• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'nin en zengin ismi değişti! Selçuk Bayraktar ilk kez milyarderler listesinde, işte sırası

Forbes dergisinin yayınladığı 2024 Dünya Milyarderler Listesi'nde Türkiye'nin en zengin isminin değiştiği görüldü. Listeye Selçuk Bayraktar'ın da girmesi dikkatlerden kaçmadı.

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ankara

Devletin bütün imkanlarını kullan bütün mühendisler sana koşulsuz itaat etsin bilgilerini al yönet sat devletin zenginleşeceği yerde dünyanın enleri arasına gir peh peh ne başarı
  • 5 Ay Önce

Sait ozer

İNŞALLAH RABB'İM İN İNAYRTİ İLE ÜMMETİ N ÜMİDİ OLARAK HEDEFE GİDECEK HEDEF KIZIL ELMA
  • 5 Ay Önce

hacı

ooo hayırlı işler demek vatana hizmet değil kasaya hizmetmiş
  • 5 Ay Önce

Uğur

Koç ve Sabancı ve Eczacıbaşı misali Zilletçi ve uluslararası kapitalistler gibi şahsen zengin olmamalıdır. Aşırı para ve mal biriktirerek zengin olmak ve böylece lüks yaşamak kötüdür ve dünya ve ahırette yıkımdır. Şahsi malvarlığı ve hayat tarzı olarak en fazla üst-orta gelirli olmalıdır, geri kalan malını insanlar için harcamalıdır, gerek yatırım gerekse sadaka şeklinde.
  • 5 Ay Önce

Rumelili Uğur (üstteki yorumu yazan)

Rumelili adıyla bana cevap yazan muhtemel dağlı paragöz Arnavut, tekrar bak bakalım, ben fakirliği mi övmüşüm? Orta hâlli ihtiyaçsız olmayı özendirmişim. Ben zengin değilim diye fakir miyim, el mi açıyorum? Asıl senin gibi paragözler yüzünden Müslümanlar orta hâlli ihtiyaçsız olamayıp bazıları zengin oluyor, böylece diğerleri gerçekten fakir düşüyor. Yorumu anlamadan cevap verme ve Rumelili adıyla cevap yazma, muhtemel dağdan inme Arnavut.

rumelili(hoop dangakların rum ermeni dediği değil)

aferin.. müslüman hep fakir el açan aşağıda olan hakir görülen aşağılanan küçümsenen olmalıdır. bir lokma bir hırka olmalıdır. peki peygamberimiz ;veren el alan elden üstündür derken ne demek istedi.... dünya sonunda müslümanlar dinlerini haysiyetlerini imanlarını namuslarını sağlıklarını hayati varlıklarını korumak için maddi varlık sahibi olmalıdır derken neyi ifade etti....hep yahudi zengin,müslümanlar perişan, türkiyede de hep dinsiz donsuz takımı zengin,dindar hep fakir,ondan sonra da kılğından seçimine inancından maddi durumuna ardından da tabatıyla alay edilen olsun. aferin... peygamberimize miraçta cehennem ve cennet ehli gösterilmiş,ekserisi fakirler... fakir olmamızı tyavsiye etmemiş ama gene de.fakirlik başlıbaşına bir cennete girme vesilesidir ama bundan faydalanacak fakir de çok azdır. zenginlikle ce azılır,küfre de düşülür ama fakirliğin isyan hırsızlık namus küfür tehlikesi de olabilir. eshaba ellerindekileri tamamen tasadduk etmeye kalktıklarında, aşırıya kaçmasın,kendiniz ve ailenizi de yokdulluğa sürüklemeyin buyurulmuş. selam ve sevgi ile.

