• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Algıcı Deniz Zeyrek’in sesi kesildi: Mustafa Varank’tan hodri meydan

Yazar Deniz Zeyrek'in 'Mustafa Varank İstanbul Zekeriyaköy'de 100 milyonluk villa satın aldı' iddiası sosyal medyayı salladı. Varank'ın "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim." çağrısına Zeyrek'ten 10 gündür cevap gelmedi.

30 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HII

KURU SIKI GÜYA ATARAK TEMÌZ ÌNSANLARI KARALAYARAK GÖZDEN DÜŞÜRMEK VE MÌLLETÌ ÌNANDIRMAK AFFERÌN SAYIN VARANKA AĜZININ PAYINI VERMÌṢ AMA BU ALÇAKLARDA NAMUS HASSÌYET YOK ASIL ÍFTÌRANÌN SAHÌPLERÌ KENDÌLERÌ BU ṢEREFSÌZLER ASIL TERÖRİST ASIL TÜRKİYE DÜŞMANLARI HIRSIZLAR VURGUNCULAR PÍSLÌKLER DENÌZ ZEYREK GÌBÌ KARI KILIKKI SATILMIṢ AMERÌKAN PÌÇLERÌDIE
  • 4 Ay Önce

resat

pahalılık denizine düşen şu milletin şu yılanlara sarılıyor olması çok acı ,tarihin hiçbir safhasında millete hayrı dokunmamış bu zihniyeti kurtarıcı sanması,yalancılardan medet umması çok acı ,
  • 4 Ay Önce

Deniz Zeyrek herşeyi YALAN İFTİRA

Ne söylüyorsa yalan söylüyor iyi tanırım annemim hemşehrisi menfeatçi bir chp li yalakanın teki bütün söyledikleri YALAN hatta İFTİRA dedim ya iyi tanırım keşke bu adamı bu yalanları yüzünden dava açıp güçlü maddi tazminat isteseler
  • 4 Ay Önce

müslüman ve kavgacı

bu ülkede herkesten çok yiyorlar, içiyorlar yine fitne çıkarıp ülkenin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini bozma peşindeler. bunlar aşa, işe muhtaç insanlar değil. bunlar ahlaka, karaktere muhtaç insanlar. o yüzden vatanlarının kuyusunu kazıyorlar.
  • 4 Ay Önce

müslüman ve kavgacı

bir de merdan denen iblis var. hergün ehli sünnete, islama, cihat kavramına, şeriata, müslümanlara yalanlarıyla hakaretleriyle atıp tutuyor. devlet büyüklerine, devlet kurumlarına saldırıp itibarsızlaşıyor.
  • 4 Ay Önce

Erzincanlı

BASIN YAYIN KANUNU ACİLEN ÇIKMALI DEĞİL BİR MİLLETVEKİLİ DEĞİL BİR MEVKİ MAKAM SAHİBİ ÜLKEMİZİN HER HER HANGİ BİR VATANDAŞINA İFTİRA YOLLU SALDIRIDA BULUNAN BU SALDIRININ VE İFTİRANIN GERÇEKTEN BELGESİNİ ORTAYA KOYAMIYORSA BÖLÜCÜLÜKTEN TUTUKLANIP BİR DAHA BASIN İLE İLİŞKİSİ OLMAYACAK ŞEKİLDE GAZETECİĞİĞİ İPTAL EDİLECK BU KİM OLURSA OLSUN İSTER SOL İSTER SAĞ YETER BU YALAN İFTİRADAN İNSANLAR BIKTI MAHKEMELERİ VE DEVLETİ BOŞ İŞLERLE UĞRAŞTIRIYORLAR BU BİLE BAŞLI BAŞINA SUÇ OLMALI.
  • 4 Ay Önce

Dez Enformasyon

Yalanın zihinlerde doğruya dönüşmesini bekliyor. Artık haberi okuyanların yüzde 70 i inandı bile.
  • 4 Ay Önce

müslüman ve kavgacı

polise alçak dedi bu deniz kancığı 1 mayıs günü. polise taşlarla, demirlerle saldıranları kışkırtan, azmmettiren, kudurtan işte bunlardır. sonra kenara çekildiler, pusuya yattılar. beklediler, izlediler. bunlar din ve devlet düşmanı şükürsüzler, imansızlardır.
  • 4 Ay Önce

müslüman ve kavgacı

chp medyasında 1 mayıs günü polislere hakaret etti bu deniz alçağı. chp medyasında din ve devlet düşmanlarını kışkırttılar, azmettirdiler sonra kenara çekilip pusuya yatıp beklediler, izlediler. Allah bunları kinlerinde, hainliklerinde, nankörlüklerinde, fitnelerinde, düşmanlıklarında boğsun.
  • 4 Ay Önce

Misafir

Bunlar kibarlıktan anlamaz bunlara en egır küfürü edeceksin bunların işi gücü yalan üretmek işin en acı tarafı akp oy veren zayıf secmende inanmaya başladı.
  • 4 Ay Önce

erdal

onlar da bizim salak yanımızı biliyor.her yalanla kimbilir kaç beyinsizin aklını çeliyorlar.

