• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye, İsrail ambargosuyla bir ilke imza attı!

Katil İsrail'e ambargo kararı alan Türkiye, bu adımıyla dünyada bir ilke imza attı.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali Haydar koc

ABD İsrail İngiltere darmadağın olmadığı sürece dünya barışının olması mümkün değil dünyanın çıban başı bu üç ülke Allah'ım tez zamanda darmadağın eylesin o yetim kalan dul kalan sakat kalan insanların duaları göz yaşları hürmetine inşallah o günleri göreceğiz o toprakları Yahudilere ülke yapanları yapmaları a göz yumanlarin akıbetine onlardan Beter olsun İslam âlemi tukurseebunlarin hepsini boğar ama nerede öyle duyarlı İslam âlemi tek Türkiye bütün İslam ALEMİNİN umudu Allah'ım onların umutlarını boşa ciksrmadi. Bu göz yaşı dinsin AMİN inşallah
  • 5 Ay Önce

asim keskin

yani yazmayayim yazmayayim diyorum yine gidiklaniyorum. Daha önce nerdeydiniz? Tamda ..hükümet is....e ihracat yapiyor yaygarasi basladi osirada anmbargo uygulamayy basdik diyrsunuz...yine gec kaldiniz
  • 5 Ay Önce

abc

hani ihracat yoktu. 
  • 5 Ay Önce

Hüsnü

Hani yokdu ticaret İsrail uçaklarına yakıt gönderdiniz Filistinlilerin katline ortak oldunuz.
  • 5 Ay Önce

sen filistinliyi seviyor musun gerçekten, kumpasçı.

Allahtan korkmaz, mit ve ticaret bakanlığı açıkladı. epdk da da aynı şekilde... sivil hava yollarına satılan uçak yakıtı,israil sivil hava yolu el al a da havaalanında satıulan uçak benzini. nasıl ters yüz edilp sanki israil savaş jetlerine imiş gibi ortaya atıldı. sen devlete inanma, kulağına fısıldayanlara inan. bu işin altında mossad ve şin bet var ve fetö unsurları yayıyor.onlara inanmak işine geliyor,çünkü reis le ve türkiye ile savaşın var. hani.. hani...işte bu elinin körü.peygamberimiz buyurmuştu; fasıklar size bir haber getirdiğinde hemen inanmayın iyice araştırın. 1450 yıldır akıllanmamışsınız. peygambere devlete değil seninkilere inan olur mu... k. ırak a harekat söz konusu olduğu için pkk abd israil kumpas peşinde. yurdum muhalifinin de işine geliyor,onlara inanmak.

Mühendis

Listede gıda ürünlerini göremedim. Gıda gidecekmi yani onlar gazzeye hicbir şey tıkmayıp aclıktan kardeşlerimizi öldurüyorlar sizde çöp göndermeyin zıkkım yesinler kendileri de açlıktan gebersin hiçbirşey göndermeyin.
  • 5 Ay Önce

dua ettin mi,ambargon var mı yahudiye,yardımın ??

ya hakikaten israil senin bulgurunla doyuyor. ölür yoksa. akılsız yurdum insanı. listeyi incelemişmiş. yesinler. sen yahudi malı listesini inceledin mi.ambargon var mı ambargon. çok bilmiş sahtekar filistin muhibleri.bir anda aşırı sol, yrp ve işid birlik oldu. sahi bu 180 derece zıt kutupları kim biraraya getirdi.okyanus ötesi üst akıl, israil in o müthiş zekası ve mevlananın dediği etrak bi idrak bir arada.

Alp

Manidar oldu. Her cenahın, sağ sol, yukarı aşağı, dinsiz, donsuz herkesin hükümete Filistin konusunda insafsızca eleştirip, hesapsız sadece muhalefet olsun, zorlama olsun, alçaltma çabası içerisinde olduğu zaman diliminde ambargo güzel oldu, hükümet bu kadar destekçisi varken asker bile yığmalı. Ancak sonrasında dönen alçaktır..... Ben olsam milletimin isteği yönünde hareket ederdim. Bu millete yakışan da odur.
  • 5 Ay Önce

Mesut Sarp

Bu ambargo 6 ay gemisine döndü nasıl oldu ya bu iş hayret. 6 aydır İsrail Filistin'de katliamı yapıyor biz de habire gemi gönderiyoruz ama İsrail'e bilumum emtiaları. Yani Filistin'e değil. Baka sen Şimdi ambargo uyguluyormuşuz ?! inanmıyorum artık.
  • 5 Ay Önce

nasıl ters yüz ettiniz. Allahınızdan bulun inşaallah.

Allah allah desene biz filistinliye değil de yahudiye yardım ediyoruz öyle mi. Allah bildiği yapsın sen ve senin gibileri. demek erdoğan filistin düşmanı,sen dostu.sen israil istihbaratının çarpıtmalarına ve fetö fitnesine inan, canın öyle istiyor.erdoğan düşmanlığın türkiye düşmanlığına dönmüş artık. yapacak yok.ahir zaman fitnelerine bakın yardımımız ters yüz edildi,yahudiye yardım oldu demek. utan utan utan Allah tan kork.senin gibi kafalar oldukça yahudinin arzı mevudu yani nil ver fırat arası büyük isrili de kurulur,büyük ermenistanı da. gaza gelen,ayranı kabaran,kulağına fısıldanana inamaya hazır yurdum ahmakları. evlet yalancı sosyal medya doğru öyle mi. sen baştan psikomuhalifsin ne yapabiliriz. doğru yola çıkana kadar yalan dünyayo 6 kere dolaşırmış, yurdum ahmakları için herhalde 34 kere.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23