• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li belediyeler seçilir seçilmez dini değerlerimize dil uzatmaya başladılar! Allah, CHP’ye fırsat vermesin

31 Mart seçimlerinden birinci parti çıkan CHP’den belediye başkanı seçilen isimlerin tribünlere oynarken ortaya koydukları çirkin tavırlar, vatandaşlara “Allah bunlara fırsat vermesin” dedirtti.

36 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Samil

Bir arkadas yazmis had bildirmek icin oy vermeyip hala mutlu olan varsa diye , evet Had bildirmek icin vermedim ve hala mutluyum . 
  • 5 Ay Önce

Misafir

Ve müslümanim diyen bazilari için cepleri müslümanliklarinin önüne geçti. Sapikinkigi destekliyenlere, bu ülkeyi dinsizlestirmek için haril haril çalisanlara firsat verdielr. Bosuna dememisler bu dünya hayati bir imtihan yeri diye. Allah bunlari affedermi acaba?
  • 5 Ay Önce

sefer

sadece emekli maaşına bağlı emekli yüzde on bile değil. daireler,dükkanlar,hele ki bağkurlular. lafa gelince maaşla geçinemeyyoz ajitasyonu,arkayı dönünce mal mülk böbürlenmesi.

Gul

Mazlumu oynayip fakir edebiyati yapip secim kazaniyolar kimse belediyelerdeki yolsuzluklari konusmuyo bile insanlarda inaniyo
  • 5 Ay Önce

bekir

fakirlik edebiyatı yapanlar hep tuzu kuru chpliler. bu eskiden beri hep böyledir. hiç değişmediler ve hiç şaşırtmadılar.

Elbistan'lı

Hile, dalavere, tuzak sizdedir Ve bugün her imkân, her hâk sizdedir Oyacak göz bizde, parmak sizdedir; Oyana yuh! Oydurana yuh olsun. Abdurrahim KARAKOÇ
  • 5 Ay Önce

Alı

CHP zihniyeti hıc degısmez ama bunu gelde chpye oylarıyla destek olan dindar muhafazakar oldugunu söyleyen partilere anlat
  • 5 Ay Önce

yasin

erdoğan hasedi nedeni ile işbirliği yapmayacakları iç ve dış düşman yok. hem silinip gidecek bu minik sağ tabela partileri,hem de öbür tarafta bu ihanetlerinin hesabını verecekler.burada yamaklık yaptıkları ehlişirke de asla yaranamazlar.

Şeref

Necip Türk milleti bunları seçti . Demekki mutahakız...
  • 5 Ay Önce

Zeki Yavuz

Bir elinde ay bir elinde güneş olan Yalancı Riyakarların şerinden Rabbim bu Milleti korusun inşallah
  • 5 Ay Önce

Vatan

Eyyyy millet 30 ların 40 larin zulmünü yaşamaya hazır olun yeni nesil yaşasında öğrensjn
  • 5 Ay Önce

şeyh şamil bu

Müslümanım diyen onca gafil nasıl olur da İslam düşmanlarını iktidar yapar anlayamadık. biz parti derdinde değiliz. kim İslamın izzetini Milletimizin şanını yüceltirse onu destekleriz. chp her halde bunlardan biri değil. millet saf mı geri zekalı mı?
  • 5 Ay Önce

pamukçu

daireleri dükkanları olan ensesi kalın nice emeklinin gözü doymamış. o maaşların kaç katı kira alıyor pek çoğu,pek çoğu.amma velakin de maaş da okkalı olmalı. döllemelere daha çok miras bırakıla.

GokTurk

Ben müminim,Ben Allah ve resulunun yolundayım deyin, Sonra Ak partiye Şartlar sırala ama ekmeğine yağ sürdüğün neyin oğluna terör örgütü ile arana mesafe koy diyemedin,Resulullah s.a.v “küfür tek millettir” sol kesim birbirlerine ölümüne bağlı fakat bizimkiler üç kuruş için saniyede satarlar,Allah mümin kullarına şuur nasip etsin,Selam ve dua ile…
  • 5 Ay Önce

Ahmet

Helal arkadaşım çok doğru söylemişsin bende her yerde bu ifadeyi söylüyorum ama bizimkilerin dini imanı para olmus

