• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

1 Mayısı kana bulamak isteyenlere darbe! 58 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 'Bozdoğan-33' operasyonlarıyla alakalı açıklama paylaştı. Buna göre 58 kişi terör propagandası yapmaktan yakalandı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fatih

Ülkemizde TBMM'de oturan pkk dem hdpkk siyasi görünümlü teröristler ve yandaşları destekçileri chpkk oldukça asla huzur olmaz. 1 Mayıs işçi Bayramını kullanarak terör estirenler ülkemizde ikamet etmekteler neden bunları sınır dışı etmiyoruz.
  • 4 Ay Önce

İsmail Koç

Bu tohumları nin paçavralarını k.çlarına sokun,bu leri ya en ağır şekilde cezalandırılmasını yada sınır dışı edilmesi şarttır
  • 4 Ay Önce

Hayro

Hey gidi günler! Neydi o kazancı Yokuşunda ki can pazarı! Otelin tepesinde ki keskin nişancılar …Ne kadar kolay dı her 1 mayıs da Türkiyeyi karıştırmak ! Bir meczup tek başına Türkiye yi sallar : Emperyalistlerde ellerini ovuşturarak ahkam keserler di ….Allaha şükür o günler bir daha gelmeyecek! Eski Türkiye hayali kuranları bu sistem yok edecek !
  • 4 Ay Önce

ihsan

chp ye disk e kesk e göre baskı var faşizm var. ortalığı yakıp yıkamadılar.işçi bayramı bahane ,lgbtsinden binbir çeşit komünist terörist anarşistine hepsinin azdığı kudurduğu yakıp yıktığı,devrim provası yaptığı cümle türkiye düşmanlarının sembol günü. taksim onların sembol semti. kazancı yokuşunda 77 de bir sürü insan öldü,o günlerin iktidarları bir türlü aydınlatamadı.aydınlatamazlardı da.cia dan türkiye kızıllarına hepsi işin içinde idi.90 larda kadıköyde boğa heykelini taşla tahrip ettiler,çevresindeki çiçekleri bile yoldular,ülkemin pırıl pırıl kızıl(!) üniversitelileri,aydınları,çağdaşları... kadıköy iskeledeki bankaların o kaslın kalın camları tuzla buz edildi...gezide de türkiyenin imf ye borcu bir kaç gün önce sıfırlanmış,yatırımlar bütün eser ve hizmetler tam gaz,faiz ve enflasyon tekli hanelerde... taksim mete caddesi kenarında 7 tane ağacın belediye tarafından yol kenarından sökülüp başka yere taşınması bahanesi ile türkiye yi yaktı yıktı Allahsız vatan hainleri. bay kemal in pırıl pırıl gençleri(!)...yüz milyara patladı bu iş. bütün dünyadaki türkiye düşmanları zevkten dört köşe oldu. yüzlerce ambulans polis arabası belediye otobüsü özel taşıt,işyeri,banka şubesi ... neler neler yakıldı,yıkıldı.deniz gezmiş in arkadaşı mustafa alabora nın oğlu mehmet ali alabora ne demişti; mesele ağaç değil,sen anlamadın mı. sen işi çözdün mü düşünce tembeli türk halkı???????????

İdam egin bu gavur tohumlarını!!!

Önce joplar ifadelerini alsın, ama en temizinden.
  • 5 Ay Önce

bir türlü özgür olamadı,en özgürlerimiz...

ama chp kızar. özgür değilllermiş bir türlü.sadece onların olacağı,bizim hiç birimizin olmadığı bir tatlı kafir dünya...

Gültekin

TERÖR EYLEMLERİNE KATILANLAR İÇİN CAYDIRICI YASALARIN YAPILMASINI HALK OLARAK İSTİYORUZ Kİ KENDİMİZİ GÜVENDE HİSSEDELİM, BUNLARLA MÜCADELE YAPMAKTAN YASA ÇIKARMAK DAHA KOLAYDIR.
  • 5 Ay Önce

kılıç

kızıllar , kızıl kapitalistler, dolarla ve abd ile barışan ama islamla türklükle bir türlü barışamayan cümle iç düşman bir türlü özgür olamadı hala... henüz yok olmadık hepimiz,sağolası apartman sahibi emeklilerimiz sayesinde ikinciliğe düşmemize rağmen....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23