• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HAMAS onu Kudüs şehidi ilan etmişti! Urfalı Hasan Saklanan, bunu tüm dünyaya haykırdı! Yok öyle yağma

Türkiye’den İsrail’e giden 34 yaşındaki Hasan Saklanan isimli Türk vatandaşı, Kudüs’te sınır güvenliğinden sorumlu siyonist İsrailli polisler tarafından şehid edilmişti. Saklanan’ın zillet içinde yaşamaktansa izzet ile ölmeyi tercih ettiğini belirten Doğruhaber gazetesi yazarı Mehmet Zülfi Tan, “Zalim sözüyle zulüm ediyorsa, Müslüman sözüyle buna engel olmalı. Her şey dengi ile olmalı. Bunu da ancak Hasan gibi mücahitler yapar. Yoksa bu işin edebiyatını yapanlar çoktur. Bize edebiyat değil eylem lazım. Laf değil iş lazım. Vaaz değil cihat lazım” ifadelerini kullandı. Tan, yazısında özetle şunları kaydetti:

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatansever

Müslüman olduğunu iddia edip de Müslüman gibi düşünemeyen, dinini bilmeyen, münafıklık alametleri gösteren nice insanımız var. Önce buna çok üzüldüğümü belirteyim. Sonra da şehitlik mertebesine ulaşmanın tek unsurunun iman etmek ve canını zalimler ile mücadele ederken vermek. Müslüman dünyanın neresinde olursa olsun zulme karşı durur, onun zararlarını engellemeye çalışir. Hasan kardeşim canını katil İsrail askerlerine saldırmak suretiyle feda etmiştir. Şehit edileceğini bile bile bu şerefli fiili yapmış ve arzu ettiği şehadet makamına ulaşmıştır, inşallah. Ailesi artık bizim ailemizdir..
  • 4 Ay Önce

Gerçek

Yazmayacağım diyorum ama önce ŞEHİT kelimesisin anlamını sorgulayalım. Kamera kayıtlarında gayet açık görünüyor, sokak içerisinde devriye gezen 2 İsrail askerine arkadan saldırıyor ve öldürülüyor. Manevi bir kavram bu kadar ucuz kullanılamaz.
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23