• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li başkanın kızına kıyak atama!

CHP'li Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un kızı Tutku Kurt Bayyurt, Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı. Atama liyakat konusunu bir kez daha gündeme getirirken konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

arda ; oku oku yaz , yaz yaz oku....

o , o işin ustası idi. fitnenizle başını yediniz. peki top çevirme ustası chpist bağımlı sen bu tutku kızımız için ne diyorsun, onu karıştırmayalım. hemen karşı hamle ile çürütme ustaları sizi.zaten siz hiç suç ve kabahat işlemezsiniz.bütün suç ve kabahat akapağlıların daha önce anap,refah,fazilet,selamet,adalet partisi,demokrat partililerin... tamam tamam .biz bir şey demedik. siz zeytinyağı gibi hep üstte olmaya devam edin yüz yıldır olduğu gibi. bu memlekette bir zamanlar yani devrisaadetinizde, hani demokratların gelip her şeyi kötü yapmalarından önceki o güzelim yıllarda dolmabahçe sarayı milli şefin itü de okuyan mahdumları erdal inönü ye tahsis edilmişti,bütün korumaları,ahçıları ve diğer personeli ile.eski defterler öyle değil böyle karıştırılır tontonum.
  • 5 Ay Önce

Bunlarin derdi milletin crbimi

Tayyibi cezalandiranlar kimi sevindirdi 23yil onceyi izleyin size nasil kizartorunlariniz kıyaslayin
  • 5 Ay Önce

B.kunu cikardilar torpilin, kayirmanin, siyasi cukali arpalik

.......
  • 5 Ay Önce

Altan Ertunç

Al birini vur ötekine. Haram olsun size
  • 5 Ay Önce

Emekli

Hee ne yapalim simdi liyakat sahibi olacak simdi hukukcu en azindan ak psrti belediyelerinde simitciyi garaj muduru yapilanida gordum simdi o simitci isinsani olmus ey yavrum ey yandas sinifta kaldin 4 yil sonra ak parti anaptan beter olacak yaz kenere emekliler sizin sonunuzu getirecek 16 milyon carpi 2 32 milyon asgari ucretli sizi yok edecek unutmayin bunu adiler
  • 5 Ay Önce

artık defolsan trolka....

emekli rumuzlu simitçi kimmiş. gürsel tekin eskiden ne yapardı.heberin vordir.. 4 yıl sonra pkk/derm ile birlikte ülkeyi bölmeye hazırlanın o zaman. emekli maaşın artar o zaman. 4 yıl sonrasını göremezsin inşaallah.başınız göğe erdi,biraz geviş getir zaferin mutluluğu ile.sen hastirsen artık sözcün çöplüğüne.. ayy şincik sana kapılıciiym, hemencecik chp li oluciiymm. 74 yıldır nal topluyorsunuz,bay kemaliniz sadece 13 tuş oldu,bir türlü anap olamadınız ..bidatçiler,tiryakiler,bağımlılar,bağnazlar,afyonkeşler.

Hadi oradan fetö artığı

Senin bu ülkeden olduğuna şüpheliyim.

Arda

Damadı Ekonomi bakanı yaptılar bu ülkede.
  • 5 Ay Önce

bahrisefid...

o da simitçi mi idi öncesinde... size her şey mübah canım. hemen karşı saldırı ile suçlamayı bertaraf etmece. asırlık bizans zekası.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23