• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğu Perinçek: AİHM Kararlarıyla, emperyalist yalanı toprağa gömdük

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bugün (24 Nisan 2024) yazılı bir açıklamayla Ermeni Soykırımı Propagandasının dünya gündeminden düştüğünü, kara propagandayı dağıtan etkinin Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) Perinçek-İsviçre ve Perinçek-Ali Mercan kararları olduğunu belirtti.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

mevhibe inal

Sn. Perinçek Ülkemizin hayrına önemli bir çalışma yürüttü. ATALARIMIZI tokuşturup, bazılarını itibarsızlaştırma çabaları yerine Milli Duruş sergilemek etrafımızın yine kuşatıldığı bu dönemde önemli.
  • 4 Ay Önce

Leyl....

Bu Ermeni hayinleri Ile Pkk'li alcak larin Hayastan dedikleri ortak bir var anlari olacak sozum Ona! Ama bu Genocid'i bahane ederek degil.. Bu Planlar BOP projesi kapsamina! Yoksa Tehcir var midir, vardir. Kasitli midir? Hayir! Ermeni de Türk'u cok büyük zararlara ugrattigi katluam yaptigi icin Kürtler tarafindan, Cerkesler tarafindan Kazum Karabekir'in emriyle zorunlu Tehcir edilmislerdir.. Tabii bircogu yolda aclik ve hastalik Dan olmus dur.. Bunun harici birtakim uygulamalari da asker kafasini göre, cahilluginden ve ustlerinden emir alarak yapmisdir. Kadin ve kizlari ciplak te$hir edilmeleri, Erkeklerin dovulup oldurulmeleri hatta Suriye Halep sinir ina dogru bazilari in yollarda carmiha gerilerek oldurulmeleri.. Bunlar belge lerle sabit, yok degil. Ama Ermeni leri yaptiklari katliamlar cok cok daha fazla dir.. Bu arada Kazi Karabekir kimdir masondur.. Tum ittehat ve terakkiciler Masondur.. Ve bu adamlar Abdulhamide karsidir. Abdulhamit Han hazretleri istibdat devrinde bu ittehatcilara nefes aldirmamisdir.. Daga sonra i$de bu mason lar M. Kemal'i de aralarina aldilar..Fakat O Mason degildir.. Allah hepsine atalarimiza rahmet eylesin.
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23