• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

28 Şubat'ın 'bin yıl' planı ellerinde patladı: Generaller bin bir gün hapis yattı

28 Şubat darbesi için, “Bin yıl sürecek” diyen dönemin sözde kudretli generalleri, darbe suçu nedeniyle bin bir gün hapis cezası yattı.

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

fetösavar

bunlar bunak değil, azgın güruh... bunlar öyle bir kaç senede bırakılacak tipler değildi... keşke oralarda geberselerdi... bunlar masum halkın kıt kanaat gelirleri ile silahlanan ve bunu yine sahibine karşı kullanan nankör, hainlerdir. bunlara acımak yanlıştır. bakınız abdülhamit han hain paşalara acımıştır. idam etmemiş sürgüne göndermiştir... mithat paşa gibi tipler...hepsi teşekkür edeceğine daha da azmıştır... örnekteki gibi...
  • 4 Ay Önce

mahkemeikübra...

neyse paçayı kurtaramayacakları büyük gün var. hani onların inanmadığı fakat var olan ve onları bekleyen büyük gün makemeikübra.

Bunlar asker değil devleti yıkmaya çalışan ihanet şebekesi

Ben askerdeyken bu darbeci ler ozaman kudretli ordu komutanlarıydı. Çoğu insan ülkede başbakanın adını bilmez ken komutanlar bize bu darbeci soytarıların isimlerini ezberletiyorlardı.
  • 4 Ay Önce

EMEKLİ

1001. Gece Masalları gibi Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun,Amiin...
  • 4 Ay Önce

Mgörüş

Baklava çalan çocuk bunların beş katı yattı... Acaib ceza almışlar...
  • 4 Ay Önce

cumhur

m.görüşçü kardeş ;senin saadet ve yrp o günleri unuttu,tek dertleri birinci düşmanları erdoğan...

sdk

beter olsunlar
  • 4 Ay Önce

Islamin, musluman sereflu miletimizin HAINLERE BILE MERHAMET YETKISINI KULLANAN SAYIN REISINUZ BUNLARI.....IDAMDAN BETER ETTI KALAN OMURLERINI MINNET BORCUYLA GECIRME MINNET CEZA VERDI:)))

..........
  • 4 Ay Önce

Önce Vatan

Kesinlikle bırakılmamalıydılar,şahsa yapılan bir suç değil,YüceTÜRK ULUS ve DEVLETİNE abd piyonları,maşaları tarafından yapılmış bir darbedir.Vatana ihanetin suçu idam olmalıdır ki bu satılmışlar sürüsü O KUTLU OCAĞA ve VATANA,ULUSA bir daha böylesine yıkımlara sebep olacak kahpeliğe kalkışmasınlar!
  • 4 Ay Önce

www

bu hainlerin kodeste ölmeleri gerekirdi. Zalime merhamet olmaz, zalime merhamet mazluma zulm demektir. Eger bu hainler ellerinde imkan olsaydi müslümanlari ya asarlardi yada ömür boyu hapise sokarlardi. Yasasin zalimler icin cehennem.
  • 4 Ay Önce

Bilge

Bunların bazıları haketmiş olabilir.. ama biz şimdi memleketi amerikan planlarına teslim edip, güzel ülkemize onlarca milyon ayak takımı, asalak yerleştiren ve halkımızın boğazını tıkayıp nefes almasına engel olan şerefsiz hainlerin ne kadar yatacağına bakalım!...
  • 4 Ay Önce

Allah ından bul hain gayrıbilge.

vay alçak .. 27 mayısların 28 şubatların tadı hala damağınızda belli.kim memleketi abd planlarına teslim ediyor. abd ab israil bu ülkede kimi seviyor kimi sevmiyor.kim onlara göz kırpıyor ve aradığınız delikanlılar biziz diyor. nasıl gene her şeyi o ters yüz etme yılanlığınız.gezide yerli gavurlarla kim elelele idi. neren tıkanmış yüz yıldır hep sizin borunuz ötüyor. hain dem ile açık gizli işbirliği yapanlar. katil seloları emperyalizmin maşası kızıl milyarder kavalayı kollayanlar,yani senin seçtiklerin..

Vahap Kalyoncu

Kimse bizim çektiklerimiz acıların üzerinden kimseyi affedemez Allah şahittir hakkımı bir kenan evrene helal etmemiştim 12 eylülde bize yaptıklarından bir de 28 şubatta bunlara çocuklarımıza yaptıklarından.
  • 4 Ay Önce

Eee

Bir de..?

Ömer

Zaten hapisleri otel gibiydi . Pişmanlık var mı yok . Keşke olmasaydı biz iyiniyetle yaptık dediler mi hayır , derler mi hayır . Bunlarla neden PKK nın bitirilemediği daha iyi anlaşılıyor . Hedefleri mütedeyyin dindar insanlar , batı yapay zeka yaparken bunlar başörtüsü ile kur an kursları ile uğraştılar . Şimdi ağızları yerde toprak onları bekliyor , sıkacak tüketecek , pişman olacaklar , keşke toprak olaydık ayeti kerime ile sabit diyecekler ama iş işden geçecek . Yazıklar olsun koca adamların düştüğü hale bak .
  • 4 Ay Önce

o kocamış koca adamların asıl alemdeki halleri.???

burdan yırtmak kolay,bir de boynuzsuz kuzunun boynuzludan hakkını alacağı alttaki yaprakların üstte üsttekilerin altta olacağı,uzunun kısa kısanın uzun olacağı gerçek alem..orada ne chp ne sözcü ne darbeciler ne aym... herkes ve yaptıkları. haydi bakalım.

Osmanlı Torunları

Bu Dinsizlerin imansızların Soysuzların Haçlı Tohumları Teröristler müslüman Postuna sokulmuş Gayri müslim yahudi Ermeni Amarkan Fıransız Alman Yunan Rum Bulgar İngiliz kanada Çocukları Hiç Bir Zaman Hapisden ceza Evinde Geberip Cehennemin yedi kat yerin dibine kadar yolları olsun Ateşleri Bol Olsun
  • 4 Ay Önce

barış pınarı

1001 az olmuş... Ölmeden çıkarmasaydılar dha iyidir.. Bence
  • 4 Ay Önce

kibarcik

işte hesabınıztutmuyor nıye cunki hesaplarınızın üstünde hakkın hesabı her z
  • 4 Ay Önce

Vatandaş

Az yattılar bu din devlet millet düşmanları.Bunlar daha fazla yapmaları gerekiyordu ama maalesef ucuz kurtuldular.Kurtulmari için çok üzüldüm hele hele çevik bir çoktan kurtuldu cenazesi ceza evinden çıkmak gerekirken az bir ceza alarak çıktı onun çıkması ayrı Bir üzüntü sebebidir.
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23