• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gazze provokasyonunda 'Konya' oyunu! 3 gün önceki yürüyüşü yeni gibi servis ettiler

İstanbul İstiklal Caddesi'ndeki 'İsrail'le ticaret' eylemine müdahaleyi bahane eden çevreler sosyal medyada algı operasyonuna girişti.

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bak seeen şu konuşana.bu güne kadar gıkınız çıkmamıştı.

filistin davasına sahip çıkan gençlere sahip çıkan chp.... chp den daha ne cambazlıklar göreceğiz arkadaşlar.ey seçim,ey siyaset sen nelere kadirsin. chp hurma,zikirmatik,seccade,imsakiye dağıttı....seçimden önce canım. şimdi mi; tabii ki asırlık fabrika ayarlarına hızla dönüş.köprüyü geçtik artık,kukla tiyatrosıu bitti.ha unutkan ve düşünce tembeli yurdum insanına ufacık bir hatırlatma ; milli damat(ismet paşamızın damadı,27 mayısçı katillerin bile biz bu darbeyi metin toker in akis dergisini okuya okuya yaptık dedikleri metin toker), ismet paşalı yıllar adlı kitabında şöyle yazıyor, 1959 yılı ramazanı fevkalade aşırı irtca gösterilerine şahit oldu.demokratlar eyüpsultan camiinde mevlid outtu..........gör millet. uyan millet. 17 şubat 1959 londra uçak kazasından (kıbrıs müzakereleri için londraya giden başbakan menderesin o uçak kazası da bir çok şüpheleri barındırıyordu ve çok büyük ihtimalle dış dünyadan bir suikast teşebbüsü idi) hafif yaralı kurtulması sonrasında memlekette büyük bir heyecan meydana gelmiş, büyük kalabalıklar tarafından karşılanmış,hatta azılı ve tarihi muhalifi ve düşmanı ismet inönü de usulen ve kerhen onu karşılamaya gitmek mecburiyeti hissetmişti. demokrat partililerin eyüpsultan camiinde okuttukları mevlid bile bu kafaya göre aşırı irtica gösterisi ...uyan ey millet. chp nin sahte şirinliklerine kanma. gerçi kandın. şimdi rüzgarın yönü değişti. türk milleti ne eser ve hizmet yaparsa yapsın,uzun iktidarlardan,istikrardan sıkılıyor, kaşınıyor, kargaşa,kaos,kazanımların,kaybı,yağlı direkten tekrar aşağı kaymayı arzu eder her zaman. şimdilik bu kadar yeter.. inşaallah akit onay buyurur,inşaallah lay lay lom neslinden iki kişi bir damlacık bir şey öğrenmiş olur.hiçbir şeyden haberdar değiliz. almışız elimize aptal kutusu cep telefonunun boyun fığı olmuşuz,aptal aptal bakıyoruz.zerre bir şey öğrenmek için değil fingirdemek için. bu cibilliyetimize daha kolay ve hoş geliyor.
  • 5 Ay Önce

Hasan Nadir

Mezhepçi İran aşıkları, Fetö-pkk-dhkpc teröristleri, hükümet düşmanları işbirliği yapmış yine provokasyon peşinde. Ne var ne yok, devlet tüm güvenlik birimleri ile olaylara katılanları teşhis etmeli ve gerekeni yapmalı.
  • 5 Ay Önce

Yeter artık bu müsamaha

Suçlu bu hainlere gereken cezaları vermeyen yasalarımız,hukuk sistemimiz.Bu hainlerin vatandaşlıktan atacaksın.Bu hainlere sorsan Hamas’a terör örgütü derler ama diğer taraftan olayları istismar ederek kaos çıkarmaya çalışıyorlar.Bu tür teröristleri,hainleri bilindiği halde cezalandırmadan,varandaşlıktan atmayan,teröre destek veren vakıfları,dernekleri,meslek odalarını kapatmayan devlet sonunda pişman olacaktır.Terörsistte,teröristti destekleyenlere,terör örgütü partisine,o parti ile içli dışlı olanlara tahammül göstermek,yol vermek demokrasi falan değil acziyettir.Artık gerçekten yeter.Devlet en sert tedbirleri almalı ve uygulamalı bu ülkeyi karıştırmak isteyen emperyalistlerin maşası,maaşlı elamanı terörist hainlere.
  • 5 Ay Önce

Ali

Uzaklarda aramayın bukalemun fetönün provokasyonu,fetö konusunda devlet cok aciz,heryerdeler artik fetöcüler
  • 5 Ay Önce

ha bu da veli..

alicim artık her yerde değiller. 50 senedir her yerdeler. o mevzuyu bile apış aranızdan yanlış ve eksik görüyorsunuz.devlet aciz demeden önce onların kimlerle olduğuna,kimi desteklediklerine,kimlerin onlara sahip çıktığına da ibretle bakıver bir.

