahiret allsh ve peygamberin karışmadıgı hiç bir iş yok karıştıtmak istemeyenler neden kafir olmak için bu kadar acele ediyor şaşarım
  • 4 Ay Önce

Ahmak /kripto darbeciler 12 EYLULUN MILLI GUVENLIK KONSEYI/5 İ BIR YERDE EMPERYALIST SEREFSIZLERI DE MII

Mıllı zannediyordur:)))
  • 4 Ay Önce

cihan

hukukçu bozuntusu ersan şen ve can özçelik adlı zatlar şerefsizadi kişilerdir
  • 4 Ay Önce

fetösavar

senin kanunun ne kardeşim, ne saçmalıyorsun, prof ünvanı nedir yahu, sen dünyadan haberin yok, türkiyeden haberin yok, tabi yapanlar asılmadı, konuş şimdi darbe değildir, falan filan... boş bomboş bir adam, bir zamanlar cb falan olacaktı, buralara düşmüş...
  • 4 Ay Önce

resat

kimisi haktan yana olur zahmet çeker ,kimisi güçlüden yana olur sefa sürer, amma geçici olan bu dünyada ,sonra uykudan uyanma vakti gelip çattımı ,işler tersine döner hemde ebedi alemde ,,
  • 4 Ay Önce

Af kararı milletin vicdanı nı yaraladı

Azgın azınlık iyice azdı saldırıyor Tayyip bey yıllardır iktidar ama yanına blr devlet adamı yetiştiremedi kendini hep yanlız bıraktı sağlam ekibi kadrosu da yok düşük profilli vekil bakan tercihleri yanlış karardı.
  • 4 Ay Önce

Garip şeyler oluyor

Ziyaret için gittiğim eskişehir 75 yıl yunus emre camide Cuma namazı kılınması hemen yakındaki meb bağlı ilkokulun hoperloründen son ses laiklik ve cumhuriyet üzerine şarkı dinletisi yüzünden adeta engellendi imam kendi sesini dahi duyamadı. Bunun kasıtlı olduğu ortada.
  • 4 Ay Önce

Seçmen

Cem küçük kardeşim ne üzüyor sun kendini azgınlara Cevap vermek hükümeti savunmak için bırak hükümet versin cevabı affeden onlar.
  • 4 Ay Önce

giray

hah hükümeti ısırmak için gene fırsat. o zalimlere bir çift lafın var mı..bir çift lafın.

Darbe yapanı, vatana ihanet edeni İDAM etmezsen, olacağı bu!

28 Şubat bir DARBEDİR!! Bu DARBEYİ yapanlar dahi inkar etmiyor, DARBEDİR, diyor!! Milletin haklarını gaspettiler! Demokrasiyi postallarıyla çiğnediler! Bin yıl sürecek, dediler! Hayırdır, pabucunun avukatları?! Vicdansızlar!!!
  • 4 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Herkesin bir dini var dedik ya bununki de laiklik işte bir de utanmadan hukukçu olacak yok neymiş 28 şubat kararları MGK kararıymış o günün mgk sı zaten darbeyi yapan sen neyi savunuyorsun sen acaba 28 şubatta neler yaşandı halkın içinde hiç haberin varmı şayet merak edersen sana anlatırım belki utanırsın ,hani hep diyorsun ya Hukuk devleti ,hukuk devleti diye ama sıra hukuğa gelince hangi hukuk ve kimin hukukunu hiç tartışamazsın güya da demokrat olacaksın pöh pabuçlarımın prof u.
  • 4 Ay Önce

19 mayıs

Atatürkü anma ve gençlik spor bayramımız kutlu olsun sizlere inat bu millet atasını unutmayacak unutturmaya cak siz gerici kafanıza böyle debelenip duracaksınız ama nafile
  • 4 Ay Önce

ERKILIC

lavuk 19 mayis'ci, m.kamal'ci! 5816 m.kemal'i koruma kanun'u kaldirilinca, seni ve turevlerini gorecegiz. Tamam,biz yazdik, sen de yaz.

19 mayıs 2

atatürk ü unutun diyen var mı zalim. siz Allah ı peygamberi kur anı dini unutun diyorsunuz ama. atatürkü sevdiğiniz filan yok,istismar sadece. keyfinize uymayan,emir ve yasaklarından nefret ettiğiniz Allah ın dinine alternatif çıkarma çabasındasınız.o dudak büktüğünüz ebedi alemde sizi kim kurtaracak,ölümlü olanlar mı.sen asıl oradaki azabı hesabı debelenmenizi birazcık o mercimek beynine soksan.

Doğruya Doğru

Önce Hiç bir Ülkede olmayan Koruma kanunları bir kalksın sonra iki taraf belgelerle tarihi gerçekleri tartışsın doğru bulunsun artık istismarlardan bıktık.

Vahap

Asıl gerici ve cahiller topluluğu odur ki 2024 yılında bir kişiyi tartışmanın hapisle cezalandırılmasını içine sindirebilendir ama sizin derdiniz belli sizin derdiniz İslam ve müslümanlarla ama niyetinizi örtmeyi de beceremiyorsunuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23