• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'İsrail'in jet yakıtları, Türkiye'den gidiyor' DMM cevap verdi

'İsrail'in jet yakıtları, Türkiye'den gidiyor' iddiasına ilişkin olarak İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklamada bulundu.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İ. Keskin

Satılmıyorsa kısıtlayan arkadaş neyi kısıtlamış? O zaman kısıtlayanda bir sıkıntı yok mu? Oooof! Sizi biz mi düzeltecez? Ne işiniz varsa görün. İşin yoksa birilerinin beceriksizliğini kapat, potunu düzelt. Uluslararası ticaret kanunu diye bir müessese var, tahkim neyim var ne bileyim. Toplumu güzelce aydınlatın gitsin. Yarım yarım iş yapıp yarım yarım konuşup orya burya sallamayın. Millet neredeyse tamamen sırtını dönecek.
  • 5 Ay Önce

Seçmen

Fatih erbakan görsün o demişti bu iddiayı şimdi yalan olduğu ortaya çıktı.
  • 5 Ay Önce

Kardeşim

Kusura bakmayın ama sizde kamuoyunu doğru düzgün bilgilendirin. Yanlış anlaşılmalara yer bırakmayın. Açıklanan listede net bir bilgi yok. Mesela inşaat malzemeleri kimin için gidiyor, Filistinliler için mi yoksa işgalcilerin gasp ettikleri topraklarda diktikleri binalar için mi?
  • 5 Ay Önce

mesele filistinliler değil, gezide ağacın olmaması gibi.

gene mi olmadı. gene mi inanmamakta, şüphecilikte ısrar ediyorsun. ticaret bakanlığı 54 maddelik liste yaptı. daha ne istersin. illa şüphe,illa kıvırma. yalana hemen kolayca inanıyorsunuz. pis araplar dediğiniz mazlum müslümanlara birden ne bu aşk daha doğrusu öyle gibi görünme. hani filistinlilere acımıyordunuz,hani onlar da toprak satmıştı, hani hamas teröristti. gezide meselenin ağaç olmadığı gibi burada da mesele filistinliler değil.öyle değil mi.

bi bakıver

bak liderinin ağzına bakıp ezbere konuşan akıl nimetini kullanmaya üşenen müslüman kardeşim. şimdi sana zahmet türkiye ihratçılar meclisi sitesine bir gir.önce "ihracat" sonra "ihracat raporları" kısmına tıkla ve açılan sayfadan ülkelere göre sektörel ihracat rakamları""na tıkla. bir excel belgesi inecek telefonuna veya bilgisayarına. gelen belgeyi incele israile mart 2024 dahil olmak üzere neler satmışız (çelik) dahil öğren. sonra liderinin sözünü bir daha tart. not: aynı belgeye ak partili bakanın oturduğu sanayi ve ticaret bakanlığının web sitesinden de ulaşabilirsin.
  • 5 Ay Önce

israil neden kızgın,neden bizi abd ye şikayet etti.

sen gerçekten filistin dostu musun yoksa derdiniz başka mı.mesele ağaç değil işi gibi,burada da mesele filistinliler değil aslında. mesele bağcıyı dövmek. dua ettin mi,yardım ettin mi, boykot uyguladın mı...

Osmanlı

Ee sen bildiğin ülke düşmanlığı yapıyorsun .

Mühendis

Sivil uçaklara neden satıyorsunuz. Sivil uçağa diye fazla alır götürür jet uçaklarında gazzeyi bombalamada kullanır.
  • 5 Ay Önce

sahi filistin umurunda mı senin.erdoğan ın umurunda.

sivil uçaklara da satmayalım,thy ye de satmasın başka ülkeler. uluslarası sivil havacılık teşkilatı iata dan da atsınlar türkiyeyi sorumlusu da gene erdoğan olsun.nasıl iyi mi. mahalle bakkalı mı ulan bu,ben senin yolcu uçağına benzin satmıyorum. sahi sen o dünyanın en zeki stratejisinin ,israil in savaş uçaklarının sana muhtaç olacağını gerçekten sanıyor musun. aptallıktan mı yoksa o sinsi chp(fetö zekasından mı söylüyorsun bunu.

Mehteran

Zavallı trol bunun fazlası azı mı var ne içiyonuz la siz yolcu uçağı diyor haber nerenle okuyorsun oğlum.

Umuda

Muhalefet = Yalan dolan algı talan.
  • 5 Ay Önce

çakıcı

sivil havacılığada neden veriyorsunuz bunlar asker olsun sivil olsun alayı süper manukyanın çocukları
  • 5 Ay Önce

Görüş

Bunlar erken seçim ortamı oluşturmak için ortaya konuyor. Esasında bir taşla bir çok kuş vuruluyor. Turkiye'ye zarar verirken hem ekonomik hem de dış ilişkiler alanında, Filistinlilerin giden bu malzemelerin de gitmesi engellenmek istenmektedir. Bunların baş oyuncusu ( kukla) YRP dır.
  • 5 Ay Önce

OMUT

Türkiye Jet uçakların akaryakıtını İsrail'e satıyor iddiası ancak kemalistlerin CHP zihniyetinin ürünü propagandasıdır, yoksa gerçek anlamda öyle bir şey yok. Bunlar Amerika ve İsrail ambargoları geldiği zaman ellerini oğuşturan ve sevinen mahluklar.
  • 5 Ay Önce

Tamam

Yersen
  • 5 Ay Önce

Sezer

Kardesim hani yalana ceza vardi ne oldu cezalar seytanlar ortalarda cirit atiyor
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23