• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk isminden rahatsız olan Perihan'ı yerin dibine soktu! Helal olsun sana müdür

İzmir'deki özel bir hastaneye gittiği iddia edilen DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca'nın hastanede çalışan bir hemşirenin isminin Türkçe olmasından rahatsız olduğu öne sürüldü. İddiaya göre, DEM Partili Koca, eski bir Türk ismine sahip hemşireyi odadan kovdu.

48 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Biz bu vatanı sokakta mı bulduk?

Bu terörist köpeklere ve bu terörist köpekleri destekleyen her kim varsa devlet gereğini yapmalı. Vatana ihanetin cezası İDAM'dan başka bşr ley olamaz!!! Vatanını satan köpekler vatandaşlıktan atılıp, mal varlıklarına el konulup, idam edilmeliler!!! O güne kadar da bu domuzlara kuru ekmek ve sudan başka yallanacak bir şey verilmemeli. Biz bu vatanı sokakta bulmadık! Binlerce yıldır bedel ödeyerek, hala canımızı kanımızı vererek müdafaa ediyoruz. Vatana göz diken iti köpeği ezmek her Türk'ün asli görevinden başka bir şey değildir.
  • 4 Ay Önce

cuma aktaş

Yazıklar olsun bu devlete. pkk'lılar cirit atıyor, şamar atıyor, kurşun atıyor, olay çıkarıyor, devletin adnı değiştrememişler ama geriye kalan ne varsa herşeyi değiştirmişler. O kadar özgürler ki birinin kimliği ve adı yüzünden fırça bile atabiliyor. Adı türk veya kürt veya acem olmuş diye laf söyleyenin gırtlağını sıkıp gebertemeyen bırak gebertmeyi ceza bile veremeyen, bırak cezayı cevap bile veremyen bu devlete yazıklar olsun.
  • 4 Ay Önce

Tuğrul

Milletin vekilinin yediği halta bak sen hele. Hastane yönetimi ve hemşire derhal bunun hakkında manevi tazminat davası açmalılar...
  • 4 Ay Önce

Test ediyorlar

Bu haber doğru mu..İnşallah yanlıştır.Doğru ise bunlar azmış,kudurmuşlar.Başlarına gelecek var.Milletin sabrını test ediyorlar.Amaçlaro karışıklık çıkarmak.İyiyüzlü yalancı sinsi amerika ve Avrupa ya kuyruk sallıyorlar.Yanlış sınırı iyi bilsinler.Sabır sabır ve sonu var.
  • 4 Ay Önce

cengo

Zülkarneny rumuzlu yorumcu hafızanı yokla açılım bitti pkk can çekişiyorken kılıçtaroğlu cansuyu verdi bu itlere şimdide totoları hava da özgür özgür geziyorlar AYM nerde.yoksa kendini AVM misanıyor bu hakimler.
  • 4 Ay Önce

Mehmet DOĞAN

Hemşerinin Türk olan ismi neymiş?? AKP bunlar çok yüz verdi.. Önceden Kürtüm demeden çekiniyorlardı?
  • 4 Ay Önce

OSMALININ SON DÖNEMLERİ GİBİ ÇANAKLAEYE GELİRLER

ÇANAKAEDE EN VATAN PERVERLER YOKEDERLER SONRA BİRMERMİ ATMADAN İSTANBULA OTURURLAR 1918DEN 1938 1948 DE ANLAŞMALAR YAPILIR 20 TİRİLYON DOLARLIK AAB 20 TİRİLYON DOLARLIK ABD TEKNOLOJİSİNİ MAKASINI MODASINI ALIP AÇIM DİYENLER ALMIYANLAR KİMİ SUÇLAR BUNU ÖĞRENEMİYENLER HER İYİ YAPANI YOKEDER KÖLE OLUR 100YIL
  • 4 Ay Önce

