• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğrudan tutuklama! Yasal düzenleme Meclis’e geliyor! Eğitimde şiddetin cezası artacak!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan öldürüldü. Türkiye'nin gündemine oturan cinayetle ilgili toplumun tüm kesiminden tepkiler gelirken eğitimde şiddetin önünde geçmek için yasal düzenlemelerde hız kazandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, öğretmene şiddetle ilgili yasak düzenlemenin detaylarını açıkladı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sayın özgür özel kaybedecek zaman yok millet perişan getir sandığı al oyu

Memura üstün haklar tanıyıp millet içinde millet icad eden akp milletin gözünde bitmiştir. Chp ye bikez olsun şans vermek artık kaçınılmaz umarım 2028 de yatmayıp bir an evvel toplumun seçim talebimi karşılarlar.
  • 4 Ay Önce

Ferdi

Saçma sapan bir düzenleme, her zaman birilerine şirin görünmek adına yasa yapmaktan vazgeçin. Genel norm ve değerlere dayalı caydırıcılığı ve yaptırımı olan yasalar çıkartın. Doktora şiddet var, doktoru için, öğretmene şiddet var öğretmen için, avukata şiddet var avukat için yasa yap. Bunların dışındakilere şiddet hak mı? Bu nasıl bir anlayış şiddet kimden gelir ve kime karşı yapılırsa en ceza verilmeli ve uygulanmalı, Hüküm ertelenmemeli, indirim yapılmamalı, infaz yasalarına kurban edilmemeli, UYGULANMALI, Cezalara adil olmalı, caydırıcı olmalı, genel adalet kurallarına uygun olmalı, toplumu tarafından kabul edilebilir şekilde hakkaniyet kurallarına uygun olmalı. Uygulanmayacak, kişilere özel, taraflı, caydırıcılığı olmayan, suça prim veren, yasaları çıkarmayın.
  • 4 Ay Önce

HESAP

BAK YİNE YANLIŞ YAPIYOR AK PARTİ TUTUKLAMAK FAYDA VERMEZ ÖZÜNE DÖN ÖZÜNE DİNİ VE MİLLİ BİR EĞİTİMYAP BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMA
  • 4 Ay Önce

oflu baba

COK GUZEL EGITIMCILERIN CANINI KORUYUN BUYUK CEZALAR VERIN KARSI DEGILIZ MUTLU OLURUZ DUKKANIMA BIR ORTA OKUL TALEBESI KIZ GELDI BANA DEDIKI AGBI BIZIM OKULDA BIR TANE KIZ KALMADI TECAVUZ EDILMEYEN BUNLAR NE OLACAK TECAVUZE DEVAMMI EDECEKLER BU ZAVALLI KIZLARIN HAKKINI KIM ARAYACAK..?
  • 4 Ay Önce

Hatayda olmayan baraj patladı yalanıyla insanların ölmesine sebep olan şımarığı da tutuklayın gücünüz garibana demi.

Memura karşı bukadar cömert olduğunuz kadar gaddar ev sahipleri vergi vermeyen kaçıran esnaf fahiş zamlar yapanlar fırsatçılık stokçuluk yapanlar dine millete sövenler onlarıda hemen tutuklasanız ya çok adaletli seniz.
  • 4 Ay Önce

Okur

Bütün memurlara silah verilmeli.
  • 4 Ay Önce

Vatanperver

Sizin uygulayacağiniz kanunlar yani yapacağiniz kanunlar bir yere kadar Allahin kanununu uygulayin ne şiddet kalir ne boşanma ne tecavuz ne hirsizlik nede hain hepsi gerekli cezayi alir sizin cezalariniz caydirici deil bilakis teşvik edici adam öldurmenin cezasi hapis oteli
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23