• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas'a ve Filistin halkına hakaret bu adamla aynı listede seçilmekten utanmıyor musunuz? Saadet'in Gazze iki yüzlülüğü!

Halk TV canlı yayınında konuşan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Hamas'ı hedef aldı.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sezai aydın

Anadolu bizimde filistin bizim degilmiydi filistinde 13 buyuk turk asireti var bosnada oldugu gibi sizler zaten balkanlardan rusyadan Azerbaijan dan dogu turk devletlerinden gelen soydaslarimizi hic birzaman kabuletmediler bu tip insanlar adeta kafatasciligi yapiyorlar neimis bana dokunmayanyilan bin yasasin her koyun kendi bacagından asılır bu kelimeleri őģrendiler ya birdūşūnun kendinizi kandirmayin oyilan tekrar geri gelir senidegil vatanimizda herkesi sokar unutmayin boynunuza hac taksaniz bile din degistersenbile sen Turk sun cunku onlar turklerden korkarlar onlar sadece musluman turklerden degil olmuyanlardan da korkarlar onlarin atalari ne diyor iki kisi olsalar devlet kurarlar 16 turk devletti kuruldu anlamak istemiyenlerde herzaman yikildi kuruldu yani hafife aliyorlar devletyikilma yok sadece hanedan degisikligi yikilsa bile yine allahimizin sayesinde yine kurulur cunku turkler islamla buyudu cunku turklerden korkarlar rusya eski devlet baskani jetsin birkonusmasinda soyle hitap etti moskovada bir rusu hamamda kesele alttan turk cikar vesselam
  • 5 Ay Önce

Sezai aydin

Enginyurt sencokcahilmissin ha faziletliler ve yeniden refah lilar chp nin kumasiolarak kaldiniz size yaziklar olsun adamlar hakaret ediyorlar siz dilsiz seytanolmusunuz size yaziklar olsun milli gorusu herzaman maddi ve manevi olarak destekledim sizler dava adami degilsiniz sizlerden bir halt olmaz sizler kufurden ve gavurdan yanasiniz zaman gelir toz olup gideceksiniz
  • 5 Ay Önce

MİLLET

enginyurt mu dur nedir şunu da hatırlatalım; ittihat terakki'nin yıktığı koskoca İmparatorluğun vatan topraklarını (senin tezine göre) bedava satanların sattığı vatan topraklarının ancak 3'te birini kurtaran kuvayı milliye desek olur mu?...
  • 5 Ay Önce

Ortadirek

Bu peze….. Kendi ikballeri için fetöcüler gibi her şeye bir kılıf bulur ve İslami yorumunuda yaparlar..Milletim er geç bu haşhaşilerinde gerçek Yüzünü gördü görecek..Yandığım odur ki İstikbal savaşı veren Reise içerden ve dahi içerden hainlerin fark edilip davaya hizmetten bi habermelulların pasifleştirilmesi elzem olmuştur..
  • 5 Ay Önce

Aga

Utanmaz arlanmaz siyonist uşakları
  • 5 Ay Önce

Eee normal

Üniversitelerde koskoca proflar artık utanmadan lions rotary kulubu üyesi olduklarinı resmen dile getiren bir ülkede, bu profların yetişdigi bazi talebelerden ne beklersinki. Birde buna artı emekli milletvekili aylıgı da bonus olarak ve bunun gibi pkk sevicilerede cok konuşun diye veren bir sistem varken, YERLI VE MİLLİ KAVRAMİ ortaya atilıp bir anda kayboldu ise bunlar gibiler hadi cok konuşurda, Rektorleri reis atatıgi halde, Yök hala eski proflar yerinde saglam kalsın diye ingiluzce sorularını zorlaştirıp lions ve rotary kulubü üyesi hocalara destekle yeni gelenler ilim bilim talebe yetiştirmek icin ingilizceye deyilde derslerine odaklaninca, Bu proflarin üniversitede girişken helal haram aramayan mevki makam hırsliları tesbit edip, milleyvekili yapip kendilerinide böyle gundemlerle üstünü kapattırarak hedef şaşırtan siyonist oyunlarıni kim ögretiyorki bunlarada. Daha önce araba yumruklayanlar şimdi ne olduda 100 yuz degişti. Demekki çark aynı nerde olursa oraya göre calip söylüyor. Ama unutmayınki Allah mazlumun bedduasinı hepinize gecirir. Yök vekil prof ahirette geçmez. Yerli ve milli olmak kolaydı. Yeterki Rutbelere deyilde, calışmaya ilme edebe ahlaka gelecegimiz torunların hakkin rahmetine kavuşuncabize fatiha ile yasini şerifi hatta ayda bir hatim sevabı bagışlamalarıni aklımıza Getirse idik. Ne der !!!!!!!!!!NEBİ S.AS. AHİRETTE BİLMİYORDUM CEHALET MAZERETİ GEÇERLİ DEYİL.!!!!!!!
  • 5 Ay Önce

Adem kul

Akit sırf bu müslümanlar israil ile ticareti kesin dediği günden beri düşman oldun be. Yazık üzülüyoruz, çünkü seni müslümanlardan biliyorduk. Sadece israil ile ticareti kesin dediler diye neden bu kadar kin nefret. TÜİK verilerine baka Şubat ayında İsrail’e ihracat artmış.
  • 5 Ay Önce

Aliii

Gazze iki yüzlülüğün yapan İsrail ile ticareti yapandır.
  • 5 Ay Önce

Niğdeli

Saadetliler ve yeniden refahta vatan hassasiyetinde duyarsızlık var. Bu zaaflarını düzeltmeleride nerede ise mümkün değil. Cumhurbaşkanını devirme konusunda o kadar kinlilerki Türkiye yanmış yıkılmış umurlarında bile değil. Kindar ve ufku dar insanlardan sonuç alamazsınız. Chp zihniyetinin bir nevi muhafazakar versiyonudur. Chp dende her zaman çekinirler ,tırsarlar.
  • 5 Ay Önce

İsmy

Yrp sp enginyurt hepsi sahtekar hepsi insan müslüman düşmanı
  • 5 Ay Önce

Mehmet

Aklımdan geçeni buraya yazamıyorum
  • 5 Ay Önce

Nadir

Babaları erbakanda  bir mücahitti
  • 5 Ay Önce

Ahmet Faruk

Yeniden Refah ve Saadet partisinin amacı CHP zihniyetini yeniden iktidar yapmak. Tarih boyunca bu böyle olmuş.
  • 5 Ay Önce

İsmail

Yrp gerçekten hortlak gibi çıktılar babasını kıredisini kullanıyor halkı ikiye bölerek ortalığa fitne yayarak müslüman düşmanlarına destek vererek azdırdılar sizi allaha havale ediyorum.
  • 5 Ay Önce

a.d.

Yahu bu c.e. ne aşağılık satılmış bir herif çıktı yahu...........
  • 5 Ay Önce

Nazim arat

Cemal enginyurt chp yancisi oldun sonunda, gelecek nesline bu mirası süslemeye devam ediyorsun. 6 kişi bir kişiye saldırma şampiyonluğun ayrı bir kenarda. Sira geldi şapkadan tavşan çıkarmaya. Daha yanasacak bir yer kaldı mi
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23