Kartalbey

Bunlar böyledir kardeşim. Yalansız geçen bir saatleri yoktur. Her şeyleri yalandır. Kadın demiyor mu "yalanı tekrar ede ede insanları yalana inandırmak gerek" diye? Bunları namazda görsem "bunun da altında bir dümen vardır mutlaka" derim.
  • 4 Ay Önce

ORAK ÇEKİÇ

ONLARIN YÖNTEMİ ÇAMUR ATIP ŞÜPHE UYANDIRMAK BAŞKA BİR ŞEYİN PEŞİNDE DEĞİLLER.YOKSA ONLARDA BİLİYOR ONLARDAN DAHA BÜYÜK YALALANCI VE HIRSIZ OLMADIĞINI
  • 4 Ay Önce

Fikret Türk

Bu hainlerin kankası zeyreklerin deniz görmüşü çok yiğitse adilse dilime gelir ama demem … se ibb şeysinin villalarınıda gündeme getirsin yüreği yeterse çapsız
  • 4 Ay Önce

sukru

İftirayı atıp sonra kulaklarının üstüne yatıyorlar.Bunların medyası da böyle.Burada yazılan her yazıya troller hücum ediyor ama onların medyasında cevap hakkın bile yok.Yorum kabul edilmiyor.İftirayı atıp keyfini sürüyorlar.
  • 4 Ay Önce

nezih

sözcü; 365 gün yalan iftira çarpıtma aşağılama.. işe de yarıyor. bakın 31 mart sonuçlarına..yıllar boyu,her Allah ın günü bıkmadan usanmadan saldırı çamur yalan dolan..onlar ne yaptığını çok iyi biliyor. Allahından bulasılar, mekanları cehennem olasılar...dekorasyon dergilerinden emlak dergilerinden al aktar osur osur diz ipe. nasıl olsa inanan bu kadar bol oldukça.

ANTEPLİ

Adamlar iş belledi at yalanı sonra suspus ol attığın iftira yanına kalsın. Adamla Her Yalanımıza 1 Kişi İnansa Yeter diye HABER ( YALAN ) yayınlıyorlar. e inanan da çıkıyor ne yazıki.
  • 4 Ay Önce

semih

doğru yola çıkana kadar yalan dünyayı altı kere dolanırmış.

ahmet kalanoglu

yalancılar la beledıye secılerı kaybedıldı adamların işi gucu yalan
  • 4 Ay Önce

hikmet

Bu zihniyet Ülkeyi 200 yildir yoruyor, bir türlü nemalanmalarina engel olamiyoruz, akillarimizi celiyorlar, bizleri gereksiz konular ile mesgul ediyorlar. Bundan dolayi, kesinlikle yeni bir Anayasa ve Adalet Sistemi gerek. Kimsenin yaptigi yanina kar kalmasin. Bakiniz, Ülkemizde o büyük Subat Depreminden sonra kimler tutuklanabildi, kimi Milette, bu isi yapanlara ibret olsun diye cezalandirabildik? Devlet Mekanizmasi bu isin icinde "Denetleyici" merchi olarak bulundugu icin, Devlet kendi kendini yargiladigi vakit insan icine cikamaz! Hemen ama cabuk yeni bir Anayasa, gereksiz Mahkeme basvurularin azaltilmasi ve Devletin denetleyeci, uygulayici örnek bir mekanizmaya dönüsmesi gerekiyor, aksi halde, Deniz Zeyrek gibi Amigolarin anlamsiz aciklamalari ile vaktimizi bosa harcar dururuz, maalesef!
  • 4 Ay Önce

Mustafa

Bu karaktersizlerin yüzüne tükürsen sevinirler yağmur yağdı zannererlen
  • 4 Ay Önce

erol

ne demiş ziya paşa; bir şeyin şüyuu(yani söylentisi) vukuundan(olmasından) beterdir.

Erdal

Bu nankörler yalanla dolanla algı ile seçimi kazandılar. İktidarda bu nankörlere hizmet etmek için yollar tüneller köprüler hastaneler yaptı lakin kendi oy potansiyeli olan emekliyi aclıga mahkum etti. İktidar ve sol cenah siz birbirinizle didismeye devam edin biz emekliler sabırla seyrediyoruz
  • 4 Ay Önce

KARADAGLI

GAZETECI DEGIL,HABERCI DEGIL YALANCI DENIZ, ALGICI DENIZ ,IFTIRACI DENIZ UTANMAZ ZEYREK
  • 4 Ay Önce

abdullah.

lenin in meşhur tatbikatı... çamur at. tutarsa ne ala. tutmazsa da da izi kalır.

Egeli

Yalan söyleyenin ağzı yamulsun. AMİN...
  • 4 Ay Önce

kadıköylü.

menderes gençleri kıyma yaptırdı et balık kurumu buzhanesine doldurdu,harbiyelileri konya asfaltına gömdürdü diyen alçak 1961 zihniyetinin 2024 modeli. hala aynılar..

Kral33

İftira at izi kalsın bu yalanla dolanla seçim kazandı bu alçaklar.
  • 4 Ay Önce

2752

bu körolası kafaya göre erdoğan,erbakan,özal,demirel,menderes,bayar hepsi hırsız. kısaca, 1950 den bu yana milletin seçtiklerinin hepsi.. yani chp yi muhalefette tutma suçunu işleyen,milletin reyi ile iktidar olanların hepsi..ha şimdi milletin reyi,iradesi demeye başladılar.bin bir yalan vaat istismar ve yamukla kazandıklarında..

şüayıp

Yalanları yüzlerini de kızartmıyor
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23