• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyanet Audi aracı iade ettiğini duyurdu

Diyanet İşleri Başkanlığı, tartışmalara neden olan Audi A8 makam aracını iade edildiğini duyurdu. Açıklamada, "Başkanlığımız hizmetinde kullanılan bir adet Audi A8 araç iade edilmiştir. Merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatlarında çok zorunlu ihtiyaçlar dışında demirbaş eşya, büro malzemesi, kırtasiye vb. alımlar yapılmayacaktır." ifadeleri yer aldı.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yapmayın

Gerekli ise neden iade ettiniz.Gerekli değilse neden aldınız.İsraf haram değil mi? Müslümanları temsil ediyorsunuz.Bulunduğunuz makam ,çok farklı bir makam.Lütfen her konuda örnek olnuz.
  • 4 Ay Önce

Ahmet

Dinimizde İslam Alimi vardır , İslam Alimi rolü üstlenmiş yarı cahil hoca imam müezzin yoktur Maaş alarak Namaz kıldırılmaz böylelerinin Duası bile kabul olmaz Dinimizin hali ortada
  • 4 Ay Önce

Gültekin

TOPLUMDA DİYANETİN KULLANDIĞI LÜKS MAKAM ARAÇLARIN DEDİKODUSU ÇOK OLUYORDU, DİYANET YALNIZ BİR ARABAYI DEĞİL İSRAFA YÖNELİK BÜTÜN MAKAM ARAÇLARINI İADE ETMESİ GEREKİR, ÇÜNKÜ EN ÇOK HARAMLARA BU KURUMUN DİKKAT ETMESİ GEREKİR.
  • 4 Ay Önce

çok şuurlu müslüman kardeş gültekin yatsıyı kıldın mı

emrin olur paşam... derdiniz onun varlığı...bütün dünyada o batıl dinler de bile bir ihtişam olur.

Umuda

Başkan Lüks yaşamak Lüks arabalara binmek hep Solculara Atelere CHP lilere mi mahsus olacak gariban Dindarlarda binecek helal yolla alınan araçlara bırakın solcuların dolduruşlarını onlar kendilerini görmez hep nefret ettikleri Dindarlara çamur atar.
  • 4 Ay Önce

sağolsunlar. kendileri inşaallah dine riayet ediyorlardır

mesele sadece o dine dindara diyanete husumet.sosyete sosyalistlerinin ülkesi burası.elbette dinde israf haramdır,amma velakin akıllarınca bu uyarıyı yapanlar dini bildiklerinden inandıklarından mı yapıyorlar bunu. onlara şunu hatırlatalım kendileri de dinin gereklerini yerine getiriyorlardır umarız.

Müslüm

Eeyy diyanet siz neyi eksik yapıyorsunuz da dualar kabul olmuyor. Allah'ın gönlüne giremiyorsanız bırakın oturmayın o koltuklarda.
  • 4 Ay Önce

Recep

Sayın diyanet başkanı 28 şubat darbeci lerini affedilmesine nediyor acaba.
  • 4 Ay Önce

deniz

şimdi fitne çıkarma bozguncu. çok mu üzülmüştün o zaman. ne yapalım diyaneti de şimdi erdoğana karşı kışkırtalım mı. seni sinsi y....

Bu ülke de bişeyler oluyor..!

Bugün Ziyaret için gittiğim eskişehir 75 yıl yunus emre camide Cuma namazı kılınması hemen yakındaki meb bağlı ilkokulun son ses laiklik ve cumhuriyet üzerine şarkı dinletisi yüzünden adeta engellendi imam kendi sesini dahi duyamadı. Bunun kasıtlı olduğu ortada.
  • 4 Ay Önce

raşit

o zaman sen de ayçiçek yağına fiyatına kızıp o zihniyetin belediye başkanını seçmeyeceksin. şahsın için demiyorum.bilemem. milyonlarca beyinsize, sandığı boykot eden ev daire dükkan sahibi emekli hacı dedeler,köye yeğenini muhtar seçtirmek için yollanan istanbulu 2019 da ilk seçimde 17 bin reyle kaybettiren idraksiz köylüler. sonradan iş koptu .şimdi 5 yılı kaybeden istanbulda halk chp nin zevkini seksiliğini tattı,fark milyona çıktı. kapat kapatabilirsen farkı şimdi. beyazlar bodrumlardan marmarislerden koşa koşa geldiler. o zaman.

Şimdi mi akıllarına gelmiş

İsraf haramdır diye bir şey duymamışlarmıydı önceden?
  • 4 Ay Önce

seninkilerin şimdi akıllarına gelmiş mi acaba.

akıldane, çok bilmişka; günde beş vakit namaz farz.kıldın mı bu gün....sadece fetva vermek... mesele israf falan değil.en az israf oradadır.senin laikperest kuruluşlarında şahıslarında durum nedir.hiç düşündün mü.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23