• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savcılık ağırdan almaya devam ediyor! Para kuleleri rezaletinde sıcak gelişme… 11 kişi daha savcılığa çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntülerine ilişkin soruşturma çerçevesinde 11 kişi daha 'şüpheli' sıfatıyla Savcılığa ifade vermeye çağrıldı. Ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığına yazı yazılarak bağış kampanyası kapsamında ne kadar para toplandığı, bu paraların kim tarafından ne kadar ve hangi şekilde bağışlandığının tespiti için belgelerin gönderilmesi talep edildi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Serefsizliği şerefle yapmayı herkes beceremez

Sancaktepe'de belediye binasının tasarımını yapan kişi açıkladı...o binalar geniş kapsamlı çok amaçlı yapıldı diye ... bir banyo teşkilatı var diye jakuzi keyfî adı altında seçimi kaybeden belediye başkanı kadının adını anneliğini eşligini umursamadan neredeyse Metin akpınar uğur Dündar ile yanyana koyacaktı ahlâksız zihniyet bu...gelin görün ki para kuleleri nerelere dayandı ?...her geçen gün daha da genişliyor...siz haber konusu yapmasanız hiçbir yerde göremeyeceğiniz...herşey gizli kapaklı ilerliyor...kapatmaya çalışıyorlar...
  • 5 Ay Önce

Okur

Sıkıntı yok Ekrem baskan yemeye devam İstanbullu belliki rahatsız değil,İstanbul nimet nimet.
  • 5 Ay Önce

Okur

Demek ki görüntüler de yasa dışı bişey yok herşey yasal ki hukuk bişey yapamıyor ozaman akp nin yalanı mı bu nedir yani.
  • 5 Ay Önce

HAMDİ

kapanır gider elde olan malzemeyle bişey olmaz türkiye klasigi
  • 5 Ay Önce

TATAR RAMAZAN

ŞU AN ANLAŞILIYORKİ TÜM YARGI MENSUPLARI FETÖŞÜN KUCAĞINDA,EĞER BUNU BİR AKPARTİLİ BİRİ YAPSAYDI 24 SAATTE BİTERDİ.BU SAVCILAR SULANDIRDIKÇA SULANDIRIYORLAR BANA ÖYLE GELİYOR.BÖYLE SAVCILARI BU GÖREVE VERECEĞİNİZE VATANSEVER BİRİNİ VERİN BAKALIM BU İŞ 6 AY SÜRERMİ.NE DİYORLAR İSRAFI ÖNLEDİK HİZMETİ GETİRDİK.EĞER BU KULELERİ BİR AKPARTİLİ BELEDİYE YAPSAYDI CHP SÜT KUZUSU OLURMUYDU.BEŞİKTAŞTA BARDA EĞLENCE MERKEZİNDE YANGIN ÇIKAR CHP SUSPUS.ANTALYADA TELEFERİK KAZA YAPAR İNSANLAR ÖLÜR BİLİRKİŞİ RAPORUNDA BELEDİYE SUÇLU BULUNUR CHP LİLER SUSPUS.
  • 5 Ay Önce

resat

bir taksiciyi silah dayayıp soyarsan yirmi sene yatarsın , siyasi zeminde mevkii sahibi biri devleti milyarlarca lira soysa hiç yatmaz, düzen buna göre ayarlanmıştır ,sistemin bekçisiysen ,herşey serbest , sisteme zarar verirsen ,idama kadar gider cezan , bu yahudi ingiliz aklının ürünü sistemin bekası için düşünülüp uygulanan sistemde ,
  • 5 Ay Önce

Deli İbo

Ne bağışı ya, ne bağışı. Hırsıza kılıf hazırlamayın. Bu iş oldu bittiye getirilecek ya şimdiden bağış, inaye, yardım dümenleri ne başlanıldı. Hani mahkemeler Ak Parti tahakkümü altında idi, bu işi Ak Parti eli ile yapılmış olduğu bu görüntülerle tesbit edilmiş olsa idi, emin olun çalkantısı, sarsıntısı, mahkemelerce soruşturma ve kovuşturması şimdiye kadar çoktan sonuçlandırılırdı. Bu işi konuşturan adli kuruluş neyi bekliyor. Bu kadar büyük mebla bağışı olmaz, bu T. C. Kanunlarına göre suç hırsızlık, yolsuzluk zaten suç Adlı makamlar kukaklarının üzerine yatmasın.
  • 5 Ay Önce

meleknur

BU SEÇİMLERDE CHP CEPLERİNDEN PARA ÇIKTI ŞARKISINI HİÇ BURADA KULLANMADI? PARA ÇIKTI ŞARKISI HİÇ ÇALMADI??? SONRA ONLARDANDA KULE ÇIKTIĞINI İŞİTTİK! ???
  • 5 Ay Önce

meleknur

NE ÇOK PARA CHP DEN ÇIKTI. ÜSTELİKTE KULE ÇIKTI. HER YERİNDEN PARA ÇIKTI. HAYDİ YARIŞIN PARTİLER EN ÇOK PARA KİMDEN ÇIKTI. SONRA ŞARKILARA DÖKÜN SEÇİMLERDE ÇALIN DURUN MİLLETE DE HATIRLATIN CEPLERİNDEN PARA ÇIKTI
  • 5 Ay Önce

Egeli

Bunu ak partili birileri yapsaydı köpeğini uyutmazlardı. Dava diye birşey yok sağ seçmende
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23