budemlileri meclise sokan chpliler

1000bin yıl IRAK SURİYE YEMEN AFGANİSTANDADA BÖYLE İKİLİK ÇIKARANLAIN PEŞİNE GİDENLER BUGÜN DÜNYADA REZİLCE DLAŞIYOLAR DEVLETLERİNİ BUNLARLAN BERABER BATILI SOYUP OTURUYO ALLAH CC BİROL OKU DÜŞÜN DÜŞMANININ SİLAHINLAN SİLAHLAN DİYO BATILI ABD AVRUPLI GİBİ BUNLARA DESTEK VEREN LER BATILININ ALLAHIN PEYGABERİN YAPTIĞINI DEĞİLDE DEDİĞİNİ MENFATİNİN İSTEDİĞİNİ YAPARKEN O HERŞEYİN ENİYİSİNİ İSTİYEN BİROLMAYNLAR EN ÇOK AZABI DÜNYADA ÖLÜNCE CEHENNEMDE GÖRECEK HAKKNIZI YİYELERE BOZGUNCULARA DESTEKOLANLARA HAKKNIZI HELAEDERMİSİNİZ HARAMOLSUN
  • 4 Ay Önce

Gültekin

MİLLİ, MANEVİ DEĞERLERİMİZİ HER KİM ÖNEMSEMİYOR VEYA İTİBARSIZLAŞTIRIYORSA, BU KİŞİ VEYA KİŞİLER BU ÜLKEYE AİT OLMAYAN YABANCILARIN TAŞORANLARIDIR, BUNLARA ÇOK DİKKAT EDİLMELİDİR.
  • 4 Ay Önce

hesap

bu vatan hainlererine çok yüz veriliyor vallahi böyle giderse ülkemin akibeti karanlık
  • 4 Ay Önce

haberci

bu şeref yoksunu kadın acaba kimden cesaret alarak bu boku yiyor.kimin vatanından kimi kovuyor.öncelikle böyle islam düşmanı vatan hainlerine cesaret veren en başta islam düşmanı CHP'dir.bu hazımsız islam dğşmanı kadın bu vatanın sahibi olarak kendinimi görüyor.böyle alçaklara oy veren müslüman kardeşlerimiz de bu vatana en büyük kötülüğü yapmaktadırlar.
  • 4 Ay Önce

Leyl....

Simdi senelerdir öyle efsaneler anlatiyorlar ki Kürtler de boyle bir durum olunca, acaba bunlar ocagina dü$tugumuzde bize birsey yapar mi? Anneme bir zarar gelir mi? Diye yahu size Tek zarar, sizin o salak kafanizdan geliyor.. Bir Saglik personeline bile paranoyak bakiyorsunuz, neden cunku yaptiginiz pislikleri bilip, Yusuf Yusuf ediyorsunuz? Rica ederim sizden daha kalle$ kimse olamaz haddi zatinda!
  • 4 Ay Önce

Hepimiz Bozkurtuz

Hepimiz Alpaslaniz, Hepimiz Ertugruluz, Hepimiz Kültigin Haniz, Hepimiz Saltuk Buğra Haniz, Hepimiz Mete Haniz, Hepimiz Kürşat'iz. Hepimiz Alper Tongayız. Varmı diyeceğin? Öfkenizden geberin!
  • 4 Ay Önce

Hepimiz Bozkurtuz

Hepimiz Alpaslaniz, Hepimiz Ertugruluz, Hepimiz Kültigin Haniz, Hepimiz Saltuk Buğra Haniz, Hepimiz Mete Haniz, Hepimiz Kürşat'iz. Hepimiz Alper Tongayız. Varmı diyeceğin? Öfkenizden geberin!
  • 4 Ay Önce

