• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu kazandı! Yunan medyası paylaştı

31 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni Ekrem İmamoğlu’nun kazandığını gören Yunan basını her yerde Ayasofya’nın minaresiz görüldüğü Yunan bayraklı resimleri paylaşmaya başladı.

29 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tuğrul

Yunan Ekrem ne der bu işe?
  • 5 Ay Önce

hasel

Ülkeden olmayan,iş yapmayan,algıyla milleti kandırmaya çakışan,yerli görünen ZEVAT,kazandırıldı.Yunanistanda kutlama yapılıyor.Ey İstanbul halkı,bir beş sene daha kaybedeceksiniz.
  • 5 Ay Önce

bilal

maalesef uzun bir süre istanbulun geri alınabileceğini sanmıyorum. ama türkiye genelinde ak partinin kazanmaya devam edeceğini düşünüyorum. istanbulun maddi zorluklar nedeniyle demografik yapısı değişti. ak parti istanbulu tekrar kazanmak isterse sadece kendi seçmeninin gelir düzeyini artıracak işler yapmalı. böylece kendi seçmenleri istanbulda yaşayacak maddi güce ulaşacaktır. seçmenlerinin istanbula göç etmesini, istanbuldan ayrılmamasını teşvik edecek işler yapmalı. emekli maaşını artırması tek başına yeterli olmaz. 30 bile yapsa oy vermeyecek emekliler var. mesele kendi seçmeninin istanbulda yaşamasını teşvik etmek. bu yönde politika izlerse 5 yıl sonra bile kazanabilir, izlemezse belki 20-30 yıl istanbulu tekrar kazanamaz. çünkü istanbulda yaşayan insan profili değişti. bahsettiğim profildeki insan tipi, ak partiye oy vermez.
  • 5 Ay Önce

özcan

tahsil,kıyafet,gelir düzeyi,yaşam konforu yükseldikçe üst kasta terfi ediyorlar paşalarım. lüks partiye terfi ediyorlar. hani mütegallibenin asırlık fırkası olmasına rağmen suretihaktan görünüp sahtekarlıkla işçi esnaf emekli köylü edebiyatı yapan oralardan seçmen ayartan kafaya.

NE İŞ!

İmamoğlu kazandı. Geert Wilders, Netenyahu, PKK.. sevindi
  • 5 Ay Önce

fatih sultan mehmet han emekli dedeleri bekliyor...

yunanistanda bayram var. bay temel,bay erbakan jr., bayan meral,bebecan,serok ahmet,uysal paşam... ne diyorsunuz bu işe. .. erdoğan a aklınca ders vermiş pinpon dedeler... ahir ömrünüzde bizans rüyalarını kuvvetlendirdiniz.. fatih sultan mehmet öbür tarafta bekliyor,suratınıza tükürmek için.

mevhibe inal

Global Çete boşuna mı Ortodoksları bölüyor. Boşuna mı Yahudi Zelensky yönetiminde Ukrayna Ortodoksları Rusya'dan ayrılıp Yunanistan'la birleşti. Boşuna mı Boris J. İstanbul'da anlaşmaya varılan Rus-Ukrayna Barışını bozdu?...
  • 5 Ay Önce

HESAP

EVET O CÜBBELİ CHP YE OY VERENLER BAK SİZİN ÜLKENİZ KAZANMIŞ
  • 5 Ay Önce

Vatansever ASKER

Atina nın sevinmesi normal değilmi! Soydaşları tekrar başkan seçildi !!!.
  • 5 Ay Önce

2752

peki bizim ağaç kafalar bunun farkında mı. onlar yedikleri nanenin sarhoşluğu içindeler.

Okur

Bu durum çok kötüye gidiyor içimizdeki beyinsiz ve ruhsuzlar yuzunden kadim dusmanimiz seviniyor,ve bunu Ahmet Mehmet yapıyor ne buldun bu sahtekar da ey İstanbul,yada nezaman şuurunu kaybetti bu millet,bu milleti İslam'dan uzaklaştırmanın sonuçları bunlar,Yunan feldiginde yine ben savasacagim Anadolu insanı savaşacak,inkılaplar hedefine ulaşıyor analsilan
  • 5 Ay Önce

HESAP

BİZİM İÇİMİZDEKİLER SALAK DEĞİL HAİN ONLARI KALBİ ONLARDAN GÖRÜNÜŞLERİNE ALDANMA
  • 5 Ay Önce

1912/13 rumeli muhacir torunu(evladı fatihan)

zulüm 1453 te başladı diyen bizans tohumları..

