• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yazıklar olsun Fatih Portakal bile şaşırdı! Cumhuriyet Hısım Partisi

Yerel seçimlerin ardından CHP'li belediyelerde üst düzey akraba atamaları CHP ile yakınlığı bilinen gazeteci Fatih Portakal'ı bile çileden çıkardı.

30 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

fatih portakal

helal olsun fatihe bakın kendi desteklediği partide yanlışı görmüş ifade etmiş bu konuyla alakalı akit bir tane haber bir tane öz eleştiri yapmış mı 22 yıl boyunca bu haberi yaparken de utanmadınız mı işte gerçek gazetecilik budur
  • 5 Ay Önce

Meclis başkanına çağrı yapılmalı

Mecliste derhal araştırma komisyonu kurulmalı. Milletin hakkı korunmalı.
  • 5 Ay Önce

hasel

"Cumhuriyetin hısım partisi olduğunu "şimdi mi anladınız portakal efendi.
  • 5 Ay Önce

Seçmen de gözünü açmalı artı

Hangi parti den hangi şehirden olursa olsun belediye de akraba eş dost kadrolaşması o şehre ve seçmene büyük hakaret ve saygısızlıktır hukuki sonuçları olmalı.
  • 5 Ay Önce

Sadık Çakar.

Kim neden şaşırıyor. CHP farklı iş iş yaptığını gösterin. Ayakta kalmasının sebebi partililere sahip çıkması olarak görüyorum.
  • 5 Ay Önce

hll

aynen öyledir. chpliler ülke için, şehir için değil sadece partileri için ölesiye çalışır.vatan için çalışsalar bu gün bambaşka olurduk. onlar için partizanlık, kadrolaşma,yandaşlıklar,karşı tarafı yıpratmak,karalamak,hizmetlerine çamur atmak,inkar etmek,itibarsızlaştırmak,devrisabık, enkaz edebiyatı,hizmet hırsızlığı,1950 den bu yana bu topluma ve bu toplumun seçtiklerine karşı bir kan davası gütmek,itham,ters yüz etmeler, habbeyi kubbe kubbeyi habbe yapmak.her şeyden kendine bir pay kapmak ve rakibini yıpratma konusu çıkarmak, her şeyin altında bir çapanoğlu aramak......

Yeniden seçim tekrar seçim yapılmalı

Sadece bu durum bile seçimlerin iptali için yeterli. Yerel seçimler acilen tüm ülkede tekrar edilmeli. Seçmen olarak destekliyoruz.
  • 5 Ay Önce

kudret

hah hah hah. aslanım bu memlekette chp nin kazandığı yer iptal edilmez,başkasınınki iptal edilir.2019 da büyük kısmı çalıntı oylarla on küsur bin farkla chp nin kazandığı seçimim bütün oylarını yeniden saymak yerine o günün kötü niyetli ysk , maltepeyi sayalım,yeniden sayalım,cart curt diye tuhaf tuhaf hareketler yaptı, o arada o asırlık şeytani chp zekası boş durmadı bir taraftan da kuyruğu dik tutarak mağduriyet edebiyatını güzel yaptı,yenilene dseçimlerde mağdurun hamisi ulu yüce türk halkının alicenaplığı farkı 800 küsur bine çıkarttı.o seçimlerde dayı oğlunu emmi oğlunu muhtar ya da aza seçtirmek için bizim 150 bine yakın köylü köye yazılıp orada oy kullanırken mavi kanlı asillerimiz,üstünlerimiz yazlıklardaki tatlı hayatlarına iki gün ara verdiler. şortlu,şamnpanyalı parlak geleceklerini tahkim için koşa koşa geldiler. tekraralana seçimde onlar gene rey verirken bizimkiler köye yazılmış oldukları için bu defa rey veremeyip evde kös kös oturdular. hani laz demiş ya; ha bu bana ders olsun daa.olmadı. biz acaba o olayı fark bile etmedik. ha bu arada 1977 seçimlerinde kadıköy fikirtepe eğitim mahallesinde sandıklarda görevli solcu bir kız arkadaşımız ,ertesi gün 150 den fazla adalet partisi reyini chp ye kaydırdıklarını övünerek sınıfta anlatmıştı. ha bu da bu millete ibret olsun. olursa tabi.

