• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’den Mısırlı firma satın alacak! Türkiye'ye duyurdu: plastik tüp istiyor... Mısır Türkiye'yi tercih ediyor

Kimya sektöründe faaliyet gösteren Mısırlı bir firma Türkiye'ye ilan etti! Türkiye’deki şirketlerden çok sayıda plastik tüp satın alacağını duyurdu.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Busezon

Bence ülkemizdeki en büyük birinci sorun ekonomi ise ikinci sorun ise sosyal adaletsizliktir..... Bir yandan milletin kanını emerek beslenen sermayedarlar,bürokratlar, etkili ve yetkililer bir yandan ise her zaman fedakarlık yapılması istenen emekliler,işçiler ve dar gelirliler arada müthiş uçurumlar var ve adaletsiz diz boyu.... Bu millet soğan ekmek yer,dişini sıkar,kemer sıkar ama aynı şeyi devletinden de bekler sadece meclisteki savurganlık,araba çılgınlığı,kırmızı plaka deliliği,israf dünyanın hiç bir ülkesinde yoktur ve bu millet bunları görmüyormu? Bu millet körmü? Her sećim dönemi partilere oluk oluk hazine yardımı yapılıyor bölücü ve milleti ayrıştıran ve en önemlisi teröre destek veren adilere hazine yardım ediyor ve birde meclise alıp onları besliyoruz ondan sonrada terör neden bitmiyor diye dövünüp duruyoruz ???????????????????? Terörün bitmemesinin asıl sebebi devletin ve yetkililerin terör ve bu gibi alçak teşebbüsler ile gerektiği kadar savaşmamasındandır.... Herşeyde avrupayı örnek alan ülkemiz terör kanunu ćıkatmalı ve teröre bulaşmış,teröre alenen veya gizlice destek veren yazar,amir,memur,gazeteci,sağlıkcı,vatandaş her kim varsa hepsi en ağır şekilde cezalandırılmalı ve bazıları vatandaşlıktan dahi ćıkarılmalı ve defedilmeli bu ülkeden ..... Bunu yapmadığınız sürece sizde bu teröre ortaksınız ????????????????????
  • 5 Ay Önce

BİR DÜŞÜNÜN..

HÜDAPAR IN BİLE UĞRADIĞI HAKSIZLIK NEDENİYLE DESTEK VERDİĞİ DEM,BÖLGEDE AKP OYLARINIDA KENDİNE ÇEKMEDİMİ ZANNEDİYORSUNUZ.AKP 31 MARTTA KENDİ AYAĞINA, 2 NİSANDA DEVLETİN BEKASINA SIKTI..BİR AN ÖNCE ERKEN SEÇİM...
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23