• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlk çeyrek turizm gelirini Bakan Ersoy verdi: Turizm gelirinde rekor var!

Türkiye'de 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin turizm verileri açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Tarihimizdeki en yüksek ilk çeyrek turizm gelirini elde ettik'' dedi!

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İdris Uzun

Helal Olsun bakanım, 8 oteli ve toplam 6000 yatak kapasitesi olan bu firmaya kestiğiniz bu ceza eminim bundan böyle bizede nasıl fiyatlama yapacağı konusunda bir ders verecektir. Hatta diğer bilmem kaç milyon yatak kapasitesine sahip turizm şirketlerine eğer yeltenirlerse onlarda caydırıcı bir nitelik taşıyacaktır. Bunen böyle yaa. Davutoğlu dönemimden beri uçak biletlerini karşılamayla başlayan bu adaletsiz kalkınmaya bir son vermeniz iyi olmuş. Yılların acısı çabucak geçiverdi bende. 2017 de iki çocuklu bir Rus bayanla, resepsiyonda onun 7 gün benim iki gece üç gündüz kaldığım otele aynı parayı ödedik. Serik te. Oyum hala size.
  • 4 Ay Önce

İ. Keskin

Turizm murizm gelirinin bize selamı sabahı yok. Ciddi ciddi vergilerini de verdiklerini zannetmiyorum. Sıkı vergi denetleme mekanizmaları kurmadan ekonomi düzelmeyecek. Ekonomi, çek senet tahsili üzerine mastırlı 'ekönömistlerle' ittifak kurarak düzelmeeeez!
  • 4 Ay Önce

Rekor tanrim

5dolar cebine koyan solunu t c de alıyor Avrupa Birliği ulkelere turistler zenginler gidiyor
  • 4 Ay Önce

Hircin

Hayret Böyle pisirik bakanlara hayret ediyorum turizim gelirleriyle övünen bakan ve bunun gibi bakanlara sasiyorum devam edin böyle bu gidisle yok olacaksiniz la bir türlü anlamadigim bu kadar turizim geliri getiren yerlerde AKP nin nasil kaybettigini hep chpkk nin nasil kazandigini bu dangalak ve saf bakana birileri anlatsin yunanda ispynayada ve diger turizim ülkelerde bir bakan cikipda turizim gelirleriyle bir aciklama duydunuzmu ben duymadim ama bizimkilerden duyarsin sanki c0k is basarmis gibi lan senin partin oralarda devamli kaybediyor birakin oralari ne halleri varsa görsünler sen ve senin bigi bakanlar gelirleri aciklamalar yapip övünenler dikkat edin karsindakileri yani avrupayi siyoniskleri uyandiriyorsunuz yakinda bu konuda ambargoyu yersen sasirmayin aa unutmadan turizime bel baglayanlar egerki bir kriz oldugunda turizmi yasaklarsa iste o zaman iflas edersin yakin zamanda hüsrana ugrar ayni ispanya ve yunan gibi benden uyarmasi.Turizme cok deger vereceginize ve bel baglayacaginiza Milletimize deger verin tarima ciftcilere sanayiye esnafa deger verin bunlar her zaman gereklidir ama turizim gerekli degildir bir gün gelir turizim batar ve biter pasta...
  • 4 Ay Önce

seher

sanayi de istihdam da bisey yok .turizm geliri faiz geliri milli piyango at yarışı geliri ile yonetim .şaaha kalkmış ekonomi din ile avuntu masal .Allah fakirleri sever diyanet fetva iktidar şahane mavi yengeç villalar saraylar a8 ler .
  • 4 Ay Önce

Ibrahim

Para uğruna kucak açılan Turistlerin getirdiği manevi yozlaşma toplumu mahvetti. İnsanlar oluk oluk cehenneme gidiyor Reis. Hiç bunun vebalini nasıl vereceğini düşündün mü?
  • 4 Ay Önce

ŞEREFLİ TS

Allah aşkına bunla övünmeyelim ne olur yurt dışından gelenler 1 aylıklarıyla burada en lüks otellerde günlerce kalıp bizi sömürüp gidiyolar, neden bizi tercih ettiklerini halaa anlamıyormusunuz.Bizler ülkemizin içinde şehirden bir başka şehire giderken yakıt parasını veremiyoruz.Söyleyin Türk parasının hangi ülkede 10 kat yada 30 kat değeri var eğer varsa bizlerde oralara gidelim çünkü bize ucuz olacak paramız değerli olduğu için ha şunu söylim başka Türkiye yok yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ
  • 5 Ay Önce

Enişte

Evet emeklide dibe batma rekoru kırdı. Elin emeklileri bizim yurdumuzu geziyor. Bizim emekli gezmeyi bırak sokağa çıkamaz hale geldi. 
  • 5 Ay Önce

sinsin

Turizme verdiğiniz önem kadar tarım ve hayvancılığa önem verseydiniz millet sizi sırtından hiç indirmezdi baaak türk vatandaşı diye milletten fazla para isteyen sistem milleti sizden soğutuyor....
  • 5 Ay Önce

sinsin

Turizme verdiğiniz önem kadar tarım ve hayvancılığa önem verseydiniz millet sizi sırtından hiç indirmezdi baaak türk vatandaşı diye milletten fazla para isteyen sistem milleti sizden soğutuyor....
  • 5 Ay Önce

Ahmet

En basarisiz bakan ,sadece kendi acentasina xalisiyor hatta kanun cikartiriyor acilen istifa wttirilmeli
  • 5 Ay Önce

Tek Rekor Tanırım

Enflasyon ve aç sayısındaki artış. Olumsuz olan her şey artarken iyi bir şey olmuyor,ilmayacak. Ne zaman Reis ve tayfası asılır, o zaman bir umut doğar.
  • 5 Ay Önce

Çaycumalı

Cumhurbaşkanımız turizimcileri düşüneceğine birazda milleti düşünseydi bu hezimeti yaşamayacaktı. Biz parası pulu olmayan turist adı altında fakir yabancı insanların tatil yapabilmeleri için seçilmiş bir ülkeyiz. Bu kadar turist Almanyaya gelmiş olsaydı 150 milyar Euro kazancı olurdu. Biz yerimizde patinaj yapmakta devam ediyoruz. Patinaja devam.
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23