Yorum

Cumhur ittifakı ak parti eskişehir büyükşehir belediye başkan adayı ve millet vekili nebi hatip oğlu bey eskişehir belediyelerinde ki oluşmuş akraba kadrolarını çözmüş kimler olduğunu biliyor dinlediğimiz kadarıyla. çıkıp herşeyi bildiklerini anlatmalı.
  • 5 Ay Önce

kerim

chp zaferi ile gözü dönmüş millete anlatsan ne yazar. pek çoğu maaş ağlamasyonu ardında daireler, dükkanlar sahibi nice emekliler hayatlarının son zaferini kazanmanın,akıllarınca erdoğan a ders vermiş olmanın hazzıyla zevkten dört köşeler. kimsenin zerre kulağına girmez. geçmiş ola.biz eskişehir e değil pisi pisine giden bursa balıkesir kütahya manisaya yanalım.bursada alinur başkan, üsküdar da hilmi başkan daha ne yapsalardı, amerika kıtasını mı bir defa daha keşfetselerdi.üsküdarda mütebessim beyaz elbiseli bayan bir fotoğrafla kazandı. murat kurum 650 bin birimi yenileyecek bizi depreme hazırlayacaktı. bay eko nun bir vaadini duydunuz mu. kaç bina. sesimi duyan var mı. hep beraber bekleyelim yıkımı. şevval sam, tarkan konserleri festivaller,heykeller birahaneler korur belki bizi.

Chp millet le seçilmiş hükümet le nezaman barışık olacak

Adı geçen eskişehir Odunpazarı belediye başkanı tam 3 yıl boyunca binlerce konutun olacağı tokinin inşaatını engellemiş.Mahkemeye vererek oyalamış insanlara 3 yıl zaman ve maddi manevi kaybettirmiş. Şimdide toki hak sahipleri mağdur edebiyatı yapıyorlar pes doğrusu.
  • 5 Ay Önce

ihsan

hatayda lütfü bey gece yarıları mitingleri ile kentsel dönüşüme hayır kampanyaları yaptı,o mahalleler yıkıldı,yüzlerce insan öldü.var mı sen ne yaptın diyen.genne utanmadan aday yaptılar,halk seçmeyince de hala bizans oyunları ile masa başında hatayı ele geçirme peşindeler.

Garip işler

Eskişehir seçimlerde Ak parti adayı seçilirsem 1 nisanda şebeke suyuna %40 indirim otopark ücretlerine %70 indirim ulaşıma indirim sosyal yardımlar kentsel dönüşüm konut dolu hizmet proje yapcam diyor millet yine heykel konser festival sonra zam vee chp oy veriyor bu nasıl devletçilik milliyetçilik yahu.
  • 5 Ay Önce

burak

chpli esere ve hizmete değil chp ye rey verir lafını hiç duymadınız mı. onlar kendileri neler dediler. kavanoz kapağı olsa,odun olsa, kenef terliği olsa gene chp, gene chp... asırlık akıl tutulması...lafa gelince cumhuriyeti kuran parti imişmiş. eh ingilterede ne atatürk,ne cumhuriyet, ne de cumhuriyeti kurmuşmuş olan parti var. desenize şu ilkel afrika ülkesi ingilterede ne demokrasi var ne de parlamento.cumhuriyetleri bile olmayan ilkeller; hollandası belçikası isveçi norveçi lüksemburgu ispanyası japonyası,danimarkası... ööööö ....

Tüketici

Bu resmen şehrin milletin kaynaklarını hiç etmek yazık çok yazık.