Yusuf

CHP AKP hepsi eşittir laikliğe, İslama göre farkları yok, kurana göre kanun yapmayan partiler hepsi birdir
  • 5 Ay Önce

yusuf kendine gel,bu günleri aramıyasın.

alnı secedili ile camiye ezana diş bileyen vaktiyle bunları kapatan susturan ve ilk fırsatta aynısını yapacak asırlık islam düşmanı kafayı bir tutan sana milyon kere yuh olsun.kurana can kurban da bu mermleketin yüz yıllık yapısını zerre tanısan. gel de sen yap. bu zincirlere rağmen müslümana nefes aldırmak için çırpınanla 28 şubatı , 1923/50 arası despotizmi casnlandırmak için senin enayi reyinle daha güçleneceği günü bekleyeni nasıl bir tutarsın. dikkat et bu günleri bin kere aramıyasın.

senin büyüklerinden 50 öncesini anlatan olmadı mı

chp ve ak partiyi eşit tutan kafaya yuh mu desek,Allah akıl versin mi desek, uyanmak nasip olsun mu demek... ne lazım.

Osmanlı Torunları

Acilen Türkiyemin Doğusundan Batısına kuzeyinden Güneyine Neresinde olursa olsun 100 yıldır Turkiyeme Yerleşdirilen Gayri müslim Yunan Rum Bulgar İngiliz kanada Alman Amarikan yahudi Ermeni Fıransız PKK ypg pyd Dkpcli SDG kckalı Fetönün Çocukları müslüman Görünümlü şeyetan Ruhlu Ayaşlar şaraplar Münafıklar müslüman Postuna sokulmuş vatan Hayinleri vatansızlar soysuzlar Teröristler olan chp DEM YSD VP TKPLİ pisliklerin Tüm Belediye Başkanlığına Seçdikleri Sözde çapulcu Başkan Musettelrinin Teröristlerinin Hepsini Derhal Girevlerinden Alınmalı Dinsizler imansızlar kitapsızlar Allahsızlar pislikler çakkallar Hepsinin Derhal Hükümetim Devletim Baş komutanım Dünya Liderim TC Devlet Başanım Osmanlı Torunu Acilen Geregini yapsınlar Lütfen Hepsi Türkiyeme İhanetten Derhal Möebet Hapis cezasına çarptırılsnlar Caza Evine Konulsunlar Geberene kadarda orada Tulsunlar Geberincede Leşleri çakallara sırtlanlara Verilsinler Ateşleri Bol Olsun Amin Amin Amin Amin Amin
  • 5 Ay Önce

viçdan

İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜNÜN TEMİNATI OLAN LAİKLİĞİ, İNANANLAR ÜZERİNDE BASKI ARACI OLARAK KULLANIP, KALBİNDEN İMANI,HAYATINDAN İSLAMI RAFA KALDIRAN SONRA DA ÇOĞUNLUĞU MÜSLÜMAN OLAN BU TOPRAKLARDA SİYASET YAPMA GAFLETİNE DÜŞEN ZAVALLILAR ÖNCELİKLE İÇİNİZDEKİ KAOSU YÖNETİP, HALKLA DEĞİL İÇİNİZDEKİ HEZEYANLARINIZLA SAVAŞIN.
  • 5 Ay Önce

Amine

Çıkın şu sokağa, Ramazan'ın R'si yok,genci, yaşlısı, erkeği, kadını sigara içip geziyor, yaşlı kadınlar açık saçık geziyor,gençler çırılçıplak geziyor,açıkça biz Allah'a inanmıyoruz diyorlar,bu gerçeği görün müslüman azaldı,kâfir çoğaldı,böyle bozulmuş topluluğun başına bozuklar gelir,rum ekremi cumhurbaşkanı seçecekler,o daulkeyi bölecek,her yer büyük devletlerin emrinde olmak üzere batıyı yunana, güney doğuyu yahudilere,kuzey doğuyu ermenilere verecekler,Rabbim biz müminlerin yardımcısı olsun,imandan ayırmasın.
  • 5 Ay Önce

emekliler, maaşınız artar belki islam rafa kalkınca..

onun için bu yangın çağında bizim emekliler ki büyük çoğunluğu mal mülk sahibi,bu beyinsizliği yapmayacaktı. avluda erdoğana küfret,chp nin yolunu aç,ondan sonra içeride Allahüekber. o namaz çarpmasın sakın sizi.