Çok ggüzel haber

Çok şey anladuk eski eski eski
  • 4 Ay Önce

Cevap

Yorum yapan Zülkarneyn rumuzlu arkadaş Ak parti ilete alakası var da adını yorumda yazıyor ve eleştiriyorsun. Bu dem ve hep illere ne zaman sempati besledi ak parti. Açılımda bile soğuktu. Ak partinin ve Erdoğan’ın bu tiplere düşmanlığını her zaman duymadın mı ve bu demlilerin sevdalısı olan paryiyi ve fetövati oluşumların andı anman gerekirken en son eleştirmen gerekeni ilk yazıyorsun.
  • 4 Ay Önce

hll

bunu da ak partiye olan husumeti ile çarpıtan sersem ruh hastalarına yuh olsun. chp ile dem aşkına, chpdeki sezgin tanrıkulu,mahmut tanal vs takımının yıkıcı bölücü söz ve hareketlerine bir tek sözün var mı. ak parti döneminde kürt vatandaşlarla devletin bağı güçlendi,onların terör örgütünün avucuna düşmesi projesi büyük ölçüde engellendi. bu gün sınırın 200 km .ötesinde terör elebaşıları temizleniyor. sen innerede ise her haftada briket karakollarda vatan evlatlarının,tüfeği 20,22 yaşında ilk defa görmüş vatan evlatlarının yirmişer otuzar şehit olduğu günlerden haberin var mı.bu gün kalekollar ile dronlarla profesyonel ordu ile mücadele ediliyor. ak partiye salya sümük saldıracağına önce o pis ağzını temizle de ondan sonra konuş,ard niyetli,peşin kükümetli adam.neyi savunacağını,neye saldıracağını iyi belirle.

Nur

Seb kimsin besleme tc olmasa nereye gidecektin kıro adam oldunuz sizi o meclise sokanlardan Hesap sorulmalı katil pkk nın amerikanın eli kanlı maşası tc türklerindir utanmaz rezil
  • 4 Ay Önce

serezli.

31 martta chp g.doğuda onları ,onlar da bütün türkiyede chp yi destekledi. hani bizim apartman sahibi emeklilerin ak partiyi boykot etme nanesini yediği 31 martta.

Güreli

Bu şımarıklara kanun dairesinde ne yaparsan yap hepsi boş. Bunları hak ettiği şekilde cezalandıracaksın. Ama Türkiye Cumhuriyeti devleti'nde kanun var anayasa var. Yok mu bu kanunlar da bir boşluk?
  • 4 Ay Önce

rumelili

ya sevgili chp mizin onları koruması desteklemesi. sevgili prensesimiz dilek imamoğlu nun zafer işareti, seloya selamlar.vs vs.

osmanli

Devlet bu DEMliler olayina el atmali, bu gibi durumlar halk icinde infiale yol acicak. buvatana ait olmayan bu demli sozumona millet vekili dokunulmazlik hakkina dayanarak ona buna saldiriyor. devlet buna sessiz mi kalicak? Bunlara hadlerini bildirmezse devlet sonra basini alamaz.
  • 4 Ay Önce

davut

ya demlilerin bir numaralı hamisi chp miz...

Türkiye

Bunlar kaybettikçe kendi kuyruğunu ısıran tipler
  • 4 Ay Önce

Bozok

Bu akp ye takmış bir kısım klonlu kafalar de liyi bırakıp akp ye saldırıyor Allah sizin gözlerinizi kör etmiş akp ye laf söylüyorsun onunla işbirliği yapan kendi partini yada chp yi neden ağzına almıyorsun. Ağzın yamulur dikkatli ol. Meçliste demle birlik olup akp lilere saldıran chp liler neden görmezsin bre densiz. Hatta refah iyi deva gibi leri o görmeyen gözün görsün.
  • 4 Ay Önce

üsküdarlı

ruh hastalarının türkiye düşmanlarının derdi varsa yoksa erdoğan erdoğan. pkk ya dem e chp ye fetöye hiç laf yok. ya da yarım ağızla onlar üzerinden bir girizgah hemen ardından esas hedef erdoğan. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. bu millete de gözünü açmayı ,hakikatleri görmeyi nasip etsin diyelim.

Hayro

Anında bu soysuz ve şerefsiz ne idüğü belirsiz hainleri: Oyup cezalandıracak devletimiz ne zaman olacak!
  • 4 Ay Önce

ihsan

chp hemen kol kanat gerer,anında.

