• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran-İsrail geriliminde yeni boyut: Devrim Muhafızları Ordusu böyle duyurdu! Pişman olacaklar

İsrail, İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. 2'si general rütbesinde toplam 7 kişinin öldüğü saldırı sonrası, İran Devrim Muhafızları Ordusundan yazılı açıklama yapıldı. Söz konusu hava saldırısına karşılık "pişman edici" bir yanıt verileceği kaydedildi.

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Topraklarımızda 512 yıldır süren Türk-Arap Savaşı

Ezel bahar olmayınca, Kırmızı gül bitmez imiş; Kırmızı gül bitmeyince, Sefil bülbül ötmez imiş. Bu özbe öz Türk olan Şah İsmail'in siiriydi...Çün nesîmîm kem - âzâr Selîmî ki dehend Heme âfâk güvâhî be - Müselmânî i mâ. Bu da ceddimiz diye ovünerek adini kopruye verdiginiz, saltanati iki agabeyi ve babasina darbe yaparak gasp edip aman dilemelerine ragmen tum kardeslerini, esleri ve cocuklariyla birlikye katleden, tum saltanati süresince gavura karsi hic sefere cikmayip sadece Osmanli topraklarindaki Türkler ve Safavi-Memluk Türkleriyle savasan ve en kotusu Türkün icine mezhep nifakini sokan Yavuz Selim'in Şiiridir. Soru 1: Hangisini anladınız? Soru 2. Kim daha çok Türk'un ceddine benziyor sizce? Soru 3: Arabın Türk'ü yenme olasılığı var mıdır, olmadigina gore 104 yıldır ne debeleniyorunuz hala?NOT: Yanlis anlasilma olmasin, Alevi olsaydim da gocunmazdim ama yorumun yazari tum din ve mezheplere karsi olan Konyali bir Yoruk Türküdür. Sunni bir aileden gelmektedir ve tum sülalesi dindar, hatta cogu AKP Secmenidir. Ama her seyden once gurur duydugu iki sey vardir, once insan, sonra Kemalist olmasi!
  • 5 Ay Önce

berberci

haydi hayırlı traşlar sırada traş bekleyen varsa otursun koltuğa
  • 5 Ay Önce

Ahaaaa

Hadi ordan Müslüman katili içiniz ermeni dışınız sahte müslüman
  • 5 Ay Önce

Qwerty

İran ve yalanları Animasyonlu çizgi filimli yanıtları İran münafığı kimse yemez bu numaraları
  • 5 Ay Önce

Misfir

Isıran it havlamaz.
  • 5 Ay Önce

Iran'in yarisi araplasmamis ozbe oz Turk oldugundan emperyaliste direnen tek musluman ulkedir!

Burda hem Müslüman hem de Türküz elhamdülillah diyenler icin Türk-Arap kimlik testi: Cok SAYIDA VAR, ama TURKLE ARAP'I AYRID EDEN KRITERLERDEN en onemli olan SADECE 5 TANESI: 1. Gercek Turk teknoloji uretir, Ilk - Ortacag'da celige en iyi suyu veren, en gelismis ok, yay, mizrak ureten millet oldugu icin dunyaya hukmetmistir, Arap ise takke, takunya, tespih, misvak, deve semerinden baska bisey uretemez, ucan seccade ile aya filan gidecegini zanneder, savaslarda ebabil kuslarindan medet umar... 2. Turk KIMIZ veya benzerini icer, Arap ise ikisi de dogal yontemlerle elde edildikleri halde sirke icer ama az icilirse sagliga cok faydali oldugu kanitlanmis feremente bir uzum olan sarabi asla icmez... 3. Türk KADIN ERKEK birlikte DANS Eder, Arap kadini ise guvenilmez 3. sinif kullar olarak gorulduklerinden erkeklerle degil dans etmek, ayni odada bile bulunamaz, haramdir haa... 4. Turk kadini mevsime gore giyinir, basini ortmez, Arap kadini ise erkekleri tiril tiril, hatta bazilari sortla gezerken yaz sicaginda manto-carsaf-burka giyer, sacinin telini bile gosteremez... 5. Türkte KADIN ERKEKLE ESIT hatta BIR ADIM ONDEDIR, genelde son sozu soyler, HANIM Kelimesi ordan gelir, Cin'e bile Cin seddinin insa ettirmis, 1517'ye kadar 16 Imparatorluk kurmus, 17. yuzyildan sonra Araplastigi icin Araplar gibi sirti minderden kalkmayan (Son 400 yildir adam olmus tek bir arap milletinin ismini bilen varsa yazsin cevaplarda) Turk Milletinin Hanlari, "BEN HAN'IM, KARIM da BENIM HAN'IM" Derdi, Arapta ise kadin 1/2 sahittir, evde oturup cocuk bakar ve kocasina hizmet eder, gozu kapida kuma ve cariyeler ne zaman gelecek diye bekler. Testi yapanlar ne cikti yazabilirler mi acaba?
  • 5 Ay Önce

