• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Türkiye bir doktor kaybetti, İngiltere bir doktor kazandı' diyerek ülkesini terk edenlerin hazin sonu "İngiltere'de doktor maaşları çok düşük"

Türkiye’yi beğenmeyerek daha fazla para kazanmak amacıyla ülkesini terk edip yurt dışına giden bir doktorun söyledikleri sosyal medyada geniş yankı buldu.

28 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Antikamall

Bunları geri almayın alırsanızda hastanede temizlik görevlisi olma şartıyla alın. Sosyal medyadan atıp tutuyorlardı ne oldu şimdi yemedimi.
  • 5 Ay Önce

kerizspor

doktorlara gir diyen gitsede bi rahat etsek. diploması var mı yok mu oda belli değil
  • 5 Ay Önce

Deniz han

Yurtdışı kandırmaca vatanında çalışmak üretmek hizmet gerekir taşı siksaniz suyunu çıkartacak beyinler yurtdışını izledik analiz yaptık bir pok yoktur vatanına milletine sahip çık beyinler yurtdışı bitmiştir yeni yükselen yıldız parlayan Türk devleti olacaktır sizler inanmayın ben biz inanıyoruz göreceksiniz bakın yurtdışı anlatsam hicbiriniz gitmek istemezsiniz ahlaksız yönünü anlatirsak ağzınız açık kalır kısaca değinelim isvecin Danimarka nin arka sokaklar i bir bilsen Londra sokaklarında dönen firildaklari
  • 5 Ay Önce

Ahmet

Meselenin bütününe hakkaniyetli şekilde yaklaşırsak, hiç bir emek sarfetmeyen ve fakir olduğunu iddia eden kesime yapılan yardımlar ile Hakkı ile belirli bir maaş alan kesimler hemen aynı meblağları alır oldular ücretlendirmede büyük Adaletsizlikler yapıldı bunu görmemek günahtır Diğer yandan Suriyeli ya yok dışı yardım hibe diye devletimizin trilyonları peşkeş çekildi Allah için bunu görmek lazım Bunun tek sebebi Erdoğan’ın liyakatsiz bir yönetici oluşu
  • 5 Ay Önce

höstünüz please..

sen haltetmişsin onu. asıl liyakatsiz, çorumu, konyayı ülke sanan,urfada fındık yetiştiğini sanan, kıbrıstaki kapalı maraşı 75 yaşında iken ve harekattan tam 49 sene sonra 2023 te gazetecilerden hayretle öğrenen siyaset ucubesi olmasın sakın,ya da onun halefi,hani adayları yerine başkalarının elini kaldıran hırçın çöcük olmasın sakın. o liyakatsiz dediğin kişi bu memleketin her bir köyünü,mahallesini bilir. sen görmezsin ama türkiyeye 21 yılda dört türkiye ilave etti. söyleyenler dışarısı.düşman olmalarına rağmen sizin kadar beyinsiz olmayan dışarısı.şu 21 yılda senin o biatçi pelit kafan iktidarda olsa idi yerimizde sayıyor olacaktık. elektriğin yanmaz,suyun akmaz,maaaşını alamazdın bağnaz,tiryaki,biatçi.

Doktor

Hastahanelerde doktor ve sağlık çalışanları na yapılan taciz , hakaret ve saldırılar varmıymış peki oralarda, Türkiye de eksikliği hiç yok Demek ki sadece ücret değil, insanca çalışma ve yaşama hakkı için de gidenler var, ayrıca iki salağın yazdığına ne bakıyorsunuz. Türkiye dışında her ülkede yaşanılır, tavuk döner , ayran bile 300 lira olmuş büfelerde
  • 5 Ay Önce

kollarını açmışlar seni bekliyorlar.

türkiye dışında her ülkede yaşanırmış.....kuzey korede,afganistanda,yunanistanda,suriyede,ırakta,libyada,filistinde,yemende vs vs......????????. gelelim öbür tarafa; isviçre,kanada,isveç,norveç,danimarka,avusturya y. zelanda,avusturya vs. vs...... sahi sen bu son gurupta hangi meziyetine binaen yaşama hakkını kendinde görüyorsun.???? ancak madende ya da çöpçülükte,lağımcılıkta.. gözü yüksekte, kendine bile fazşa gelen ülkesini beğenmeyen kenef ibriği,bozkır kavruğu. kollarını açmış hepsi seni gözlüyor,nerede kaldın diye...

