• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'ın duruşu AB’ye kök söktürüyor! Kavala ve Selo için tehdit ediyorlardı, şimdi ise bakın ne diyorlar

Avrupa Konseyi Başsözcüsü Daniel Höltgen, Avrupa değerlerinden uzaklaştığı yönündeki tartışmalara ilişkin Türkiye'nin etkili bir devlet olarak Konseydeki çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Bugün Avrupa Konseyindeki hiç kimseden 'Türkiye, Avrupa Konseyinden ayrılmalı' diyen herhangi bir ses yükselmiyor, duymadım." ifadesini kullandı.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

AB UYUM YASALARINA BİZDEN SONRA KAÇ DEVLET UYDU DA BİZDEN ÖNCE ONLARI ÜYE YAPTILAR?, BİZİ NİÇİN ALMAKTA ZORLANIYORLAR?, TEK BİR SEBEBİ VAR O DA MÜSLÜMAN OLUŞUMUZDUR, BİR ÇOK KONU DA AVRUPA BİRLİĞİ DEVLETLERİNDEN ÖNDEYİZ, ASLINDA BİZİM ONLARIN ÜYELİĞİNE İHTİYACIMIZ YOK, ONLARIN BİZE İHTİYACI VAR FAKAT ONLAR İYİ NİYETLİ DEĞİLLER, BUNLARDA İYİ NİYET OLSAYDI, BİZİ ÜYE YAPMADAN, BİZDEN SONRA ASLA HİÇ BİR DEVLETİ ÜYE YAPMAZLARDI.
  • 5 Ay Önce

ali malat

REİS BİR DURUŞ YAPTI HERKEZ KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU .BİR DURUŞ YAPTIN YÜREKLERİ YAKTIN.
  • 5 Ay Önce

kıbrıstaki kapalı maraş nirde yav. bay kemale di bake

sen taş... geç davarotti. malof...senin konyayı çorumu ülke sanan deha olceykti kilim şincik. ol evropayı altına işetdürsün.

Turkiyeye NATO da ihtiyacimuz var duyen sahtekar DUSMAN BATI, Turkiyeye her turlu dusmanlik-teror-darbe-ambargo-Kuran/islam dusmanligi BARBAR SOYKIRIMCILUGIN ANAVATANIDIR

........
  • 5 Ay Önce

85 milyon dışişleri bakanımızdan birine,el cevap..

yalnız nato için iki lakırdı edeyim sana ey cehalet abidesi.. biz kıçımızı natoya dayamasaydık,sovyetler birliği içinde azerbaycan,ermenistan,moldova gibi yer alacaktık. demir perde ülkeleri bulgaristan,macaristan vs gibi değil ,doğrudan sscb içinde... heberin vordir, şapşaloviç...

fetösavar

asker lazım abi...
  • 5 Ay Önce

şeyh şamil bu

sizin deyip dememenizin ne faydası var. bizim sizin hiç bir kefere yapıda işimiz olamaz olmamalı. bu avrupa sevdasından onların yapılarına üye olarak girme şeklinde vaz geçin. atalarım gibi avrupanın ortalarına hatta sonlarına kadar girin ki avrupaya girmek öyle olmaz böyle olur deyin. bir Atilla kadar olamadınız be!
  • 5 Ay Önce

Kuzey orhun

ABD ve ALMANYA bizi kıskanıyor. Türkiye uçuyor her alanda . Türkiyedeki kazanç onların en az 2 katı. Dünyanın en ucuz ülkesi,
  • 5 Ay Önce

north macedonia.

sen bir amerikalının almanın disiplinin verimliliğinin çalışkanlığının kuralcılığnın zerresine sahp misin bozkır şabalağı. önce kendini bir kıyasla ondan sonra utanmadan bu dsatırları sıç.onlar o ülkeleri o raddeye getirdi.sen ve senin gibi milyonlarca salla başı al maaşı kafalılar sadece saat doldurdu,gün doldurdu.işte netice.joe biden 2012 de obama nın yardımcısı iken erdoğana geçmiş olsun ziyaretine geldiğinde ,erdoğan türkiyeye en az 2 türkiye ilave etti demişti. o zaman bunamamıştı ve türkiye dostu da hiç bir zaman olmamıştı. yoksam o da sarayın adamı olmasın sakın...putin i de sarayın adamı ilan etti ya o hasya kafanız.

hasel

Tabii ki kök söktürecek.Onu sanı REİS.Sizinkiler KERİZ.Hem de ABD kerizi.Bu işten biraz şüphe duyuyorum.3.dünya savaşı yaklaşıyor korkusuyla ülkemizi maksatlı mı yüceltiyorlar.Yani,savaş çıkarsa Türkiyeye çok ihtiyamız olur diye.Avrupalılar şunu bilsin:Türkiye eskisi gibi saf değil.
  • 5 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Kıçı kırık Bulgari alıyorsunuz AB ye peki bizi niye almıyorsunuz hoş bana göre inşallah almazsınız da fakat yaptığınız iki yüzlülük kepazelik daha ne diyeyim.
  • 5 Ay Önce

nuri

bulgaristan hıristiyan canım.

Oosy

Sizi kapıda bekletiriz, arada bir ağzınıza azıcık bal sürer yolumuza bildiğimiz gibi devam ederiz diyorlar. Sizleride böyle avuturuz demek istiyorlar. Bizim saftiriklerde ballandırarak anlatıp haber yapıyorlar.
  • 5 Ay Önce

Kök

Kökü saglam söküyor
  • 5 Ay Önce

Recep

AB'ye iki sene süre verilmeli ,ya alırsın yada almazsan bütün anlaşmalar fesh olur.
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23