Amine

Adamlar İstanbul'u geri aldı bile Yunan Ekrem Fatih Sultan Mehmet'in mezarına bir bizanslı olarak İstanbul'u senden geri aldım tekmesi atmıştı,genel seçimde bu Yunan ekremi yunanlılaşmış halk cumhurbaşkanı seçecek,batı tarafı Amerika,Avrupalı büyük devletlrin gudumunde Yunan devleti, güneydoğu ppk eliyle yahudi devleti,kuzey doğu Ermenistan devleti olacak,bunu bir kenara not edin.
  • 5 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Atina bel başk. Nin " ortak değerler" cümlesi ne anlatıyor.
  • 5 Ay Önce

vatandaş

bunları sevindirenleri, Allah sevindirmesin.
  • 5 Ay Önce

Abdullah

AKP, ekonomiyi, emekliyi düzeltmezse daha çok sevinecekler.
  • 5 Ay Önce

berat

6 şubat 2022 de yıkılan ülkenin 1/6 sını ne yapalım. oraya bu sene dökülecek 1.2 trilyon tl yi dedelere dağıtalım. 14 il ve düzinelerce ilçe belde yüzlerce köy milyonlarca insan beklesin biraz... değil mi aslanım. chp elini oynatmadan malı götürüyor.

muşlu ve şeriatçı

liyakat, ehliyet, adaleti unutmamalı.

muşlu ve şeriatçı

sizin dempkknızın, ekreminizin, chp nizin bizans oyunları varsa müslümanların da kılıcı vardır. sizin bizans oyunlarınızı biz müslümanlar tarihte olduğu gibi zamanı geldiğinde kılıçlarımızla bozmasını biliriz.
  • 5 Ay Önce

hamdi

bunlar gelip ayinde yapar hemen devletimiz önlem almalı
  • 5 Ay Önce

zafer

bay eko 2020 de o zamanki yunan dışişleri bakanı(şimdi savunma bakanı) nikos dendias ile birlikte patrikhanede yılbaşı ayini takip etti.onun konstantinopolis bb başkanı ifadesine tebessümle karşılık verdi( sükut ikrardan gelir ,yani susmak kabulden gelir) ..bunu defalarca yazdım. bizim akit onaylamıyor. inamıyor mu,korkuyor mu . çözemedim.

Şener

Müslümanları anmadan diğer dine mensup olanlara seçim sonucunun hayırlı olmasını söyledi bee! Tebrikler sp+yrp, sayenizde!
  • 5 Ay Önce

muşlu ve şeriatçı

muş un ilçe başkanını istanbulun bir ilçe belediye başkanı belirlerse, istanbulun belediye başkanını da Atina cumhurbaşkanı kutlar!
  • 5 Ay Önce

Doğrular

Onlar bile kimin ne olduğunu anladıda bizim içimizdeki salaklar hala anlamadı veya anlamak istemiyorlar .
  • 5 Ay Önce

ilhami.

bak şu red puanlarına. herifler ayılmayacağız diyorlar. ya da gözleri dönmüş ondan. biz de biraz eli yüzü düzgün,ağzı laf yapan adamları koysak vitrine.öbür tarafa bakın yeni gelen nesle amele sakallı celep kılıklı suratlarla nasıl hitap edeceğiz.tv reklamları çok zayıftı. chp yağmur gibi 24 saat reklam yağdırdı. paranız mı yoktu. bir iki cılız tv reklamı. nerede o eski müziklerimiz. onları kullansa idik gene. erol olçok ölince bizim reklam işimiz bitti. nasıl olur böyle şey.....

vatandaş

anladılar, yine de oy verdiler. maya bozuk.

Salih argun

Şu hainleri sevindirenlere yazıklar olsun. BU DEDİĞİME KİBİRLİ AKPARTİLİ YÖNETİCİLER EN BÜYÜK PAYA SAHİPTİR !!! HALKI SUÇLA SUÇLA NEREYE KADAR KARDEŞİM DÖNÜN DE KENDİZİNW BAKIN BİRAZ YETER BU İSRAFINIZ KİBRİNİZ !
  • 5 Ay Önce

köye yollanıp, muhtarlık uğruna istanbulu kaybedenler

neymiş bu kibir kibir. chpli yüz yıldır kibirli... sadece seçim zamanı şirinlik yapar onlar. ha bizimkiler hala köylü,hala kentleşemedi. öbür taraf gibi partisi için ölesiye çalışma yok. yüzbinlercemiz köye yollandı,emmi oğlunu muhtar,aza seçtirmek için. 16 milyonluk istanbul önemli değil onlar için,65 haneli köyü önemli onlar için.burada yaşıyor,apartman dikiyor,ürüyor,kazanıyor,ölüyor,gömülüyor anma seçimde istanbulu küfre şirke ihanete teslim ediyor. o köy kafası olmasa idi 2019 da bay eko daha ilk seçimde kazanamazdı. öbür taraf tatillerden koşa koşa geldiler.oturduğum semtte o zaman pek çok kişiye, şu konuşmalara şahit oldum.. dün akşam geldik,biz de bu sabah geldşk. çok önemli.çok önemli..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23