Ülkeye bilinçli seçmen kazandırmak elzemdir

Seçmende Bi acayip kardeşim gidiyor ideoloji için körü körüne oy veriyor bişeyi sorguladığı yok ki.
  • 5 Ay Önce

cemil

daha ne bilinci.hepsi lafa gelince aydın münevver bilinçli ilerici... ne demiş ziya paşa ; bu kadar cehalet ancak tahsil ile mümkündür...

Belediyeler sil baştan yeniden yapılandırılmalı

Bütün şehirlerde belediyeleri denetleyen bağımsız jüri ler olmalı. Harcamalar atamalar yandaş fondaş ihale yapmadığı hizmetler herşeyi denetlemeli rapor hazırlamalı yaptırım uygulamalı.
  • 5 Ay Önce

Katılıyorum

Fahri müfettiş lik olabilir aslında.

Abdullah

hadi portakal seni görelim CHP deki aile boyu atamalara ne diyeceksin alooooo.
  • 5 Ay Önce

Abo

Sen ilk önce 22 yıldır hısım akraba eş dost atmalarını gör ne kadarmış Br hesabını yap ondan sonra hesap sorarsın

Akiiit..

Saraya bak saraya..
  • 5 Ay Önce

hemen karşı saldırı,chp cinliği.sensin. sensin.sensin..

ah kurnaz chp zekası. hemen top çevirmece. bir anda onları suçlama bir yana hemen kendimizi savunmaya bizi mecbur bırakma... ters yüz etme, habbeyi kubbe kubbeyi habbe yapma ustası tarihi chp cinliği..demokratlar hırsız ve kötü adalet partililer,erbakancılar,özalcılar,ak partililer... hep kötü ve hırsız.... chp ; pirüpak. onların bir asırdır zerre kusurları suçları ihanetleri yağmaları yamukları partizanlıkları. asla ve kat a yoh yoh..

Mustafa Kemal

Sarayı hala sindiremeyenler, çankaya'ya devam etsinler.

Öner

Belediye başkanlarına karne sistemi getirilmeli. Her 6 ayda bir yaptığı işler değerlendirme yapılmalı hizmet yapmıyorsa millete ülkeye zaman kaybettiriyor sa görevden alınmalı. Seçilmiş dayatmasıyla yan gelip yat devri bitmeli. Kanunlar işlevsel hale gelmeli. Vatandaş olarak destekliyoruz.
  • 5 Ay Önce

osmanli

Hani CHP gelse hersey cok guzel olucakdi. liaykat lyakat diye bir tarafiniz yirtdiniz. eskiden soyluyordum hala soyluyorum. ne CHP, ne AKP veya diger partiler bunu duruduramaz. hepsi yapar. 
  • 5 Ay Önce

Seçmenin oyunu kötüye kullanmayın

Tv de izlemiştik Akp millet vekili nebi hatipoğlu eskişehir chp belediyeleri aile şirketine dönmüş şuan ki başkanın eniştesi başkasının yeğeni vekilin oğlu belediyede üst düzey görev de demişti. Belediyeden maaş alan 17 gazeteci olduğunu söylemişti. Şimdi bakıyoruz ilçe belediye başkanı kızı Çankaya başkan yardımcısı atanıyor. Allah aşkına bu nasıl bir saçmalık bunları denetleyen kimse yokmu.
  • 5 Ay Önce

dursun

chp ye sıkıysa dokun... ezemezleeer. sindiremezleeeer.sussturamazlaaar...rrrrrrrrrrrrrrr......

Millet

Chp işi bu deveyi hamud ile yutarlar torpilin alasını yaparlar çalar çirpar hırsız var karşı tarafta diye halkını kandırır saltanatı sürdürürler ondan sonra biz dürüstlük bizde hak hukuk bizde derler Atatürk derler istiklal derler bu gün Mardin’de belediye meclis inde istiklal marşı okunsun diye akpartinin teklifini ret etmişler nasıl iyimi cumhuriyetçi chpliler
  • 5 Ay Önce

erdal

ve emekliler,ve kuvvacılar... nereyesunuz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23