• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İhsan Şenocak'tan İran'dan İsrail'e saldırıya ilişkin dikkat çeken tespit!

Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak, İran'ın İsrail'e yönelik saldırısına ilişkin değerlendirmede bulundu.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HESAP

BANA GÖRE İRAN MÜSLÜMAN DÜŞMANLIĞINDA İSRAİLDEN DAHA ŞEDİTTİR
  • 5 Ay Önce

OMUT

Bu iran hoşuma gitmiyor diyen beyinsiz osman, israillede olmaz e peki bu chp kemalist zihniyeti deyilde nedir?
  • 5 Ay Önce

Vekil

Sünniler ve Şiiler bu kafayla devam ettiği sürece, kafir dedikleriniz ikinizi de dayak atmaya devam edecek. İslam'ın entellektüel üstünlüğü 13.yy'da, askeri üstünlüğü ise 1699'da, Karlofça'da bitti. Bugün hissetiğiniz çaresizliğin iki nedeni var; dogma ve taassup. Gerisi boş laf!
  • 5 Ay Önce

Umuda

Tam isabetli bir Yorum.
  • 5 Ay Önce

Cihan kkkkk

Hocam ağzına sağlık!!İran tüm İslam alemine DÜŞMANIDIR
  • 5 Ay Önce

Ali Sami Yen

Ugur rumuzlu İran/Fars trolüne. şeytan İran'ın faaliyetlerini merak ediyormuşsun. ... pkk pkk teröristlerini koruyup-kollayan ve de kullanan, ortadoğuda milisleri aracılığı ile Müslüman katliamları yapan, Karabağ meselesinde Ermenistan'a her türlü desteği veren, Hamas'ı fiştekleyerek Gazze'yi ateşe atan kim. Cevap: Şeytan İran. ... Suriye'de, Irak'ta, Yemen'de, Afganistan'da ve Pakistan'da şeytan İran ve kuduz itleri tarafından Şehit edilen Ehl-i Sünnet Müslümanların kanları henüz kurumadı. ...

Ugur

İhsan Şenocak'ı kınıyorum.Mezhebcilik yaptığı için cenaze namazı bile kılınmaz böyle ümmet düşmanlarının.

Ugur

Ne düşmanlığını gördün İran'ın? Irak'ı ,Filistin 'i işgal edenler hangi ülkeler? Biz a.b.d ve İsrail . Siz ilginç olarak İran'ı suçluyorsunuz? İran düşmanlığın a.b.d ve İsrail sevginizden geliyor olmasın

Zarifbey

İHSAN ŞENOCAK MEZHEPÇİLİK GÖZLERİNİZİ VE KALBLERİNİZİ KARATMIŞ İFTİRALARDA VE HEZEYANLARDA BULUNUYORSUNUZ.BU DURUMUNUZU TERÖRİST AMERİKANIN VE TERÖRİST İSRAİLİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYORSUNUZ.
  • 5 Ay Önce

Bingöllü Zaza

Aynaya bak takiyyeci. Gözleri kör olanı ve kalbi kararanı görürsün aynada, mezhepçi müptezel. İsrail ile danışıklı dövüşler yapan ve İsrail'in değirmenine sinsi sinsi su taşıyan İran şeytanını Melek diye yutturmaya çalışıyorsun, kumandalı kıt aklınla. ... pkk pkk teröristlerini koruyup-kollayan ve de kullanan, ortadoğuda milisleri aracılığı ile Müslüman katliamları yapan, Karabağ meselesinde Ermenistan'a her türlü desteği veren, Hamas'ı fiştekleyerek Gazze'yi ateşe atan kim. Cevap:Şeytan İran. ... Suriye'de, Irak'ta, Yemen'de, Afganistan'da ve Pakistan'da şeytan İran ve kuduz itleri tarafından Şehit edilen Ehl-i Sünnet Müslümanların kanları henüz kurumadı. ... İhsan Şenocak Hocamıza, durum tespitinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum; Yüce Allah (C.C.) razı olsun kendilerinden.

Dünyanın İran'ı var

Aynı görevi bizim aşırı heykelci CHP'liler yapıyor. Yanlız isimleri değişik.
  • 5 Ay Önce

osman

bu hoca ne anlatıyor Allah aşkına.irana bak irana türkiyenin itraille ticareti şahane cübbeli hocalar hiç hoşuma gitmiyor müslüman düşmanları.
  • 5 Ay Önce

bilal

sen şimdi müslüman insanlara müslüman düşmanı dediğin için dinden çıkmış olabilirsin, haberin olsun.

Toshiba

Sözüm ona Vadedilmiş topraklarının tamamlanması için İran’a verilmiş görevi yerine getiriyor. Siyonist, aradığı ‘legal’ hakkı kullanmak için aradığı fırsatı yakalamış olacak.İran; İslam dünyasının beynindeki urdur.
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23