• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekonomist profesörün kafası bu kadar çalışıyor! O emekliye teklif etti Özgür Demirtaş ise çalışana

Muhalifler tarafından pohpohlanarak 'ekonomist' olarak pazarlanan Özgür Demirtaş, emekliler için söylediği sözler nedeniyle tesettürlü genç kızı hedefe koydu.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali Rıza

Allahımdan dileğim emekli olup şu an biz emeklilerden daha sıkıntı lı günler görür.
  • 4 Ay Önce

Fikret Türk

Kızımıza her doğru her yerde söylenmez her doğru yüzüne söylemek sana düşmez öğretmemişler demek, şimdi yetmiyor ise çalışsın tamamda memurun emekli sine verilen kök maaş mahkumundan niye esirgenir soyadı demirtaş olan profesör şeydi bunun için bir yorumda niye bulunmuyorsun yemiyor sıkıyor dimi
  • 4 Ay Önce

1997 DE 1800 TL MAŞ 3 TANE TÜP ALIYORDU

23 YIL ÖNCE BU MİLLETİ YAĞIN BALIN SARAYLARDAMI YAŞATINIZ AVRUPADA DA EMEKLİ AZ MAŞALUIIYO DEVLET EVLENİP ÇOLUK ÇOCUK DEVLETİN GELECEĞİ ÇOCUKLARI DOĞURAN OKUTAN A MAŞ VERMESE O DEVLETİN GELECEĞİ AVRUPALI GİBİ OLACAK DÜNYADAN KARA BEYAZ ÇEKİK GÖZLÜ ADAM İTALEDECEK HE BUARDA GÖÇMEN GELMESİN AFGAN IRAK SURİYELİ GELMESİN ÇEKİK GÖZLÜ ÇİNLİ İSTERMİSİN TARLALAR DA ÇALIŞMAYA GİTSENİZE 1000 TL YÖVMİYE 8 SAAT
  • 4 Ay Önce

melih

emeklilerin büyük çoğunluğunun evi arsası,kirada yeri vs var. hepsi tek maaşa bakan olsa olsa olsa yüzde on civarındakileri gibi ağlamasın...ben istanbul un orta karar bir semtinde oturuyorum. çevremde tek emekli maaşına bakan hemen hemen kimse yok. elbette hiç bir yerde yok demiyorum. amma velakin kirada 5,6 dairesi,dükkanı olanlarının yaygarası daha da yüksek çıkıyor.
  • 4 Ay Önce

Eren

İkisi de zırvalamış. Hele şu prof denen çakma yalaka ….ya senin tek çözümün hükümeti eleştirmek mi????? Seni gerçekten ciddiye alan var mı?? Senden oksa olsa provokatör olur
  • 4 Ay Önce

Hasan

Harcarsan 100 bin TL de yetmez.hwrkes fikrini söyleyebilir.saygi duyulmalı
  • 4 Ay Önce

O kadar da değil

O kızın mâşına karar verecek kadar da özgür değilsin özgür
  • 4 Ay Önce

Üstüne niye alındın?

Özgür Demirtaş bu konuşmaya cevap verme gereğini neden hissetti?...neden gerildin?... Bence de evi kendininse rahaaat rahat yeter ... babamın emekli maaşını annem ve kız kardeşim harcıyor... Allah'a şükürler olsun yurtdışında babama rahmet olsun diye şu kuyusu bile açtırdı...sana...senin gibilere 100 bin de yetmez milyonda yetmez...size gökten para yağsa yine yetmez...aç gözlünün gözünü toprak doyurur...
  • 4 Ay Önce

fetösavar

nasıl zoruna gidiyor yeter deyince... size dünyalar yetmez beyefendi... siz ululazam bi şeysiniz...
  • 4 Ay Önce

Emekli

Bu garı provokatör böyle başı örtülü dudakları boyalı bizde mevcut değil
  • 4 Ay Önce

cezmi

mümkün çok gördük müftü karısı rolündeki chpli parti üyesi kadını,erzurumlu köylü kadını rolündeki chpli tiyatrocuyu.... fadime şahin nerede. rolünü yaptı ve kayboldu.

Emekli

Dunyadan bir haber genc kız birsey demiyecem de bu saatten sonra ak partiye oy vermem re8s sanada oy vermem
  • 4 Ay Önce

bir başka emekli.

ya zaten dün de vermedin emekli rumuzlu goncagül.ben verecem Allah ın izni ile.senin sadece adında halk olan mütegallibe partine asla... bütün zengin semtlerin,en konforlu sitelerin,en tuzu kuru kesimlerin,lafa gelince halk,işçi,öğretmen,esnaf hamisi, sureti haktan görünmenin kralı chp sine asla...kardeş senin yüreğinde zaten o parti tiryakiliği var. traşı bırak.zaten sizin emeklilerinizin yüzde doksanının katı evi kirada dairesi vs.var yüzde onu geçmez tek maaşa bakan. onlar da korunmalı,elbette.ama topluca ajitasyon ayıp oluyor.

meleknur

REİSİ BAŞKAN CHP LİDERİYLE YARIN GÖRÜNCE CHP BAŞKANINA DESİNKİ KEFİL OLDUĞUN KİŞİLER BUNLAR???? BUNLAR MI? HABERDEN GÖRDÜK! POLİSLERE NASIL ELLERİ KALKTI DA TAŞ ATTILAR? SOPAYLA VURDULAR? AYIPTIR? CHP LİDERİ BU GÖRÜNTÜLER İÇİN NE DİYOR? REİSİ BAŞKANA NE DİYECEK????
  • 4 Ay Önce

şahin

mesele işçi bayramı,işçi hakkı değil.. 70 lerden beri kızıl ihtilal provası.. isyan günü.. kadıköydeki yıllar öncesinde bir mayısta bütün iskele çevresi,çarşıda yakılan yıkılan işyerleri bankaları unutmadık.

Kul

Aynen bu kızı kim ise alırsa 10 binden fazla vermesin.rezil kız.
  • 4 Ay Önce

kadir

cımbızla ne güzel seçmişsiniz.sizin beyaz türk fıstıklarına,bodrumda bir lahmacuna 2000 tl veren güzellere 100 bin tl. verile... ne de olsa klas farkı. adamına göre,yaşam standardına göre verek...onlara arpa,sizin seçkinlere,üstünlere pasta verile.... oldu mu kul rumuzlu paşam..ne demişti deniz baykal;türkiyede iki çeşit insan vardır.biri isviçre kalitesinde(yani sizinkiler),diğeri de suyu besmele ile içen(yani haşa o kadar ilkel,çağdışı olanlar,bizimkiler.).....kul , nasıl tanım iyi değil mi...maaşları da bu iki tipe ayrı ayrı ve layıkları veçhile vermeli.. öyle değil mi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23