• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'le ticaret algısına kapılanlar bu sözlere kulak verin!

Filistin’in Ram bölgesindeki bir markette Türk ürünlerini görüntüleyen Mehmet Ardıç, "İsrail'le ticaret" konusunda işin aslını anlattı.

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

feraset

Yerel seçimlerimizin başarısını ilk kutlayan israil dışişleri bakanı oldu, hem ibranice hem de türkçe mesaj yazmış. israile mal satıyor diye iktidarı eleştirenler konu hakkında mantıklı yorum yapabilirler.
  • 5 Ay Önce

Ay Yıldız

Atma Recep/ kim yutarsa
  • 5 Ay Önce

İşin Aslını Biliyoruz

BOP bir İsrail projesidir
  • 5 Ay Önce

erdem

sen hiç bir halt bilmiyorsun. sen o toprakları haritada bile gösteremezsin.

oruç

İsrail e ihracat kosusunda hükümeti suçlayanlar katil israil e karşı bir sözünüz var mı ! ? işgalci israil e karşı hükümeti suçlamaktan başka bir faaliyetiniz var ! ? Türkiye de satılan işgalci katilin ürünlerine de eylemi bıraktıkta bir söyleminiz var mı ! ? sizi operasyon çocukları kendinizi akıllı zannediyorsunuz bizim bazı balık hafızalılar da maalesef sizin az bir kısmı doğru çoğu yalanlarınıza kanıyor Allah cc akledenlerden olmayı nasip etsin hepşmşze
  • 5 Ay Önce

necmi

onlar sadece hükümeti ısırma derdinde ne gazzeli umurlarında ne bebeler. acaba bir zerre duaları var mı. bir kuruş yardım gönderdiler mi. bir tek yahudi malını boykot ettiler mi.

mustafa

bu mallar gazzeye değil israil yanlısı mahmud abbasa gitmiş 
  • 5 Ay Önce

Sığırtmaç

Milleti kör alemi dersem mi sanırsınız?! Bu kafa yüzünden Ortadoğu'da acılar,vahşet, zulüm , bitmiyor.
  • 5 Ay Önce

çetin

chp gelip o işi de düzeltsin. zamanında kıbrıstaki kapalı maraşın adını duymamış bay kemal yorgo papandreu yunanistanının ekonomisini kurtarmak için dayan yorgo geliyorum demişti. kısmet olmadı. hani çorumu ve konyayı ülke sanan bay kemal.

KaraKartal

Ortadoğuya vahşeti katliamı yaşatan İran ve İsrail şeytanlarıdır. Bilde yaz fars-iran ağızlı. İkisi de aynı yolun yolcusu ve Müslüman katliamcısıdırlar.

Müjdat

Peki türkiyeden gönderilen demir çelik çimento ,dikenli tel,barut,petrol bunlardamı Filistine gidiyor.bırakın algı yapmayı elinizi vicdanınıza koyun.
  • 5 Ay Önce

Salih

O yaygarayi çıkaran hainleri biz iyi tanırız o haniler PKK PYD feto dhkp lgbt HDP CHP gibi görevini yapıyor ülkemizi vatanımızı karalamak için o hainler yahudi militanı Allah CC fırsat vermesin bozguna uğratsin hainleri
  • 5 Ay Önce

Kartalbey

Allah aşkına bırakın milleti kandırmayı, yalan konuşmayı. Av tüfeği parçası, çakmak gazı ve zıpkından bahsedin. Yalan konuşunca ne olduğunu bir hafta önce gördük. Artık dürüst olma vakti.
  • 5 Ay Önce

erkan

ay gerçekten o masum ekonun şirketine giden kültür aş nin milyonları, para kuleleri iftirası elimizde patladı.tüh halbukilim onları açığa çıkaranlar da chp lilerdi. demerkki chp içindeki akapağ acanlarıymışlaağ..gazze konusunda erdoğanın çabaları ne kadar sizin partinizin ne kadar. bu güne kadar zerre sözünüz yok. israile tek kelime kınamanız bile yok.seçim akşamı bile erdoğan 4 devlet başkanı ile bu mevzu ile ilgili kafa yoruyordu,hani sizinkilerin israil dışişleri bakanı tarafından tebrik edildiği,yunanistanda beş yıl sonra tekrar bizimkiler kazandı diye sevinç uyandıran seçimin akşamı. hani projeler ortaya sunanlarınn değil çiçek böcek öpücük şarlatanlarının kazandığı, hani 650 bin konutu yenilemek için yola çıkanlar yerine beş yılı laklakla geçiren, deprem konusunda nerede ise hiç bir projesi hatta vaadi bile olmayanların kazandığı seçim ,hatırladım şimdi.

Okur

Neden insanların bukadar kolay ve haklı merakını dahi zora sokuyorsunuz İsraile mal satışı varmı. Gayet net Var yada yok.
  • 5 Ay Önce

demir

tek soru erdoğan mı yoksa sizinkiler mi daha dürüst,daha samimi ve bu işe kafa yoruyor.

Cüneyt beyaz

Markette demir çelik tel örgü çimento da satılıyor mu
  • 5 Ay Önce

arif

elinin körü satılıyor. hamas terörist mi. araplar toprak satmış mı zamanında.cevap ver.

Vanlı

Bu bakış açısı İslami değil. Bırakın yağ peynir gibi ürünleri gavurlar satsın. Bizim görevimiz İsrail'i vurmak olmalı. Cihad farzdır ey sahtekar müslümanlar. Bunun neresini övüyorsunuz. Allah'a ne cevap vereceksiniz. İslam bu değil. Yazıklar olsun bu bakış açısına
  • 5 Ay Önce

Bingöllü Zaza

Senden daha ileri sahtekar mı var. Çıkmış aklınca fetva vermeye çalışmışsın, İran mezhepçisi cahil. Kıçını kaldır, seni bekliyor Hizbüşşeytan. Yollar açık, yüreğin varsa çek git.

vehbi

bu günden tezi yok israile savaş ilan edelim. sen neden tüfeğini alıp hamas saflarına katılmıyorsun. bizim kuzey ırakta ve suriyede ne işimiz var diyor musun sen de .hükümetimizin çabaları bir çeşit cihat değil mi.daha samimi olanı göster.sen yüzünü yıka biraz daha sağlıklı ve dengeli düşün. kafan karışık. müslümanlık diye müslümanı vurup içerdeki imansızları sevindiriyorsun. sen pkk ya tavır koyuyor musun şehrinde , yoksa verdin mi dem e.

ddd

ne bekliyorsun gitsene sen müslüman değilmisin

salim

Ekonomik kriz yüzünden küresel sermayeden korkup ticarete kısıtlama getirilmedi, pahalıya patladı, insani yardım hariç kısıtlama getirilmeliydi
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23