Mustafa

Bu İran dan hiç birşey olmaz sadece İsrail ve ABD tehdit eder gider Sünni müslüman katleder ABD İsrail İran'ı vurur
  • 5 Ay Önce

salih er

Iran= irin
  • 5 Ay Önce

Tuncelili

iran ve israil çoktan anlaşmıştır. iran'a israil çöllerinde bir yer gösterirler, iran'da oraya 10 füze atar konuyu kapatırlar.
  • 5 Ay Önce

Ülke

Güldürmeyin siz ancak şii olmayan müslümanları öldürürsünüz suriyede yaptığınız gibi
  • 5 Ay Önce

Kml

İran tarihin görmüş olduğu en adi, en korkak devletidir. Hiçbir şey yapamaz. İran'ı kuran Yahudilerdir. İran ancak Müslümanlara saldırır
  • 5 Ay Önce

Allah'ın kulu

Tamam. O..r...k tan 2 tane soba borundan yapılma füze yollarsınız. Sonra fıııssssss.
  • 5 Ay Önce

tug

ısıracak it, diş ini göstermez. abd nin generalini öldürülmesine karşılık olarak, atacağı füzenin yerini abd ye söyleyen iran, yine göstermelik bir hareket yapacaktır.
  • 5 Ay Önce

Hasan Tahsin

Siz napiyorunuz, degil isirmak, havlamaktan bile acziken komik olmus yorumun, ama zeka duzeyin bu kadar herhalde.

Diken

İran da müthiş bir korkusu var ancak anlaşırsa israille öyle üç beş füze atabilir yoksa böyle tepeden tepeden öter durur hiç bir şey de yapamaz bunlar danışıklı döğüşler israil Amerika iran a köküne kadar sokar iran sesini çıkarmaz sadece öter
  • 5 Ay Önce

Gectik fuzeden

Sen bir iha gonderip 10 gramlik bir bomba atsana SIKIYORSA?Hic utanma yok mu sizlerde yav?

Samil

Iran senin isralin iti oldugunu herkes biliyor . Kac gun olmus hala pisman olacaklar karsiligini verecegiz diye aciklama yapacagina geregini yaparsin . Halkin gazini almaktan oteye gecemez israile birak karsilik vermeyi onlarin sana soylediginin disina bile cikamazsin . Hee olur sana bir hedef gosterirler uzerine israil askeri uniformasi giydirilmis filistinli kardeslerimizi vurursun halkinin gazini almak icin o kadar . Sizin adamliginizda , muslumanliginizda bu , fazlasi size iki gomlek buyuk . Havlayip durun bakalim kansizlar . Halkinizda ne b.k oldugunuzu yakinda anlayacaktir .
  • 5 Ay Önce

Toshiba

Dilin kemiği yok. Ata bildiğin kadar at. İran; İşi gücü yalancı pehlivan misali esip gürlemek. Her hangi bir şey yapabilecek de değiller. Biz bu filmi defalarca seyrettik.
  • 5 Ay Önce

Nadirsah

İt iti ısırmaz hikaye okuyor iran müslüman olsaydı rakibi çoktan saldırmıştı
  • 5 Ay Önce

Aslan

He He
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23