• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Gazze üzerinden hedef alanlara sert tepki! 'Aymazlıktır, ahmaklıktır'

Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Gazze üzerinden haksız ithamlarda bulunanlara sert ifadelerle tepki gösterdi. Turan, "Birilerinin hala Türkiye’yi 'İsraille birlikte hareket ediyor' diye itham etmesi, onlarla iş tutuyor 'Filistin’e ihanet' ediyor şeklinde gösterme çabası en hafif tabirle aymazlık, ahmaklık olduğu kadar da çirkinliktir, rezilliktir." dedi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

çakıcı

reisim sen devlet başkanı olarak yumuşak uslüp kullanırsın biz senin yerine vatandaş ağzı ile söyleyelim öküzlüktür eşşekliktir hatta eşşek oğlu eşşekliktir
  • 5 Ay Önce

Emekli

Bu halk herseyi gordu 8 ay ticaretide gordu simdi kalkmis ambargo su hu hamas kim ya iki fuze atti hadi 1000 yahudi oldu 35 bin olu 100 bin yarali hamas nerde yok gazse kimde yahudi de cok guzel oyun oynadiniz ama bu halk bunu burda birakmayacak reis 4 sene sonra sende yoksun ak partide yok artik
  • 5 Ay Önce

senin zerre umurunda mı filistin. ey kötü insan.

utanmaz ruh hastası. filistin ve gazze şeridi yöneticilerine ve halkına soralım kim yanlarında,kim de senin ve zihniyetin gibi melanet peşinde.. bu gün 9.gemi yola çıktı. senin zihniyetinin kuruşu var mı içinde...sadece firavunluk..Allah bildiği gibi yapsın,o müşrik,fitne,bozguncu zihniyetinizi.

şu satırlarını bir oku, ruh hastası olduğunu göreceksin

senin chpen 74 yıldır nal topluyor,bitemediniz. 4 sene sonra sen olmazsın inşaallah. filistin zerre umurunda mı senin ve zihniyetinin. erdoğan düşman oldu,siz filistin muhibbi.. senin özgür ne diyor hamas as terörist. utan utan utan.halk derken sadece sizinkiler tabi,sadece adında halk olan fırkanın asırlık bağımlıları.. hamasa ne güzel saldırıyorsun. erdoğana a da.peki filistin i savunan kim. sakın sizler olmayasınız. eser ve hizmet hırsızları. bu işi de çalın.bir dua ettin mi. bir kuruş gönderdin mi. bir yahudi malınu boykot erttin mi. sadece fırsat bu fırsat ,zehrinizi kusun. Allah ın laneti sen ve zihniyetin üzerne olsun. olmayın inşaallah. şu satırlarını bir oku,nasıl bir akıl hastası olduğuna kerndin karar ver. sen haritada israili filistini gazze şeridini bulabilir misin.. dert mi. msaksat zehir kusmak sadece.

Gerçekler girmek isteyenler için bütün çıplaklığı ile ortada...

Görmek istemeyenler için : BİZİ BİLEN BİLİR...BİLMEYEN KENDİSİ GİBİ BİLİR...cümlesinden ne fazla ne eksik... 
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23