• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üsküdarlı Süleyman Amca CHP’lilerin hışmına uğradı! Suç duyurusunda bulunuldu

Sokak röportajlarından birinde AK Parti’ye olan desteği ile gündeme gelen 'Süleyman Amca' olarak ünlenen Süleyman Çakır, Üsküdar Belediyesi CHP'ye geçince dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. Seçimlerin ertesi günü CHP’li gençler tarafından aşağılık harekette bulunuldu.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Çelebi

Allah CC Müslümanım diyenlere sabırlar versin. Onun için oy kullanırken çok iyi düşünmek lazım. Mesele Tayyip değil, huzurlu yaşamak. Tayyip'in veremediği parayı şimdi bunlar mı verecek. Müslüman sabırlı insandır.
  • 5 Ay Önce

Laiklik elden gidiyeah...irticâ geliyeah diyenlerin hâli...

"Laiklik elden gidiah..irtica geliyeah" sözünü bile şuan müslümanlara karşı slogan haline getirip kullanıyorlar böyle bir garabet içindeler...durumu karşıdaki insanların aleyhine döndürme becerisini hangi kivraklikla yaptıklarını özetleyen bir durum... laikliği uygulama hatasından doğan zulmü dile getirenlere... gırgır geçercesine bu cümleyi kullanarak " laiklik elden gidiyeah irticâ geliyeah" diye bir de sanki bu cümleyi tüm müslümanlar söylemiş gibi ters yüz ediyorlar...oysa bu cümleyi söyleyen kendileri... Süleyman amcamız bu hâli şaka yollu ne büyük bir garâbet olduğunu anlatmak için öyle orjinal bir tespitte bulunuyor
  • 5 Ay Önce

İnsan olun insan

Biz de çok üzüldük...ne istersiniz yaşlı adamcağızdan...elin garibinden?... ne kadar ayıp ya;... koca koca adamlarsınız gücünüz toprağında havasını suyunu yollarını...ekmeğini aynı vatanda paylaştığınız insanlara mı yeter?... kim kime baskı uyguluyormuş açığa çıktı mı?...75 yaşındaki adama torunu yaşındaki zibidilerin ensesine vurup hakaret etmesi ne demek?...insanlığınızı bu kadar mı kaybettiniz?...CHP binasına koştuysa onlardan talimat mı alıyorlar?.. bu kadar da korkaksınız...
  • 5 Ay Önce

Amine

Bundan sonra özellikle genel seçimlerden sonra yunanlılaşmış bu halk Yunan ekremi seçtiklerinden sonra biz müminleri çok zor günler bekliyor,müminler buna hazır olun.
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23