• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Evrim safsatasına geçit vermeyin

Milli ve manevi eğitimin karşısında duran laikçi yobazlar, ateist dilin yeni müfredata da sinmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Yerli eğitime tahammül edemeyen işgüzar bürokratların 2024-2025 müfredatını da evrim safsatasına göre şekillendirme girişimleri tepki çekiyor.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ediz Sözüer

Evrim konusunda vahim stratejik hatalar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor! Kaynak Yazı: Doğru Akademik Yaklaşımlarla Ateistik Evrimi Etkisizleştirme S Soruyoruz: Biz evrimi ve evrim taraftarlarını hiç bir kategoriye ayırmadan, tümünü reddetmeli miyiz? Ayrıca evrimi yaratılışın alternatifi, karşıt görüşü ve rakibi gibi görüp ve gösterip evrime, yani karşıt görüşümüz olarak gördüğümüz fikre cevap mı yetiştirmeliyiz? Bu soruları hem bir inanan, hem de akademik yaklaşım konusunda hassasiyeti olan biri olarak soruyoruz ve ateistik evrimin dışındaki iki gruptan biri olan ve “evrimi yaratıcının inşa mekanizması gören” ve ikinci grup olan ve “biz sadece süreçlerle ilgiliyiz, yaratıcı bizim konumuzun dışındadır, onunla ilgilenmiyoruz” diyenlere karşı nasıl tavır alınması gerektiğini çözümlüyoruz. Bu belirleyici tavrımız ve diğer tespitlerimiz, ateistik evrimi derhal etkisizleştirip “konu dışı” bırakmaktadır. Yazımızın hedefi çok açıktır: Ateistik evrimi temelinden söküp atmak… Böyle kolay, etkili, akademik, incelikli ve stratejik bir yol varken evrim yerine yaratılışı koymaya çalışarak büyük bir hata ettiler ve onu da beceremediler gibi görünüyor. Halbuki onlar nasıl ki din ve yaratıcıyı konu (bilim) dışı bırakıp etkisizlestirmeye çalışıyorlarsa, asıl biz aynı silahla evrimi etkisizleştirebilirdik. Ama tabi evrimi yaratılışın rakibi ve ateizmle eşdeğer olarak görüp gösterdiğin zaman o önemli strateji silahı da elinden bırakmış oluyorsun! Ne yazık, sakalımız da yok ki, sözümüz dinlenmiyor. Belki bu tarz musibetlerin tokadı bir şeylerin fark edilmesine sebep olur. Sabit/ezber fikirlilik zararlıdır. Yazının daha güncel ve geliştirilmiş versiyonu için: Evrim Mekanizmaları, Yaratıcıya Olan İhtiyacı Ortadan Kaldırır Mı? 
  • 4 Ay Önce

Jaydar Önal

Senin snayin karnindan dünyaya gelişin ve dünyada büyümen bir evrimdir anlaya bildinmi.senin görevin ne fitneyi ficirmi.
  • 5 Ay Önce

Millet

Cok güzel kendilerini ifsa ediyorlar maymunun cocuklari hükümetde bu ataist büraklari kadrodan temizlesin olur bizer caydirici önlemler alir yeter artik onlar görevini yaparsa bizde görevimizi yapalim demekki pasif kaliyoruz
  • 5 Ay Önce

Recep

Kim maymundan evrildiğini iddia ediyorsa kendi düşüncelerini yaşasın.Başkalarına sapık fikirlerini kabul ettirmeye kalkmasın.Ben Ademoğlu bir Müslümanım, Elhamdülillah.
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23