• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“İsrail’in hedefi ‘Kürdistan’ adı altında ‘İkinci İsrail’ diyen Perinçek: “İsrail’in yaptığı bütün savaşlar ‘Kürdistan’ için”... Kandil’den ayaklanma çağrıları geliyor

İsrail’in stratejik hedefinin “Kürdistan” adı altında ikinci İsrail devletçiğini kurmak olduğunu belirten Perinçek, İsrail’in yaptığı bütün savaşların, en sonunda sözde Kürdistan’ı kurmak için olduğunu söyledi.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hakan Sönmez

En iyi kendisi bilir, PKK kamplarını ziyaret eden ben değilim. Söylemleri ile bu işi meşrulaştırmaya çalışıyor kendisi.
  • 2 Ay Önce

BOP Esbaskani

Iyi iste, biz de o yuzden destekliyoruz. Kandil'den Suriye'ye terorsisti lahmacun ismarlayip jandarmayla eskortlayarak biz gecirmedik mi zaten?
  • 5 Ay Önce

Umuda

Perinçek çok doğru analizler yapmış, İsraili Suriye ye Irak a getirip Ülkeme komşu yapacaklar buradan PKK yardımı ile kolayca yıkmaya çalışacaklar hele CHP DEM de iktidara gelince kimse durduramaz bu Siyonları, ama halkın % 52 si artık bu sonu kabul ediyor seçimde belli oldu.
  • 5 Ay Önce

Seçmen

Dün doğu beyi dinlemeye çalıştık cnn türk de abdulkadir selvinin tüm engellemeleri ne rağmen bişeyler söyleye bildi ve doğu beye kesinlikle katılıyoruz doğru söylüyor siyasi olarak güzel tespitleri var. Ha bide sayın abdulkadir selvi gibiler akp savunacağım derken daha çok zarar veriyorlar doğru söyleyene de gereksiz muhalefet ediyorlar. sayın erdoğan bunlara çeki düzen vermeli partinin kalan oyuda bunlar yüzünden eriyecek.
  • 5 Ay Önce

Borusan

Perinçek çatır çatır konışuyor cnn de, athırsızı abdülkadir selvi kalkıp demokrasi adı altında demi savunuyor. La bi sus la , bi sus. Türkiye cumhutiyeti bal gibi acizlik içindedir , adam doğru söylüyor
  • 5 Ay Önce

Umuda

CHP DEM le kol kola iş tutuyor sesin çıkmıyor, çarpıtma.

EMPERYALIST-SIYONISTLERE 2.kukla iSRaili KURDURTMAYACAGIZ

........
  • 5 Ay Önce

Okur

Şam'da namaz kılamadık İsrail ve ABD'ye yardım edersek Tahran'da namaz kılma imkânımız vardır. Kürtlerin bir devlet kurması için tıpkı Suriye ve Libya'da yaptığımız gibi bizimde bu savaşa katılmamız gerekiyor. Suriye'deki Kürt savaşçıların bir kısmı İran kürdistanına gönderilmesi ABD ve İsrail'in yararınadır. Iran Şii rejimi çökerse Sunni İslamcı örgütler dağılır ve "İslamcı" denen (El-Kaide, DEAŞ, İS) teröründen kurtuluruz. Iran olduğu müddetçe İslamcı örgütlerin terörü devam eder.
  • 5 Ay Önce

Umuda

ABD ve İsrail İranı, korktukları Sunni Müslümanları engelleyip bölmek için kullanıyor Şii Hilalini destekliyor bunlar 1400 sene evvelki bazı hataları günümüze getirip Müslümanlar arasına nifak sokuyor.

Ligene

Hz.Musa A.S a ihanet eden Peygamberlerin izi öldüren bu katiller Çetesi Teoder Herzl den bu yana arz ı mevcudu uygulamaya çalışıyor.Günaydın Bay Perinçek. Müslüman camia bunu bilerek yetişiyor.
  • 5 Ay Önce

Mustafa

Günaydın!!! Biz bunu 40 yıl önceden biliyorduk sen aponun o terörist ile dağlarda buluşurken. Ne garip ki bizim partilerimiz Kimi Terör destek verir Türkiye bölmek için vaad edilen topraklara İsrail için Ama Kürt leri öne sürür amaç başka en çok Kürt kızları dağlarda PKK tarafından tecavüz ederken bu vekiller nerde idi. Birde 100 yıllık parti var neye yarar bilinmez İngiliz kürdü o gün bugündür Türkiye Müslüman dine karşı çivi cakmasinlar diye yırtınanlar. Kalan iki parti MHP AKP 20 yıl büyük adımlar attı bı Anayasa çıkartıp Türkiye Büyük bir ilerleme olabilir denetim partilere düzen ve kim terör sevinci destek verirse anında partiden atılıp 20 yıl hapis olmalı.
  • 5 Ay Önce

Misafir

Sayın Perinçek doğru söylüyor
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23