• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçimizdeki "İrancıların" nefesini kesecek sözler!

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, Türkiye’nin İsrail ile işbirliğine devam ettiğini savunup İran propagandası yapan kesime sert tepki gösterdi.

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Adıyaman

İran-Fars, tarihi pers devletinden beri yahudilerle içli dışlıdır. Birbirlerini kollar ve birbirlerine alan açarlar. Günümüzde de ilişkileri bu seviyede devam etmektedir. Ortadoğunun çıbanbaşları olan bu ikili parçalanmadıkça bölgeye huzur gelmez.
  • 5 Ay Önce

Topraklarımızda 512 yıldır süren Türk-Arap Savaşı

Ezel bahar olmayınca, Kırmızı gül bitmez imiş; Kırmızı gül bitmeyince, Sefil bülbül ötmez imiş. Bu özbe öz Türk olan Şah İsmail'in siiriydi...Çün nesîmîm kem - âzâr Selîmî ki dehend Heme âfâk güvâhî be - Müselmânî i mâ. Bu da ceddimiz diye ovünerek adini kopruye verdiginiz, saltanati iki agabeyi ve babasina darbe yaparak gasp edip aman dilemelerine ragmen tum kardeslerini, esleri ve cocuklariyla birlikye katleden, tum saltanati süresince gavura karsi hic sefere cikmayip sadece Osmanli topraklarindaki Türkler ve Safavi-Memluk Türkleriyle savasan ve en kotusu Türkün icine mezhep nifakini sokan Yavuz Selim'in Şiiridir. Soru 1: Hangisini anladınız? Soru 2. Kim daha çok Türk'un ceddine benziyor sizce? Soru 3: Arabın Türk'ü yenme olasılığı var mıdır, olmadigina gore 104 yıldır ne debeleniyorunuz hala?NOT: Yanlis anlasilma olmasin, Alevi olsaydim da gocunmazdim ama yorumun yazari tum din ve mezheplere karsi olan Konyali bir Yoruk Türküdür. Sunni bir aileden gelmektedir ve tum sülalesi dindar, hatta cogu AKP Secmenidir. Ama her seyden once gurur duydugu iki sey vardir, once insan, sonra Kemalist olmasi!
  • 5 Ay Önce

Ali Yakup

Sosyal medya teröristliği yapan müptezele cevap. Türkler ve Araplar kardeştir; fars-İran kalleştir.

Kütahya

"yorumun yazarı ateist yani dinsiz" demişsin. Dinsizliğin propogandasını mı yapıyorsun. Osmanlı düşmanlığı, Yavuz Sultan Selim Han düşmanlığı yapan ateistin salyalarını buraya dökmenin anlamı nedir. Şu anki T.C. topraklarının yarısına yakınını (doğuyu ve güneydoğuyu) fethedenin Yavuz olduğunu bile unutan cahil, Nereye ne yazacağını kestiremeyen bunak mısın ! Ne geveliyorsun ! Aklınca, provokatörlük mü yapıyorsun.

Adıyaman

Teşekkür ediyorum, gazeteci Taha Hüseyin Karagöz. Birden fazla kuyruğu olan şeytan İran'ı genel olarak anlatmışsın. Türkiye'deki mezhepçi ve takiyyeci İrancılara duyurulur.
  • 5 Ay Önce

yiğido

İranı ve irancıları çok güzel anlatmış. tuşa basmışlar bütün hainler tiyatro oynamaya başladı.
  • 5 Ay Önce

Topraklarımızda 512 yıldır süren Türk-Arap Savaşı

Ezel bahar olmayınca, Kırmızı gül bitmez imiş; Kırmızı gül bitmeyince, Sefil bülbül ötmez imiş.
  • 5 Ay Önce

Bay kazma

Yukariya bak, sorumlusu ben degilim. Varmiymis haberle bir alakasi?

dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı

Konuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan saçma bir yorum. Türkler ve Araplar kardeştir, fars-İran kalleştir.