Birinci geziciler

Birinci aylığını almadan, birinci alış verişini bulunduğu ülkede yapmadan, bizim gezi zekalılar fiyatların aynı Türkiyede olduğu gibi sanıyorlar. Türkiyede domates 30TL=1 avro, orada 3avro. Buyrun gelin gezi zekalılar.
  • 5 Ay Önce

Haritacı

Haritada Almanya'nın veya İngiltere'nin nerede olduğunu bilmeden, yaşam koşullarını araştırmadan Türkiyeyi protesto ediyorlar. Oraya gidince akılları başına geliyor. Böyle bilinçsiz okumuşlar(!) ülkemde kalsa ne olur,kalmasa ne olur. - Bence gitsinler-
  • 5 Ay Önce

Hayro

Bu doktor ve eczacılar Türkiye nin eski günlerini arıyorlar. Sağlık çalışanları: İmparator …Hastalar ailecek maraba! Reis ilk geldi …Sağlığa el attı…Organize şubenin merdivenlerinde bir gün doktorların , birgün otomobil hırsızlarının resmi geçidi vardı .. Bu organize ceteleri hala temizliyemedik . Bunlar işe başladıkların da Aynı sene atını yatını katını alıp lüxs hayata dalıyorlardı .Reis denizi bitirdi! Bıcak parası , ilac avantası…PKK nın tedavisini bile görünmez bir şekilde devlet e yaptırıyor …Dışardanda fonlanıyorlardı! TTB liği başımızda balyozdu…Südüklü bir karıyı zaptedemeyen devlet mi olur ? Bu karı eski günlerin hakkına doktor olmuş! Bu gün sağlık sektöründekilerin durumu İngiltereden iyi . İşte ispatı . Gelme lan içimizden Bir İngiliz gavuru eksik olsun! Maaşımız yetmiyor diyen sağlık çalışanları .Yemeden yürüyen varillere dönmüşsünüz..Almanyadaki çalışanları bi düşünün …Tembel miskinler..!
  • 5 Ay Önce

pala

Dr LER her yerde denkilik alır. alman gelse oda türkiyeden denkilik alır. okumasına falan gerek yok türk diktorlarin. En iyi eğitim gene tıpta. ve diktorlar en çalışkan insanlar. ben doktorum 18 saat kitap okurdum. Gene okurum. bırakın bu doktor düsmanliğini. Doktorların çalıştığı yaptığı işi iki kitap okumuş kişi yapmaz. Aciller rezalet içinde. hem hasta çok hem kavga. efendi olun. yoksa ortada kalirsiniz
  • 5 Ay Önce

Osman osmanoglu

Ben 25 yildir almanyada yasiyorum.buraya gelen bir hemsire ile tanistim tr de maasini sartlarini begenmeyip buraya gelmis.burda nasil dedigimde bizi cok calistiriyorlar hic durmuyoruz yarim Saat yemek molasi verdikleri paraya göre cok calisiyoruz ....... sonra döndü tr,ye biz tr de ancak 3 Saat calisiyormusuz gerisi yangel osman tr ciflikti ....icimden sizi gibi nankörler demek geldi biz cok fantazik bir millet olmusuz .
  • 5 Ay Önce

ülke nankör dolu

fitne fesatlığın adreside heykelciler, müslüman ülke yerine gavura hizmet etmeyi içine sindiren tipler iflah olmaz

Ferhat

Önceden devlette çalışan mühendisler, uzman doktor kadar maaşları vardı. Şimdi ise Aralık o kadar büyüdü ki mühendiler yoksulluk sınırınıns yakın derecede ücret alıyorlar. Sessizce beklemekteyiz
  • 5 Ay Önce

özcan

sıradan lise mezunu düz memur bile neler alır oldu. asırların ganimet alışkını,ver yiyelimci toplumu için ne versen doymaz.... devletin malı deniz,yemeyen domuz... var mı başka bir dilde böylesine bir laf. devletinin kanını emmeye susamış toplum.

cahit

devrim yap. devrim. yap. yak .yık. artar belki.bitmedi ağlamalarınız.