Korkut TÜRKOĞLU

Türk adı sana neden battı İsrail … ? Amerikanın, avrupanın israilin g.…..nü yalamaktan başka hiç bir özelliğiniz yok züppe kevvaşe ! Sen,bir çamur çizmesi bile olamazsın, olsan olsan ancak, siyonist Yahudilerin, kefere ABD avrupalıların KENEF TAŞI olabilirsin.
  • 4 Ay Önce

hulusi.

eh seçen ellere ne diyelim. Allah helak etsin.

ahmet

İddia edildi.Başka bilgi yok.Nasıl olsa inananlar var.Yazarsınız tabi.
  • 4 Ay Önce

osman

hemen korumaya geç münafık.sen sözcünün korkusuzun birgünün 365 gün yalan iftira çarpıtma tezvirat çamur atma inkar etme melanetlerine zerre söz söyler misin.

ğp

defolun gidin ülkemizden şerefsizler
  • 4 Ay Önce

Turan

Yönetim fırsatı bulsalar Nazilere rahmet okuturlar. isimlerde ki kısıtlama daha dün kalkmışken!
  • 4 Ay Önce

Kartalbey

Haber doğru ise Allah seni kahretsin kadın..
  • 4 Ay Önce

mithat

doğru ise imiş. sözcünün her Allah ın günü yalan dolanına gözü kapalı inan ama olur mu.

Necati Gedikoglu

O pislik vekili nin haddinemihemsire kovdurtmak hastaneler e alınmasin beyinsiz
  • 4 Ay Önce

Önce Vatan

kürt yada ermeni ismi olsa hoşuna gider .Tabi ki Türk ismi olacak burası zerdüştlerin yaşadığı kürtdistan mı .
  • 4 Ay Önce

Ferhat

Bu faşistlere bu şımarıklığın hesabı sorulmalı. Kişiyi milletinden dolayı aşağılamak suç değil mi
  • 4 Ay Önce

sinan

cesaretlendiren,kol kanat geren chp ye de bir laf etsek.

Zaza

Ahmet Türk DEM den niçin kovulmuyor.
  • 4 Ay Önce

burak

o ana direklerden.ne de olsa.

resat

avrupadakiler ve içerdekiler bunlara gazı bastı ,yaramadı belliki kaşıntıları had safhaya çıktı ,millet vekili sıfatından dolayı ,iyibir kaşıma hizmeti almaları için dağa doğru yürüyün ,orada alacağınız hizmetten memnun kalacaksınız ,
  • 4 Ay Önce

Ne alaka

Nesin’e helal olsun diyorsunuz geri dönüş için teşekkür etmiş bir de ne alaka
  • 4 Ay Önce

emir

sen benim ülkemde ye iç her melaneti yap teröre de arka çık bayrağımı sevme istiklal marşıma saygı da duyma ismimden de rahatsızlık duy.sen kim oluyorsun acaba.arkadaş ne oluyoruz nereye kadar bu devam edecek. meclisimizde bunları istemiyoruz.
  • 4 Ay Önce

kel

benim bir teorim var.kızıl elmayı evvela memleketimizde uygulasak.
  • 4 Ay Önce

Zülkarneyn

AKP 20 yıldır bu köpeklere öylesine yüz verdi ki Türklerin çocuklarına Türkçe ismi koymalarını bile fazla görür hale geldiler. Türk Milleti kendine yapılanı tek tek yazar. Zamanı geldiğinde ise hesabını mutlaka sorar.
  • 4 Ay Önce

cemil.

sen ne ayaksın kardeş. kafan iyi mi.fetoş musun,özdağ psikosu taifesinden mi...kim yüz verdi. tam tersine devlete bağlılığı arttırdı. senin türkçe adına kim engel oldu.senin sevgili chp nize bunlara kol kanat germesi konusunda bir sözün var mı.her şey hep ak partinin suçu. kafayı yemişsiniz. aslında dert türkiye düşmanlığı ve islama olan nefretiniz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23