• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe CHP’nin sinsi planını ifşa etti!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'lilerin yönettiği belediyelerdeki borç batağını gizlemek için kurdukları sinsi planlarını ifşa etti. Kabaktepe, CHP'li Özgür Özel'e zor sorular yöneltti.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Serkan

Fotoğraf öyle kapatılmış ki ben bile olabilirim o kişi. Bir sözünüz yok mu diyorsunuz ya; Fotoğraftaki D. Samyeli ise iyi tatiller dilerim.
  • 3 Ay Önce

hasel

CHP demek zaten sinsilik,yalan,iş yapmama,kısaca herşey var.Kendi borçlarını gizleme olmaz mı?yakında değişik bahanelere sarılacaklar.Seçilmiş bütün chp li belediyeler nedeniyle;hem il,ilçeler;hem de ülkemiz bir beş sene daha kaybetmiştir.
  • 5 Ay Önce

geleneksel chp hinliği.

kendi hırsızlarını perdelemek için geleneksel enkaz devraldık edebiyatı,hatta kendi partilerinden devralmalarda bile. 1960 da da 1973 de de böyle yaptı,hırsız kafa.
  • 5 Ay Önce

fetösavar

siz neden kazanamadık, bu öfke de neyin nesi diye sorunuz, çünkü bir sonraki seçim ile işin sonu gelecek... belki de sizin işinizin sonu daha önce gelecek... böyle bir hezimetten sonra istifa etmeniz gerekiyor... reis ne yapsın...
  • 5 Ay Önce

sineksavar mı dedin. sanki fetoşka gibisin de.

öbürleri 74 yıldır soruyor mu neden kazanamadık diye.sadece bay kemal 13 kere yenildi.neden partinin sonu geldi demediniz. sonlarının 2028 de ya da daha önce gelmesi türkiyeyi 80 lere 90 lara götürürecek haberin var mı. sahi sen kaç yaşındasın.hezimet lafını chp kaç defa yaşadı. aloooo..

mülayim

Geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye siz adam gibi trol ağı kursaydınız bu belediyeler kaybedilnezi neyinize gerekti hizmet yapaya uğraşmak adamlar kazanmanın püf noktasını yakadı YALAN ORDUSU KURMAK yutan kafa çoook
  • 5 Ay Önce

nazmi

çok doğru. içimizdeki beyinsizler 650 bin birimi dönüştürecek adamı seçmedi,bay ekoya 5 yıl daha yıkım fırsatı verdi. aahi o kaç binayı dönüştürecek ,duyan var mı. sıfır bile olsa illa eser ve hizmet adamları olmasın,heykel,festival,konser dönemi olsun.... bekleyelim depremi eko ve konserleri kurtarır bizi belki.

Fullbrighstsız Tarih

Bu kabaktepe denen sözde refahlı sözde şeriatçı donuyla maça çıkan voleybolcuları tebrik etmişdi bu adam bu kadar şuursuz biridir
  • 5 Ay Önce

sizden değilse şuursuzdur elbette.

senin kaftancıyeva yoldaş da domuzu lezzetle işkembeye indiren bir aydın dhkpc li idiç ossuuunç ne olmuş yaaniiii. o iyi,bu kötü. hay sizin o asırlık kinci ve bağnaz zihniyetiniz bata. sen nerden bildin adamın şuursuzluğu. gerçi sizden değilse insan bile sayılmaz.

ÖZGÜR BELEDİYELERE KARNE DÜZENLİYOR

ekremin karnesini gönderin bakalım İBB den kovacak mı?Karne ne işe yarıyorsa sürekli karnesi zayıf çeker Özgür bakalım ekremin karnesine karşılık ne yapacak hodri meydan!
  • 5 Ay Önce

Umuda

Beldiyelerin keyfi, Yandaşlarına rant dağıtarak yaptıkları borçları ve israfları hazine yani bizler ödemeyelim yapanlara ödettirin Emeklinin neden az para aldığı anlaşılıyor şimdi garibim Hükumet bunların borcunu temizlemekten yeterince maaşlara zam yapamıyor.
  • 5 Ay Önce

ASABI

Osman Osman sen artık bırak CHP'yi İstanbul'da Perişan olduk ve sen hala görev başındasın neyi bekliyorsunuz Erdoğan görevi bırakın mı diyecek size onu beklemeden siz bırakın öyle ya seçime kaybettik yoksa ben mi kaybettim çok enteresan
  • 5 Ay Önce

hll

olur sana sorsun gitmeyi kalmayı. bay kemal 13 kere seçim kaybetti. bunu söylediniz mi. ya da domuzcu kaftancıyeva yoldaşa.

Heidelberg

HER SEY COOK GUZEL OLACAK OLUY OR DA.....METROBUSLER YANARKEN MERDIVENLER CALISMAZKEN YAPRAKLAR BENI ALKISLIYOR IZIN BANA COOOK YAKISIYOR DÌYEN BIR ..S.I.Z.O.F.R.E.N.E OY VERENE YAZIKLAR OLSUN...BASINIZA NE GELIRSE MUSTEHAKSINIZ...... OHH OLSUN OHHHH........kahve icip Seyretmen lazim....Herr seyyy coook Guzeeel olaccccak von GUZELLL
  • 5 Ay Önce

ARDA

BUGÜN CHP Yİ KARALAMAYACAKSINIZ DİYE ÇOK KORKTUM..SAĞOLUN VAROLUN
  • 5 Ay Önce

ah ah seni çok iyi anlıyorum.ben de aynı durumdayım

ah sorma kaadişş... ben onu çok yaşıyorum. sözcü,korkusuz,cumhuriyet,birgün paçavrosları ya bu gün karalama, yalan, iftira, tezvirat,tehdit,çarpıtma, manipülasyon,çamur atma edepsizliği yapmazlarsa diye...ben de günün sonunda derin bir oh çekiyorum,bu gün de yanılmadım,hayal kırıklığı yaşamadım,adiliklerini gene yaptılar diye... her gün aynı heyecan yürek dayanmaz.. ah kaadiş ah..ne zor yarını ve kahpeliklerini beklemek...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23