Taraflı

22 senedir dindarlar yönetiyor bu ülkeyi. 

viçdan

EY TÜRK MİLLETİ BİRİNCİ VAZİFEN DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMAK SONRADA CUMHURİYETİN BİR EVLATI OLARAK VATAN VE MİLLETİN İÇİN HİÇ DURMADAN ÇALIŞMAKDIR. MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET KALBİNDEKİ İMANDA,UĞRUNA ŞEHİD VERDİĞİN VATAN BİLİNÇİNDE MEVCUTTUR.
  • 5 Ay Önce

ali malat

Allah bu chpye fırsat vermesin kadar allah bu hükümet müslümanlarınada fırsat vermesin.dilipak yazdı. biri belediyede rüşvet vererek işini yaptırıyor.tabi rüşvet veren çok rahatsız.diyorki şurada bir namaz kılıp tövbe istiğfar edeyim diyor giriyor camiye namazını kılarken selam verdiği zaman bakıyorki rüşvet verdiği belediye yetkiliside orada namaz kılıyor.birde böyleleri var allah münafıklardan korusun.
  • 5 Ay Önce

orkun

deme yav.

ali malat

Allah bu chpye fırsat vermesin kadar allah bu hükümet müslümanlarınada fırsat vermesin.dilipak yazdı. biri belediyede rüşvet vererek işini yaptırıyor.tabi rüşvet veren çok rahatsız.diyorki şurada bir namaz kılıp tövbe istiğfar edeyim diyor giriyor camiye namazını kılarken selam verdiği zaman bakıyorki rüşvet verdiği belediye yetkiliside orada namaz kılıyor.birde böyleleri var allah münafıklardan korusun.
  • 5 Ay Önce

Misafir

Bunun vebali o chp yi seçenlere. Demekki müslüman geçinenlerin müslümankigi ceplerine kadarmis. Chp seçmeni dhp hiç bir olumlu is yapmadigini bilme.erine ragmen, yinede chp ye oy veriyorlar. Yani ben b.k içinde yasasamda oyum chp ye diyor
  • 5 Ay Önce

kibarcik

inşaşşalh tövbe edemessen ORADA HER YERDE CAMI VAR
  • 5 Ay Önce

doğru,doğru..

Meydanlarda İsrail ile ticareti protesto ettiği için müslümanları coplayanlar kılık değiştirmiş İmamoğlu ve avanesiydi...
  • 5 Ay Önce

İ. Keskin

Bırakın böyle şeyleri. Allah size fırsat verdi de siz ne yaptınız, neleri yapamadınız onu değerlendirme zamanı. Hala ona buna şar atma işiyle iştigal ediyorsunuz. Allah bunları hidayete erdirsin de geç. Vatandaş ayrı gayrılığı almıyoooooor!
  • 5 Ay Önce

Putsavar

Sandığa saygı diyenler nerede acaba ?
  • 5 Ay Önce

ooo günaydın. şeker.

şimdi mi sandığa saygı aşkınız depreşti. bu güne kadar sandığa ve sandıktan çıkanlara sövüyordunuz canım.

sahi son 22 yıldır nerede idiler.

sahi son 22 yıldır hatta 1950 den bu yana 74 yıldır nerede idiler. onu sormak lazım...

atalarının çocukları

biz bunların atalarını tanırız atalarını atalarıda din iman Müslüman cami tekke zaviye dine ait ne varsa katledip bir için neler yapmadılar neler bunlarda o takımın torunları bir yunan atasözü derki şaptan olurmu şeker cinsini ovaladığım cinsine çeker
  • 5 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Müslüman kardeşlerimizin himmeti ve yardımıyla pkk lı, chp'li islam düşmanları Türkiye'nin her tarafında yönetime geldiler. İslam memleketinde gavurun gavurluk yapmasına izin verdiler. Yarın mahşer günü bunun hesabını nasıl vereceğiz diye düşünüp pişman olduklarını Rabbime beyan edip ve tövbe ederlerse umulur ki Rabbim affeder. Mühim olan önce pişman olmak. Yoksa Ak Partiye haddini bildirip mesajı verdik diye şu an dahi övunüyorsa onun hesabı kalmış mahşere.
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23