• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Son dakika! İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu

Hasan Efendi Hazretleri'nin cenaze namazı töreninde İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, İsmailağa Cemaati'nin manevi lideri olarak Fikri Doğan Hoca'nın tayin edildiğini açıkladı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Emânete hıyânet edenlerden Rabbim bu yolu arındırsın.

Meryem & Dursun Topçu'nun yönettikleri haliç caddesindeki yatılı gayriresmi kız kuran kursunda 86- 87 yıllarında 10-11 yaşlarımda kaldım! Hergün kokmuş bozuk yemek yediriyorlardı hemde zorla, resmen işkenceydi! Tüm talebelerin immuyyun sistemi çöktü, tüm taleber kan çıbanları dökmeye başladı! Kurstan herhangi en ufak bir şeyi Âilelerimize söylersek çok büyük günah işlemiş olacağımızı söyleyip korkutuyorlardı! Çocukmuşuz işte; inandık! 35 kg gittiğim kurstan 25kg olarak eve döndüğümde annem yemin etti bir daha göndermem diye! Nitekim 87'de Mahmud Ustaosmanoğlu Hazretleri vahim durumdan haberdar olunca; o haliç caddesinde ki kursu kapatıp , o Topçu âilesine de medrese falan açıp yönetmeyi yasaklamıştı!!! Bu olayı yerinden araştırabilirsiniz! Lakin konuşan olurmu bilemem, zîra konuşmaktan korkutularak yetiştirilmiş bir toplum maalesef! Bildiği hakikatleri imkanı kadar anlatan Cübbeli hocamızdan Rabbim Razıy olsun. Birde bu medrese işlerini doğru dürüst yapan, talebeyi Allahın emâneti bilip yemesinden içmesine emânete hıyânet etmiyen Kadir & Fatma Temir gibi hakk ehli hocalardan Rabbim Razıy olsun. Âmiyn. Ve nâcizane tavsiyem oralarda haksızlığa uğrayıp zulm gören hiç kimse korkup susmasın ki; zâlim ve zulm'ün hiçbir çeşidi hayat bulamasın. Ben şimdi bir anne olarak çocuklarımı kimseye güvenip yatılı bir yere bırakamıyorum, yaşadığımız zulmden ötürü! Babam 4 yaşından itibaren Kur'an Kerimi ve Dinimi öğretip Sevdirmeseydi onların yüzünden Dinimden nefret edebilirdim Hafezenellah! Nurculardan bir genç intihar ettiğinde 3 ay onun için ağladım, kimbilir oralarda da ne kapalı zulm dönüyor diye! Gençlerimizin inanç ve hayatından vazgeçmelerini istemiyorsak bu yapılar devlet tarafından iyi denetlenmeli! Selam ve dua ile.
  • 5 Ay Önce

Aforoz etmekle korkutamazlar kimseyi!

Herkes İbrahim Uslu Hoca Efendinin vekilliğine biat ediyor! İsmâilağa Vakfiyesin'den idâme olanlarda; bundan böyle Cübbeli Ahmet, Mustafa Özşimşekler, Hüseyin Avni Efendi, İbrahim Uslu Efendi ile irtibat kuran ihfan ve cemeati aforoz etmekle tehdit edip korku salarak ayakta kalabileceklerinimi zannediyorlar acaba!?
  • 5 Ay Önce

Mgörüş

Her taraf subliminal olmuş...Tayin etmek nedir ya kim kimi nereye Tayin ediyor...
  • 5 Ay Önce

Hakk'tan ayırmasın Mevla Cümlemizi!

Gelir gider ve tüm faaliyetleri devlet'in yetkili kurumları tarafından iyi teftiş edilmeli o kadar! 《 86-87 yıllarında haliç caddesinde bir kız kur'an kursunda senelerce kokmuş bozuk yemek yedirip, âilelerin ödediği âidat ve hayırseverlerin bağışları iç eden âileye medrese açıp yönetmeyi yasaklamıştı Mahmud Efendi hz'leri süregelen işgenceden haberi olduğunda!
  • 5 Ay Önce

Hasan Çetin

Muhterem Ali İhsan Bey sizi her an tebrik ediyorum.Bu kendini bilmezlere karşı hem sohbetlerinizle hem kaleminizle bu milletin sesi oluyorsunuz.Bütün duygu ve düşüncelerimi dile getirdiğiniz için Allah cc riyadan korusun size ve Akit ailesine çok dua ediyorum.Allah'ü Teâlâ ayağınıza taş değdirmesin yar ve yardımcınız olsun inşaAllah.Selam ve hürmetlerimi sunarım.
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23