Cemşidi

Taha Hüseyin Karagöz ağzına sağlık. şeytan İran müptezellerine, müptelalarına, sempatizanlarına duyurulur. Saadet, YRP, Aydınlık, ... İran ve Yahudiler, tarihi pers devletinden beri kankidirler. Şimdilerde ise Müslüman düşmanıdırlar.
  • 5 Ay Önce

Mehmet

Helal sana kardeşim bu kendilerini bir halt sanan lara çok güzel cevap verdin senin gibiler lazım bizlere öyle mırt mırt olanlar değill çok teşekür ediyorum
  • 5 Ay Önce

Taha Yasin

İsmet Özçelik isimli gazeteci, İranlı mısın. İran'ın elçisi misin. Ne bu savunma. Ne bu telaş. Ne bu kaygı. Pusulanı mı kaybettin. Uyan Türkiyedesin. Çok seviyorsan, çek git şeytan İran'ın yanına.
  • 5 Ay Önce

eren

israil iranla kardeştir şia en büyük islam düşmanıdır.
  • 5 Ay Önce

Vatandaş

Yıllardır İran in abd nin yalakası ve israilin korumalıdır diye diye bıktık. Yıllarca İran a gittim geldim halkı amerikan karşıtı eylemler yaptırarak birlikteliklerini sağladılar hala saklıyorlar. 
  • 5 Ay Önce

Tebrizi

Devleti halk yönetmiyor, burayla karıştırma. Fransa'dan uçakla getirilen İran'ın fetösü diyebileceğimiz molla rejimi var en tepe yönetimde. Takiyyeleri (İkiyüzlülükleri), fars ırkçılığı, muta nikahları ve mezhepçilikleri ile bilinir. Amel başka, niyet başka olabilir bunlarda. Türk düşmanlığı ve Ehl-i Sünnet düşmanlığı genlerine işlemiştir bunların.

54

tamamda o zaman 55 milyon türkü irandan çıkarın gönderin
  • 5 Ay Önce

53 Rize

Nerenle anlıyorsun duyduklarını. Fransa'dan uçakla getirilip iktidar verilen Humeyni molları yönetiminden ve farslardan bahsediyor. Yönetimde olmayan Azerbaycan Türklerinden veya Ehl-i Sünnet Müslüman Beluçlardan bahsetmiyor. Tarih ve demografi bilmediğin belli cahil.

YORUM

Taha beyi alkışlıyorum. Bunları AK PARTİ milletvekillerinin anlatması gerekirken.... Erdoğan'a sırtını dayamış asalak topluluğuna dönüştüler .İl başkanları,ilçe başkanları,milletvekilleri hepsi aynı.Erdogan'ın dediği gibi bunlarda ruh kalmamış.Ceplerini düşünen zavallılar yolunda bayağı mesafe almışlar.
  • 5 Ay Önce

Vatandaş

SÜPERSİN KARAGÖZ SÜPERSİN. İLK DEFA ÜLKEMİN EKRANLARINDA CANLI CANLI SAHTEKAR MÜSLÜMAN DÜŞMANİ IRAN in GERÇEK YÜZÜNÜ HAYKIRDIN. AMA SENİ UYARAYIM. BU SÖZLERİNE İRAN, ABD, İSRAİL çok kızmıştır. Böyle bir yiğitliği karşılığını bu kalleş üç devletten görme ihtimalin var.
  • 5 Ay Önce

İBRAHİM

AHL.KSIZ FATİH ERBAKAN
  • 5 Ay Önce

İsmail özsoy

Gazzeyi kullanarak papazoğlu nün değirmenine subtaşiyan YRP lilere duyurulur Rabbim herdaim sevdiklerinizle haşreysin sizleri
  • 5 Ay Önce

Mustafa Kümbet

Rabbim yolunu açık etsin sayılarınız artsın var ollll
  • 5 Ay Önce

salih

abicim yormayın kendinizi böyle hakeder bir toplum başına gelecekleri, o kadar masum bebek çocuk katledildi starbocks kahvesinden vazgecemeyenler var, bırak ne halimiz varsa görelim, imamoğlu bu iş bilmezlikle yeniden seçilmişse artık olan olmuş
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23