• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü! "Türkiye'nin ekonomisi iyi"

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ABD'deki yatırımcılarla görüşme gerçekleştirdi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Umuda

Üretim ve Dağıtım bir kaç kartelleşen marketlerin firmaların elinde bundan kurtarmadan enflasyon düşmez Üretimde sıkıntı yok bu Kartelleri bitirin yeter.
  • 5 Ay Önce

Ömer

ABD bizim ekonomiyi beğendi ya bence yeterli...
  • 5 Ay Önce

Mesut Sarp

Ekonomimiz iyi de "sıktı Cafer bez getir" vaziyetlerindeyiz, ne yapsın zavallı ekonomi bakanımız. Olan olmuş zaten. Diyemiyorda ki ekonomistler yıkmışlar haneyi eylemişler viran kalkıp gidelim heman! Allah kolaylık versin.
  • 5 Ay Önce

Biz neden anlamıyoruz?

emekli 
  • 5 Ay Önce

Emekli

Ekonomi super ama kasada para yok emekliden calinan paralar zengine pay edilmis vaziyette aman ha salaklara para verneyelim bunlar acliga aliskin et yemesin patates alsin yeter bu salaklara kiralar 15 bin olmus et 650 ulasim cok pahali sosyallesme sifir fakirden vergiyi topla faizcilere verirler zengini zengin ederiz fakir gebersin taktik bu allah in da bir adaleti var sizinde hesabiniz olacak 4 sene cabuk gecer reis bulursan oyu bu sefer
  • 5 Ay Önce

Sırıdatlı Oguzhan

Bu nasıl zihniyet halaki, siyoniste hizmet aşkı. Ülkendeki esnafı tüccarı büyüt ki, dışarı yalvarmayasın ,işte ufak esnaflar büyümesin diye dönülen oyunlara resmi isbat bu. Bu masonik oyunlara hala ırmak acıyorsunuz. Yuh artık. Organize sanayicileri lion rotary kulub tuzaklarindan uzak tutmalı. Türkiye devletim, yurt dışına mal satımında mason kıskacından kurtarıp Türk iş adamları dernegi kurup bu rotaricilerden tuzagindan oyunundan iflasından kurtaracak tedbirleri almalı Esnafı Tuccar, Tuccarı uluslar arası ticarette büyutüp diger ülkeler bize gelin demeli. Cok basiti niye zorlaştırıyorsunuzki, ülkendeki insanların önunu aç ibanla ugraş, adliyelerdeki cek senet hacizlerine ne verdin diye soranayan devlete yurt dışı yatırımcı gelirmi Gelir anca %50 faize gelir yatırıma asla gelmez borsaya gelir dövıze gelir gider şu an ab ve abd en büyük oranda faizi veren Türkiye işte ona gelir. Yani ense işlere calıştırmadan üretmeden kazanmaya gelir sayin bakanim inan buna sen bile inanmıyor sun ama işte iş yapıyor görünmek desem Allah var calışıyorsun. Fahiş kazançları sabitleyip fitatlari düşürmeden durdurup enflasyon duştü diye fahişciler faizciler icin calışıyorsun. Bu calışmayın karşılıgını ahirette bol bol Allah sana karşılıgını eminim verecek. Dogalgazda ev ve iş yerlerinde ülkemize ve dünya insanlıgina faydalı %36 iktisadı olan mucidi niye alıp yardım edip büyütmediginiz gibi, siyonistlerin uretimi ekmeklerine yag sürmekmi dogalgaz kombiyi yıllık bakım kanunu cıkarmaya calısmak mı bu millete hizmet ki, bu buluşa niye sahip cıkıp büyütmüyorsunuz dünya ya yatırım yapma imkanı verip büyütmüyorsunuzda. Yine siyonist oyunu ile mason aklına uyup dısardan repocu cagırıyorsunuzki, sebeb ne Allah aşkina.
  • 5 Ay Önce

asim keskin

neden orada????
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23