• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP havada kaptı! Bir İP'li daha gemiyi terk etti

İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanlığı’ndan istifa eden Sevinç Atabay, CHP’ye katıldı.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

AHMET AKDEMİR

tam bir körler sağırlar birbirini ağırlar meselesi...
  • 5 Ay Önce

CeHaPe

CHP her gün güçlenerek büyüyor.. çarşı pazar AKP den kaçıyor özellikle gençler
  • 5 Ay Önce

semih

ee şortlulara chp,chp ye de şortlu çağdaş modern pırıl pırıl,öbür tarafı zerre düşünmeyen sekülerler yakışır tosunum. devam edin. chp nin 50 de elinden kaçırdığı milletin beynine indireceği odunun zamanı geldi geçiyor.eskiler öldü unuttu. gençler bir tatsın chp nin tadını.o zaman bu bidon kafalıların döneminin kıymetini anlayacaklar. o yolların köprülerin tünellerin havaalanlarını işletilmediği,tamirinin,işletmesinin bile yapılamayacağı günler gelince..

Demir

Ablam tekmili verdi vazife tamam milliyetçileri CHP li yaptı bilin bakalım tekmili kime verdi
  • 5 Ay Önce

veli

mhp den milyonları chp ye transfer etmenin geçiş noktası ip. ufak ufak işlevini yaptı ve tarihe doğru yuvarlanıp gidiyor.

Umuda

İP lilerin seçimlerde CHP ye oy vermesi İstifa edip CHP ye katılması Manidar bunlar güya Milliyetçi hepsi solcu olmuş Milli değerlerden kopartılmış ABD ve yardakçıları iyi çalışıp tarlalarını sürmüşler. Meral İYİ iş çıkartmış.
  • 5 Ay Önce

nurullah

tasfiye görevini bayağı iyi yaptı. chp tarihinde iyi bir hizmetkar olarak anılacak,gerçi sifonunu çektiler ama onun hizmetini inkar etmek olmaz.

GENÇTÜRK

MHP ye ihanet edenlerin kurduğu parti dağılmaya başladı.Çünkü parti misyonunu tamamladı.İP in kurulma amacı CHP yi iktidar yapmaktı.Gerçi iktidar yapamadılar ama yerel seçimlerde 1.ci yapmayı başardılar.Bundan sonra Türk siyasi hayatında İP diye bir parti olmayacaktır.Yakında tümüyle CHP ye katılacaklarını bu millet görecektir.
  • 5 Ay Önce

haluk

evet son kırıntılar da çağdaşlıklarının modernliklerinin ana kaynağında yerlerini alacaklar.

Abdullah

Seçildiği partiden ayrılan bir vekilin vekilliği düşmesi gerekir çünkü hangi parti olursa olsun seçmenin oyunu başka bir partiye taşıyamaz seçmen onu o partinin vekili olarak oy verdi gittiği partiye oy verseydi o parti vekil çıkarırdı istifa eden herşeyi bırakarak gidecek o zaman görelim herkesi
  • 5 Ay Önce

önder

chp ye gelmek takdir edilsin,chp den gitmek lanetlensin.nasıl güzel değil mi.

Bozkurt

Bakır iletkendir. Siyasete İp te süper iletkendir , nasıl mı milliyetçi oyları Ce Ha pe üzerinden DEM liklre iletmek için kurulmuş, kurgulanmış bir projedir. Şehir uzlasisinin ta kendisidir. Bilge lider Devlet Beyin ifadesiyle MHP ye ihanetin adıdır İp, Ancak asıl sorun ve soru şudur; İp in ucu kimdedir?
  • 5 Ay Önce

okyanus ötesinde.

epey uzaklarda..

Sana bana

Ak partiye geçince kahraman muhalefet geçince çok anormal bir türlü bu ikiyüzlülüğünüzü bırakmadınız gitti
  • 5 Ay Önce

112

sana bana rumuzlu goncagül çok güzel bir noktaya işaret buyurmuşsun ama 180 derece ters yüz ederek. o dediğini sizinkiler çok iyi yapar. onlara geçince çok güzeldir,onlardan gidince hatta onların kan davası güttükleri iktidar partilerine bir ilhak olunca hemen dürüstlük, mertlik,vefa, siyasi ahlak, hakkaniyet edebiyatı ve de en büyük maharetiniz tezvirat, yıpratma,itibarsızlaştırma, devrisabık,kötüleme, kusur arama,bulma,kuyunun dibinden adeta çıkarma,olmadı uydurma.... bu konularda çok usta olduğunuzdan haberin mi yok , yoksa o asırlık hatta daha öncesinden alırsak birbuçuk asırlık şeytani zeka ile, ustalıkla ters yüz,habbeyi kubbe kubbeyi de habbe yapma dehanızla hareket mi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23