Doğruya Doğru

Cumhuriyet tarihinde ilk kez Milli Yerli zekasıyla emeğiyle helalinden çalışıp kazanan devletten yardım teşvik vergi indirimi kredi vs. almadan zengin olan bir Milli Kahraman selam olsun sana güzel adam. Bakalım CHP DEM ne zaman seni bitirmeye çalışacaklar. Demirağları Vecihi Hürkuşları bitirdikleri gibi seni de İsrail yardımı ile bitirebilecekler mi.
  • 5 Ay Önce

türkiyenin iç düşmanları zaten diş biliyorlar.

kesin planını yapmışlardır çoktan. nuri killigil i fabrikası mühendisleri ile havaya uçurdular,adamların parçası bulunmadı. bir avuç kalıntı kutuya kondu da cenazesi kılndı. 27 mayıs darbesinden sonra demokrat partili armatör ali ipar ın gemileri haliç e demirletildi,orada çürütülüp yok edildi.şimdi başlarlar damat devleti soydu demeye Allahsızlar.erdoğan düşmanlığından türkiye düşmanlığına,türkiye düşmanlığından erdoğan düşmanlığına.daha önce de özal erbakan demirel menderes bayar düşmanlıkları. chp dışında herkese düşmanlık.

remzi

Bayraktarin yaptigi isleri takdir ediyorum ama Erdoganin damadi oldugunu ve devletten cok buyuk destek aldigini da soylemekte fayda var. Sanki sifirdan yaratmis gibi lanse etmek pek dogru degil. Basarilarinin devamini dilerim.

mehmet

silah satan barış istemez
  • 5 Ay Önce

kafaya bak kafaya.

aferin.. o zaman yerli savunmamıza silahlanmamıza gerek yok. dışarıdan kat kat pahalıya alalım kodları da gavurun elinde olsun. ya da orduyu terhis edelim, pkk devleti daha kolay kurulsun.yunan istanbul u elini kolunu sallayarak gelip alsın. yunan ın megalo ideası, iki kıta beş deniz ideallerini duydun mu sen hain ya da beyinsiz kişi...bayraktarın ve tei inin ürünleri yunan ın uykusunu kaçırıyor. her akşam tv lerinde bir no.lu konu bunlar.ey beyinsiz kişi,sana bir de şunu söyleyelim;yunanın ideallerinin dışında bulgarın gürcünün ermeninin iranın hatta sırbın kroatialının herkesin senin toprakların üzerinde planı var. savunma sanayii,otomtivden elektroniğe,sağlık sektöründen ev eşyasına pek çok alanın lokomotifi,yeni ürünlerin yolunu açan bir sektör.teflon tava bile nasa araştırmalarından yola çıktı.ama sen istersen ey sevgili fetöcü ya da pkk lı aslanım; hepsini kapatalım, o paralarla heykel yapalım,konserler,festivaller düzenleyelim,keyfimize bakalım.bay bay kemal pkk/ypg/pyd niye silah bıraksın demişti.sahi bıraksınlar mı onlar da.

Mak

Selcuk ve Haluk kardesler Size Helal olsun,Rabbim bir verdiginize 10 binler versin insaALLAH.CENNET Cömertler yurdu, sizin Mazlumun yaninda yer alarak cok CÖMERT oldugunuza sahidiz. ALLAH sizden Ananizdan Bba nizdan Cok RAZI olsun.
  • 5 Ay Önce

Umuda

KOÇ lar 3-4 akrabalırına bölmüş toplayınca İngilterenin Koç u birinci oluyor.
  • 5 Ay Önce

aynen böyle

Bu haberden sonra bazı solcu geçinen vahşi kapitalistler bir yerlerini garanti yırtar
  • 5 Ay Önce

DOĞRU SÖYLER...

:)) HAKLISIN HAAA:))) ALLAHTAN,ALIN TERİYLE KAZANAN BİR CHP İSİM DEĞİLDİ ?

Halk açlıkla boğuşurken;

Geliri adil bölüşmeyenlerin listesi, hepsine haram olsun halkın emekçinin hakları…
  • 5 Ay Önce

sosyalistin birinden inciler.

senin paranı mı aldılar. sen hiç piyango toto şanslı(şanssız)larının,sonunda eskisinden bin beter sürünür hale düştüklerinden haberdar mısın. o damların varlıklarını 85 milyona taksim etsek, %90 ının içine eder savunur batırırız.hırsıza vurguncuya anlayış gösterecek değiliz de sen Allah ın takdirinin üzerinde misin.hem halkın çok az bir kısmı hariç açlıkla boğuştk. kore ve küba da ne halde,heberin vordir.?

Umuda

KOÇ lar Sabancı lar Eczacıbaşı lar Şahenkler filan tüm gelirlerini yoksul halka emeklilere dağıtacaklarmış kardeş. Kendileride gecekonduda oturacakmış çok sömürdük ayıp oldu demişler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23