Mustafa

Laikci bır hemşire Türkiyeden gelir Almanya'ya ve başlar çalışmaya iki gün geçer ve başlar Anlaşmaya!! Neden mi? Türkiyede bütün gün oturuyordum süslenip duruyorduk burda bana hastanın bokunu aldiriyorlar yatak yapıyorum serum takıyorum kan alma mecburum 8 saat oturmadan çalışıyorum Verdikleri aylık 2550 Euro! Kira 900 elektrik su gaz 500 otobüs 50 derken beş kuruş kalmıyor. Vah canım vah küstah küstah oturuyordu kimse burnundan kıl alamıyordu paşa gibi iken köle oldu vah vah. Türkiye hastaneleri kan alamayan hemşireler ile dolu her doktora bir ilaç yazan asistan gerekir mi ? Hayır doktor yazar dışarda bir kişi yeter artar bile. O zaman onun yerine en az iki üç doktor işe başlama imkanı olurdu. Neyse böyle gelmiş böyle gider.
  • 5 Ay Önce

süleyman

londrada çalışan yakınımın anlattıkları; herhangi bir özel sektör çalışanı,beyaz yakalı 2000,2400,2500 pound (x40 tl. civarı..ooooo.. paraya bak..)..kiralar da 1300,1400,1600 pound ( o da x 40 tl. civarı canım.) maaşı kırkla çarpan bizim uyanıklara söylemek lazım ,kirayı da kırkla çarpınız.. tedavi ve muayene için türkiyeye geldiklerini biliyorum. sağlık sistemimiz oradan fersah fersah ileride. duymayan görmeyen münafıklara ithaf oluna. ingiltereden de doktorlar kanadaya kaçıyor. pardon bir ilave; o söylediğimiz kiralar londranın trenle bir saat dışındaki viktorya döneminden kalma yüzyılı aşkın binalarla dolu varoşların rakamları. özellikle bildirek.

burak

bir şey anlamadım. ne abuk sabuk kafa karışıklığı.adam gibi ifade edeydin. ben mi kıt akıllıyım. belki de öööle.

Uğur

Satın alım gücü paritesine uyarlarsanız, pahalı Londradaki o ortalama 2000 sterlin Türkiyedeki 400-500 sterline denktir, yani 15-20 bin lira kadar. Türkiye'deki doymaz doktorlar bunun fahiş derecede kat kat fazlasını alıyorlar. Ama CHP doktorları ve başka kerizleri "Türkiye'de ekonomik sıkıntı" yalanına inandırdı. İnanılmaz.
  • 5 Ay Önce

meriç

burada sıradan memur 40 bin tl ler alır oldu. devlet memurlarının halka tavrı ve yaptığı işleri (!) anlatmaya bilmem gerek var mı.

Rahmi

Bunlar dışarıdaki pirince giderken, evdeki bulgurdan olanlar. Şimdi bu para TÜRK LİRASİ İLE ŞU KADAR EDER DİYENLER olabilir. NE KALIYOR diye bir sorsalardı? Kira vs. çıkınca geriye hiç bir şey kalmaz. Tabiki Türkiye deki gibi yaşayabilirlerse. Ama maalesf bizim Millet hiç bir şey yapmadan kırallar gibi yaşamak ve 35 yaşında da emekli olmak istiyorlar. Bu tipleri ingilizler kazansın çok daha iyi olur.
  • 5 Ay Önce

orhan

almanyada kadın 60, erkek 65 yaşında emekli oluyor. zengin türkiye erkenden emeklilik.. ver yiyelim ver yiyelim. mayeşler aaağğz. ulan onu hakettin mi. o emeklilik yıllarının neti kaç yıl???

ÂHİR ZAMAN YOLCUSU

ALLÂH akıl fikir versin!
  • 5 Ay Önce

sinan

kime.?????

sedat

TURKLERİN NE AMERİKADA NE AVRUPA KITASINDA VE HATTA AFRİKADA BİLE DOKTORLUK YAPAMAZLAR . MUTLAK 2 YIL DENKLİK OKUMASI LAZIM SONRA EN ALT ASİSTANLIKTAN İŞE BASLARSIN . BUNLAR BULLSHIT YAPIYOR VE ALAYI GERİ DÖNDÜ
  • 5 Ay Önce

Vatan

Milletine vatanına hizmeti çok gören canlı gitsin Dr urmasin aç kalsın
  • 5 Ay Önce

sencer

avrupa,amerika da kollarını açmış,bekliyor.. dünya nitelik abidesi turcolar nereyedur daa.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23