• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

YSK kararı da kurtaramayacak, tükürüğünde boğulacak! Karar değişir Zeydan gider

Türk halkını “PKK sizi tükürüğüyle boğar” sözleriyle tehdit eden ve “terör örgütüne yardım” suçundan hapse mahkûm olan DEM Partili Abdullah Zeydan ve Kandil’in baronlarının hesaplarını boşa çıkaracak haber, hukukçulardan geldi. CHP’liler ile terör örgütü üyelerinin tepkisi sonrası mazbatası geri verilen Zeydan’ın belediye başkanlığının hukuken uzun sürmeyeceği ifade edildi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

SEÇİM KANUNU YETERİ KADAR AÇIK DEĞİL Mİ Kİ, BÖYLE SABIKALI İNSANLARIN ADAY GÖSTERİLMESİNE NASIL YOL VERİLİYOR?, YOL VERENLER KİM, ÜLKEYİ KAOSA SÜRÜKLEYEN KİM, ASIL İNCELENMESİ GEREKEN BUDUR.
  • 5 Ay Önce

resat

demi yani kandilin siyasi ayağını ,kanuni gördüklerini söyliyen ,chp liler, deme bakın ,biz vatanı böldürmeyiz ,pkk terör örgütüdür ,suriyedekilerde teröristtir ,kandilin amacı bu ülkeyi bölmektir ona göre bize ister oy verin , isterseniz vermeyin , deyin ozaman aldığınız oylarla isterseniz heryeri kazanın ,sıkıyomu ,varmısınız ,şimdi bu pisliklerinizi dağıttığınız ulufelerle ,makamlarla ,iimtiyazlarla, örtüyorsunuz amma bunlarda son bulacak ,busefer, bu millete ait olanları hainlerle pazarlık konusu yapıp kendinize iktidar ,düzen devşiremeyeceksiniz ,,efendilerinizin size uyguladığını siz bu toprakların efendisisinizya ,sizde buradaki yahudi uşaklarına uyguluyorsunuz ,,ama bu sefer olmayacak inşaallah,
  • 5 Ay Önce

muşlu ve şeriatçı

ekrem kendine eş başkan yapsın!
  • 5 Ay Önce

Fatih

Siz kimsiniz lan bu ülke sen ve senin gibilerin yüzünden bu hale geldi,her konuda ahkam kesiyorsunuz,Ekrem de bu ülkenin secilmis cumhur bask.ni gibi seçilmiş inşa saygı duyacfksin … gibi mecbursun ?…..

resat

bu kandil ,,,peğinin ,yapmak istediği nedir , vatan topraklarından bir kısmını vatandan ayırıp müstakbel büyük israile hazırlık yapmak ,/ destekçileri başta abd , ingilizin günümüzdeki gavurbaşlığını yapan devlet, sonra ingiltere, fransa, yunan, yahudi ,ve İÇERDEKİ DESTEKÇİSİ İSLAM DÜŞMANI OSMANLIYA DÜŞMAN chp ve etrafında topladıkları sürü, kime karşı birleşiyorlar yahudi ve ingilizle birlikte hareket edip devirdikleri oasmanlının yeşeren filizi reise karşı , yüzsene önceki olaya bakalım,birtaeafta osmanlının hakanı abdülhamit han ,onu destekliyen müslümanlar, ksarşı tarafta, yahudi ,(lozanda dahi heyette olacak), ingiliz ,ve içerdeki ittihat ve terakkiciler,ermeniler, bugüne bakalım ,reis ve onu destekliyenler , karşıda yahudi ,ingiliz ve evladı abd ,yunan ,fransızı ,almanı ,ermenisi tek kelimeyle tüm haçlı ,VEDE İÇERDE KANDİL BARONLARI DENEN ERMENİ VE YAHUDİ UŞAKLARI VE MALUM İTTİHAT TERAKKİNİN DEVAMI CHP VE NEKADAR İSLAM DÜŞMANI KOMİNİST ,DÖNME ,SABATEİST VARSA , yüz sene geçmiş amma hiçbirşey değişmemiş ,bakın sadece isim değişmiş ,lakin isim değişmesiyle hüküm değişmezki BU BİR HAK VE BATIL SAVAŞIDIR ,,, değişmeyecek taaaki kıyamete kadar,,
  • 5 Ay Önce

İsmail

Yahu anlamıyorum bu ysk türkiyenin altına dinamitim yerleştiriyor teröriste bir veriyorlar bir alıyorlar gerçekten komedi oldular terörıslere bu fırsatı verdiniz ya şimden sonra istediklerini zorla akacaklar bir şeyde yapamayacaksınız.
  • 5 Ay Önce

oflu baba

 GITSIN ... YOLU VAR SARI TORBA HEDIYE EDIN
  • 5 Ay Önce

Giresunlu Öğretmen

Bu hakim ve savcılar kendilerini hiç yeniliyorlar mı? Okuyup araştırma yaparlar mı? Sosyoloji Psikoloji Felsefe okurlar mı? Biz öğretmenler onlardan 5 katı daha fazla okuyup kendimizi yeniliyoruz Aldıkları maaşa bakınca millet çok iş yaptıklarını zannedecek? DEVLETİ DÜŞÜRDÜKLERİ HALE BAKIN.DÜZELME TEPEDEN BAŞLAMALI
  • 5 Ay Önce

İ. Keskin

Doğru olanda bu kanuni olan da bu: Yeterliliği yok ise Belediye Meclisinin kendi üyelerinden birini başkan olarak seçmesi, yoksa hak edilmemiş bir seçim sonucuna çökme işi doğru bir iş değilmiş demek ki.
  • 5 Ay Önce

aynen böyle

Devlet dikkat etsin gelir gelmez belediyenin kasasında olan nakitleride nasıl olsa gidecem deyip dağa bayıra gönderir
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23