• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP yine bildiğiniz gibi! Ölüm ilanıyla gelen “aile saadeti” ifşası

Akit’in daha önce de gündeme getirdiği CHP Yenimahalle teşkilatındaki aile yapılanması bu kez partinin kendi yayınladığı ölüm ilanında gözler önüne serildi.

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Umuda

Yeyin CHP li Belediyeler yeyin bu Devran sizin halk sizi seçti şimdi daha rahat götürün.
  • 5 Ay Önce

liyakat partisi boru değil.adamların liyakat paçadan akıyor.

günaydın. böyle örnekler çok fazla liyakatli (!) chp mizde..ama kavanoz kapağı,kenef terliği seçmenleri ayılır mı mümkün değil. chp narkozu ancak ecelle sona erer,ömür boyu ayılmak imkansız. stockholm sendromunun türkiye versiyonu.
  • 5 Ay Önce

dava adamı

Eski Belediye Meclis Üyemiz Mustafa Canbolat'ın kardeşi, Belediye Meclis Üyemiz Aydın Canbolat'ın halası... meclis üyeleri halk oylaması ile seçiliyor, geri zekalılara duyurulur.
  • 5 Ay Önce

pardon pardon. sizde zerre hata kusur olur mu .aslaa

dava adamı mı chp afyonu yutmuş mu.canım sizi lafla yenmek mümkün değil.size her şey mübah. siz zeytinyağı gibi gibi hemen üste. hep üstte.habbeyi kubbe, kubbeyi habbe. başka parti olsa idi, hele ki 74 yıldır kan davası güttüğünüz sağ iktidar partilerden biri olursa. vay vay vay.

Helal rızık

Türk siyaseti aile saadeti ile oluşmuştur. Yapmazsa aile sonunu getirir zaten. Soy araştırmasını yapın 200 yıla kadar silsile devam eder. Erbakan ın oğlunun ne başarısı yeteneği var ki getirip parti başına koydular. O da müslümandan iyi intikam aldı işte chp de aynen öyle yapacak bir şey yok
  • 5 Ay Önce

nurettin

ülkeyi ve halkı sömüren burjuva partisinin adıdır c h p onlarda saltanat babadan oğula geçer öztraklar gibi dede baba torun hep vekil hep vekil ülkeye çöreklendiler mi artık kalkınmaz
  • 5 Ay Önce

saban

Catlayinda patlayin. yalan ve iftiradan ne komik durumlara dustunuz be. nerdeyse o pis kicinizi param parca ettiniz yalan söylemekten. Ne Mutlu Turkum diyene. Bas komutan Mustafa Kemal Ataturk.
  • 5 Ay Önce

oku oku... akit sen de lütfen onay..

tezvirat,karalama,itibarsızlaştırma,çamur atma,yalan ve iftira sizin partinizin ve yandaş/fondaş paçavralarınız ve kanalizasyonlarınızın ekmeği tosunum.74 yıldır bıkmadan,usanmadan. menderesin harbiyelileri kıyma yaptırıp et balık depolarına doldurduğu, üniversitelileri konya asfaltına gömdürdüğü yalanını böylesine akıl dışı iftiraları atıp rakiplerini yıpratma kötülemede aşağılamadas bulundu senin ağababalar,haberin var mı.zerre ıtanmanız,Allah korkunuz var mı sizin.ne mutlu türküm diyene lafını demli yoldaşlarınıuz duymasın batı bölgesi tatlısu kuvvacıları. atatürkün paçasının altından da çıkın artık. dünyanın neresinde 86 yıl önce ölmüş bir liderin adını istismar eden,bezirganlık yapan siyaset vardır. o sizin malınız değil. kaldı ki ,biz de bundan bıktık ama uzun süre daha onu kullanmak zorundayız diyenlerinizi de biliyoruz.ingilterede cromvell in ,victoria nın, churchill in adından medet uman siyaset var mıdır. hıh, ne olacak, yazılı anayasaları,atatürkleri, cumhuriyetleri,laiklikleri olmayan ilkel bir afrika ülkesi....

Bunlar böylede

Ya bizim mahalle? Onların kirli çamaşırları ne olacak ? Seçim sonucu tam anlatamadı sanırım !
  • 5 Ay Önce

Ahmet

Adamlara kızmayın arkadaşlar adamlar tam bı orgüt adamibir birlerini öyle bir tutuyorlarki hizmet almasalar bile oylarını hiç bir sağ partiye vermiyorlar helal olsun bizde nasıl menfaat kesilince maaslara zam yapilmayinca hemen sol partiye oy veriyoruz bizler kaypak ve cikarciyoz o kadar
  • 5 Ay Önce

second waltz.

zamanında biri demişti,ismini hatırlayamadım; sayın erdoğan o % 50 ye güvenme,bir gecede dönerler. ne doğru,mama kesilince vınn. utansınlar,ibret alsınlar,yüz yıldır o partiye haşa taparcasına bağlı,odunu gösterseler ona veririm diyen okumuş yazmış sözümona bay kemal in deyimi ile sorgulayıcı(!) parti tiryakilerinden,bağımlılarından..

aliveli.

CHP hiçbir zaman Cumhuriyeti istememiştir. Tek istedikleri parti saltanatıdır. Kurulduğu günden beri böyledir. Tek parti oligarşinde Valiler ,CHP il başkanıydı.Hiçbir zaman değişmediler.
  • 5 Ay Önce

Musa

Chp kirli yüzü bular işte Malesef ki oy veriyor 7 çektim oy vermez Bu hırsız ugursuzlara. Müslüman kuran vatan hayinlik edenlere oy veren her kim olursa olsun yarın şehirler yanınca şehitler gelince bunun vebali boynunuza olsun.
  • 5 Ay Önce

indire gandi işleri

chp demek balye balye valiz valiz indire gandi yapıp o paralardan yakın eş dost akraba tanıdıklar her türlü nimetlerinden faydalanması demek chp demek komple indire gandi işleri demektir
  • 5 Ay Önce

hasel

Ölüm ilanınıda chp belediye parasıyla yapıyorlar.CHP demek,boşuna soygun,aile çiftliği demek söylemini boşuna yazmıyoruz.Daha neler göreceğiz DEMLENMİŞ CHP de.
  • 5 Ay Önce

haluk

istanbulda büyük şehir kadroları bay eko ve chp ilçe adaylarına parti militanı gibi çalıştırıldı.ibb bütçesinden bir trilyon tl civarı para chp propagandası için harcandı.deprem hazırlığı için o kadar para ayrılmadı.650 bin binayı dönüştürecek m. kurumu değil çiçek böcük edebiyatına,laf ebeliğine rey verdi istanbul halkı.belasını arıyor insanımız. bay eko ne yapacak,bilen var mı.ossuuun. insanımız,esere hizmete projeye vizyona değil bir surata rey verdi.

mehmet demirci

Bu chp ye bile isteye oy veren vatan hainidir... osmanliyi bu yuzden yiktilar... disarda kalan topraklar yagma icerde de yagma... cehennem iyiki var... Allaha sukur ki cehennem var.
  • 5 Ay Önce

ahmak müslümanlar

bunları idrak edebilen çok az insan var...müslüman aç kalsada dinine orta çağ zihniyeti diyenlere oy vermez..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23