• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vay uyanıklar vay! CHP'nin Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş kayınpedere çalışmış

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, Ekrem tarafından İBB Şehir Hatları Genel Müdürü yapıldığı dönemde kayınpederinin şirketine kıyak geçmiş.

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet

Adamlar kazandı kazandı kazandı daha ne haberini yapıyorsunuz arkadaş.Millet neye göre oy verdi kocaman bir hiçe oy verdi neyin haberi bu.
  • 5 Ay Önce

kocaman hiç tarafı doğru da ya gerisi...

elinin körünün haberi. idrak harikası...........

Gerçekler

Kim yapmıyor efendiler. Ülkemizde olsun diğer devletlerde olsun kim yandaşına, eşine dostuna kıyak yapmıyor. Yanu ennnn düşüğü işe alıyor ve ya aldırıyor.
  • 5 Ay Önce

Ibrahim

Her toplum layık olduğu şekilde yönetilir. 
  • 5 Ay Önce

Microp_soft

İstanbul NİMET NİMET diye boşuna söylememiş 
  • 5 Ay Önce

HanYavuz

İstanbul nimet nimet
  • 5 Ay Önce

misafir

İstanbul depremi 3-4 sene içinde olursa tedbir almayan chp belediyeleri o zaman seçmenini de,itibarını da, taparcasına sevdikleri heykellerini de yerle yeksan edecektir. Diğer yandan Ak parti kaybettiği 4 büyük şehire de yatırım yapmamalıdır. Susuzluktan ve çöpten, çamurdan, trafik sıkıntısından Chpliler bizar olmalı oy verdikleri ellerini kendileri haşlasınlar. Bunlar buna layıktır. Bu beyin bize yetersizdir diyecek hale gelmeliler. Ak parti seçilmeden İzmirde de banliyö yaptı ve su getirdi neye yaradı ki bazı insanlara iyilik yaramaz.
  • 5 Ay Önce

berkay

iyi güzel dersin de bu hükümetin bu kadar hizmetinr rağmen engellendik , enkaz devraldık diyen müthiş bizans zekası o zaman ne yapmaz. bizim idrak abidesi, alicenap,mağduru kollayan yüce halkımız onlar % 100 ile seçer. chp ile başa çıkılmaz,onların hırçınlığı,kurnaszlığı ile...

Tezcanlı

Sayın akit editörleri haber verme şekliniz bence çok yanlış.bu tarz İmamoğlu’nun istediği biçim son beş yıla bakın İmamoğlu bu tarz polemiklerden güçlenmiştir .para kulesi ,tatil vb şeyler dikkatle irdelenirse minder dışı hareketlerdir. Ve konsolide eder taraftarlarını son 20 yılın en iyi belediye başkanını Kadir Topbaş’ın sol cenah hiç gazetelerinde yer veriyormuydu olumlu ya da olumsuz .görmüyolqrdı bile ...şu adamı sıradan bir belediye başkanı gibi görün ve öyle haberleştirin bir adamın her şeyi haber olamaz .nerdeyse tuvalete sağla girdi diye haber yapacaksınız....inşalalh yayınlarsınız bu yorumu
  • 5 Ay Önce

yavuz

fayda eder mi dersin. temelli görmezden gelelim. bizim safdiller de külliyen ona yığılsın. hiç görmeyelim kusurları yanlışları. iyi fikir. bu fetö zekası mı yoksa asırlık chp cinliği mi.

Osmanlı Torunları

 pislik vatan Hayinleri vatansızlar soysuzlar Teröristler Satılmmışlar Soysuzlar yahudi Ermeni Amarkan Fıransız Alman İngiliz Yunan Rum Bulgar Amarikan Piçleri PKK ypg pyd Dkpcli SDG kckalı Fetönün Çocukları Olan chp DEM YSD VP TKPLİ pislikler çakkallar Satılmmışlar Soysuzlar Teröristler Hepsine Türkiyemin Ekmeği Aşı Haram Zehir Kan irin olsun Boğazlarından Gecirmesin yüce mevlam Amin Amin Amin Amin Amin Amin
  • 5 Ay Önce

Salih Çulhacı

Hâlâ kumpaslardan palavralardan vaz gecmeyecekmisiniz? Utanın
  • 5 Ay Önce

sen o dediklerin sözcüde korkusuzda cumhuriyette ...

bunlar kumpas... senin sözcünün birgünün cumhuriyetin korkusuzun lenin in çamur at izi kalsın uygulaması gerçek. ona devam. ta 1950 den beri 74 yıldır bu milletin seçtiklerine kan davanız bitmedi. biz sizinkilerin hırsızlığını uğursuzluğunu bile söylemeyelim ama siz bir tarafınızdan uydurduklarınızla tezvirata itibarsızlaştırmaya devam.menderesten erdoğana hep bizimkiler hırsız sizinkiler evliya.......

kadircan

cehapedemi yalamaktan vazgeçmeyeceksen sen utan

bekir

yalan mı yazmışlar. sizin değirmeninize su taşıyalım hep.

90 yıllık üsküdarlı aileden biri.

ne oldu işine gelmedi mi. siz hiç hırsızlık usulsüzlük yapmazsınız. evliyasınız.hep akapa,eski refah,anap,adalet partisi, demokrat parti hırsızdır..... üsküdarda 10 yılda 100 yıllık icraat yapan hilmi türkmen in nesini beğenmediniz. bir güler yüz fotosuna üsküdarı teslim ettiniz... şimdi her şeyi ters yüz etme,devrisabık,herşeyi bozma,yıkma devri ... gözün aydın üsküdar,kına yak..

Koparan

Habermi bu...?
  • 5 Ay Önce

işine gelmedi mi. ummadığınız zaferin sarhoşluğu...

yok canııım. doğru haber sizin iftira yalan tezvirat basınında...

hadi oradan , koparan rumuzlu chpist.

parlatsalar haber olurdu..

sen ak partinin üsküdardaki hizmetlerini bilyor musun

yooo... mahalle maçı sonucu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23