Vahap Kalyoncu

Adamların yüzü de kızarmıyor bu kadar da utanmazlar yani yahu bütün dünya biliyorki Filistinin yılmaz savunucusu Reistir ve AK partidir siz neyin peşindesiniz ha daha geçen gün chp genel başkanı Hamas terör örgütüdür demedimi yoksa biz hayalmi gördük.
  • 5 Ay Önce

rumelili

e öyle. chp bu. hem nalına hem mıhına. tavşana kaç tazıya tut.müslümana yapılan zulüm zerre kadar umurunda olmayan chp işine gelen bir malzeme olunca, iktidarları (1950 den bu yana hep böyle) tırmalayacak bir mevzu olunca balıklama dalar.onlar için bu işten ne sağlarız,onlara ne hasar verbiliriz.... tek kıstas budur.siz aldanmayın onların o sahte sureti haktan görünme numaralarına. onların tek amacı 14 mayıs 50 de kaybettikleri , 74 yıldır, arada ufak tefek tırmanışlar(1973,1977,1989,2024) olsa da bir türlü tekrar sahip olamadıklarına tek başına diktatörlüklerini,despotizmlerini yeniden ele geçirmek,bu milletin başında gene eskisi gibi tuz öğütmek ve bunu ebedi kılmak.

Salih

Lozan'da vatan topraklarını veren hainlerin neslinden herşey beklenir
  • 5 Ay Önce

ağzı olan konuşuyor,parmağı olan döktürüyor.

lozan rumuzlu tarih cahili,kötü niyetli chpist trola; 12 adalar osmanlı tarafından satılmış filan değil,tarihi iyi öğren, italyanlar 2. dünya savaşı sonrasından orayı boşaltınca almanyanın ankara büyükelçisi von papen in teklifine rağmen ismet inönü hem oraya çıkacak donanması olmadığından,hem de halkının büyük çoğunluğu rum olan bu adalar yeni bir baş ağrısı olur diye kabul etmedi. yıllar sonra izmirden istanbula gelirken ege adalarını görüp şöyle demiş yanındakilere;ne kadar da yakınmışlar,meğer....lafa bak,12 adalar ve benzeri topraklar.... nereleri küçümenim, onları da deyivereydin.. o kadarını bilmiyom... sen 12 adaların yerini bile haritada gösteremezsin. sen rüştiye ve idadide (ula onlar da nedur?) tarihten kaç alıyordun,korkarım 10 nimoro.. II.abdülhamid in 34 yıllık yönetiminde ne kasybedildi,ondan sonraki 10 yılda ne kaybedildi,onu da adam gibi bir öğreniver. nasıl olsa yeni lay lay lomlar bilmez bu işleri os.. os.. diz ipe...bir dolu toprak lafa bak. ne işkembeden atmasyon...tarih masal değil şeker,biraz tumturaklı ol.kıbrıs a gelelim;sultan hamid hanın iktidara gelişinin hemen ertesi sene zaten o zamana kadar bir hayli yıpranmış olan imparatorluk 93 (1877/78) osmanlı rus harbi ile karşı karşıya kaldı savaş esnasında geçici olarak ingilizlere bırakılan ada daha sonra kesin ingiliz hakimiyetine geçti.para karşılığı satılmış, kaça onu da deseydin bari. işkembeden atmasyon tarih allameliği bu kadar olur.ha bu arada kıbrıs demiş iken, necmettin erbakan ın zoru ile de kıbrıs fatihi diye minibüslerin arkasına resmini astığınız ecevit in kıbrıs harekatı nah olurdu, o idam ettiğiniz menderes ve zorlu nun 1959/60 kıbrıs anlaşmaları, üç garantör ülkeden birinin türkiye olması mevzuu olmasaydı...tarihi öğren de gel ya da boşver en iyisi chp ve yalan tarih şakşakçılığı yap. zaten 1923 te gökten zembille indik biz..

