• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Türkiye İsrail’e ticareti kessin mi?” diye soruldu… Cevabı Filistinli genç verdi

Canlı yayına bağlanan Filistinli Tahir, tükettikleri ürünlerin çoğunun Türkiye’den geldiğini söyleyerek önemli açıklamalarda bulundu.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nadim hatipoğlu

BİRDE ERDOĞANI KÖTÜLEMEK İÇİN FIRSAT KOLLUYORLAR BU ALTI AY İÇERİSİNDE BUNA KARŞI ÇIKANLARDAN İNANIN BİR TANESİ FİLİSTİNE BİR KURUŞLUK YARDIM YAPMAMIŞTIR MÜNAFIKLIKTIR BUNLARIN YAPTIĞI.
  • 5 Ay Önce

Nadim hatipoğlu

filistin meselesinde ERDOĞANA SÖZ SÖYLEYEN VE İFTİRA ATAN KİM VARSA YA TAM CAHİL BİR MAŞADIR YADA BU DÜNYADA YAŞAMIYORDUR BU GÜNE KADAR ERDOĞANA DİL UZATAN VANDALLAR HEM BU GÜN HEMDE GEÇMİŞTE ÇOK GÜVENDİKLERİ KİM VARSA KİME İNANIYORLARSA EĞER BİR TANESİNDEN BIRAKIN FİLİSTİN MESELESİNE BİR FAYDALI BİR İŞ BİR KELİME GÖSTERSİNLER BİZDE ERDOĞANA KARŞI ÇIKALIM VARSA BİR TANE ONE MİNUTE DİYEN O ÇOK GÜVENDİKLERİ EFENDİLERİNDEN BİR TANE İSRAİL DOSTU OLMAYAN BİZDE DESTEKLEYELİM.MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ KENDİSİNE DOST OLANI DA TANIYOR MÜNAFIKLIK EDİP DÜŞMANA DOST OLANIDA TANIYOR ALLAHCC ERDOĞANA VE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNE GÜÇ VE KUVVET VERSİN İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARADA FIRSAT VERMESİN BU AZİZ MÜBAREK GÜNLERİN YÜZÜSUHÜRMETİNE AMİN.
  • 5 Ay Önce

dava adamı

haaa tamam o zaman yaaaa. tam gaz devam edelim. hatta artıralım.
  • 5 Ay Önce

filistine dudak bükenler birden filistin aşı kıoldu garip

sen filistin yönetiminden dahi filistin yanlısı oldun herhal ,kaç gündür bu ilgi nedendir acaba. onlar da zamaaanındaa topraklaaarınıııı satmışlar diyen arap ve filistin düşmanları birden bire filistin muhibbi oldu,erdoğan ı ısırabilir miyiz diye ..

Bır garip

Filistin üzerinden algı yapanlar gerçekten İsrail dostu fılıstıne gıda göndermeyelim yahudi vuruyor bırde bız vuralım istiyor lar
  • 5 Ay Önce

çengelköylü

o israil ile ticaret dümenini de israil istihbaratı kasden köpürtüyor,türkiyedeki pek çok kaz kafalının mercimek beynini bulandırmak için. peygamberimiz buyuruyor; fasıklar size bir haber getirdiğinde iyice araştırmadan hemen inanmayın. ama günümüz sekülerlerinin derdi başa,hep bağcıyı dövmek. yoksa ne filistin umurlarında, ne bebeler,ne kadınlar,ne aksa, ne insanlık,ve ne de arap ve müslüman.

Israille Toplam ticaretin

%4 u Filistinle.
  • 5 Ay Önce

nuri.

vay paşam bunu nirden öğrendin. bu gün filistine en çok yardım yapan türkiye ve erdoğan. siz bizim orada ne işimiz var derdiniz her şeye. ne oldu ,hayırdır. seçim sathımaili muvacehesinde bir filistin sevgisi,bir gazze ilgisi...

Vatandas

Algi yapmayin. Mesele yiyecek icecek veya ilac ticareti degil. Türkiye her gün cimento, demir, celik, tel, yakit vs gibi ürünler gönderiyor.
  • 5 Ay Önce

nevzuhur filistin aşıkları... tek dert erdoğan ı ısırmak...

bunu halt tv den mi öğrendin. sakın gün aşırı olmasın.

Koparan

Icimizdeki siyonistler...? Sorgulanip, Turk Kimligi alinip, def etmek gerek..!
  • 5 Ay Önce

Yasin

Gonderilen boraks tozu, dikenli teller, ve celikte filustine mi gidiyor.
  • 5 Ay Önce

yasincim seçim bitti,maksadınız hasıl oldu,tamam...

yahudinin dikenli teli yokmuymuş, filistinlilerin demediğini bizim psikomuhalifler hep bir ağızdan söylüyor. ey seçim sen nelere kadirsin,chp ye seccade,zikirmatik,imsakiye,hurma dağıttırır, daha düne kadar onlara acımıyoruz.zamanında topraklarını satmasalardı herzesini yumurtlayan firavun zihniyetleri birden bire filistin aşıkı ve hamisi edersin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23