ottoman empire

ingilizler gülmüş; bu beceriksiz türkler burunlarının dibindeki semadirek(samothraki) adasını istemeyi bile akıl edemediler.......

lozan

12 adalar ve benzeri topraklar osmanlı hanedanı tarafından satıldı bir kere,şanlı ittihatçılar değil sizin sözde ulu hakanınız abdül ve onun akrabaları tarafından bir dolu toprak kaybedildi kıbrıs da ingilizlere para karşığı satıldı

Suleyman Ferit

Devlet devletligini yapmalı artik. Hükumette milletini korumalı. Hükumet hala siyonist sistemin bireysel şikayet ile birbirine düşurne planini bozup, agir hapis cezalarini cikarıp devleti huzur ile yonetmeli millette güven içinde yaşamali. 
  • 5 Ay Önce

Hakkı

İşinize gelmeyince hemen provokasyon deyiverin. Yalan mı ulan, samimi iseniz siz de gerçekleri haykırın.
  • 5 Ay Önce

işierine gelince gazze hamisi olanlara bak ey millet.

işinize gelince hemen arap,müslüman,filistin,gazze hamisi kesilin sahtekar chp kafası. iyi oluyor bu dinci dediklerinizin bazıları da işe yarıyor bazen . bakın işinize geldiğinde bunları da maşa olarak kullanın. tıpkı sultan hamid e de menderese de olduğu gibi erdoğana karşı da müslümanından gavuruna geniş bir husumet cephesi oluşturun. oldukça başardınız zaten.imamın karısı rolüne giren chpli militanınız, erzurumlu köylü kadını rölüne giren chpli tiyatro sanatçınız gibi bir numara olmasın sakın. fetöcüden kuytulcuya kadar elverili materyalleriniz var zaten.başçılar ve süleymancılardan henüz bu şekil numara yok..demokrasi aşkına ,bank asya,samanyolu savunması,iktidarı ısırma uğruna çarşaflı savunması..gazze fatihliği.zerre umurunuzda mı acaba zerre zerre.

Can konya

Savcımız yokmu
  • 5 Ay Önce

ünsal

% 90 ı chp li. adettendir efendim usuldendir. tarihtendir.mecburiyettendir.

Murat

Gezi şerefsizliği ya da 15 temmuz kahpeliği gibi bir hayal kuran vardır mutlaka ya da 28 şubat gibi konsomatristen ya da coptagon uyuşturucu tüccarından şeyh filmi ile madur edebiyatı yapanlara o sokakları dar edecek sabırsız milyonlar var heleki seçimde gerekeni yapıp iktidarı cezalandırıp birilerine hak etmedi ği halde fırsat susmuşken
  • 5 Ay Önce

salih er

iste bunin gibi provakatorler en agir cezayi almazlarsa, milleti tahrik etmeye devam ederler. #Devlet nerdesin?
  • 5 Ay Önce

Murat

Biz İsrail'le kimin dost olduğunu batıya köpeklik ettiğini biliyoruz cehapenin k.ncıklarına yatan naöertleride biliyoruz bize dinle ilgli açiklamayı yapacak en son hainler bile değil onlar islam düşmanları kendilerince her yolu mübah sayarak sözde mütedeyyin özünde dinndüşmanı için haysiyetini satarak din düşmanlarını mücahit ilan edenler ve siyaset için aklınca İslami malzeme yapan hainlere prim de yok geçitte yok biz fahiseden başörtülü uyuşturucu tüccarından ise şeyh masalını gördüğümüz için şerbet liyiz ordan yemez ama size bir sır vereyim cami avlusuna pisleyen itlerin durumundan daha vahim o Lacak haliniz
  • 5 Ay Önce

Şükrü

Sahtekarlık yapmayın hamasa terör örgütü diyeceksiniz sonra Filistini destekleyeceksin saçmalamayın
  • 5 Ay Önce

chp tilkiliği. bulanık suda balık avlama ustaları.

e chp kafası bu...tavşana kaç tazıya tut.

fetösavar

islam halifesine de şeriat istiyoruz diyerek saldırmışlardı... normal..
  • 5 Ay Önce

Ramazan

Cennet vatanimiz maalesef hainlerle dolmus Satan satana
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23