• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniden Refah'tan bir 'erken seçim' açıklaması daha! Dalga mı geçiyorsunuz?

Yeniden Refah Partisi'nin sandıkta hezimete uğrayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz, seçime ilişkin ilk açıklamasında 'erken seçim' çağrısı yaptı.

50 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Uğraş

Seçim Türkiye mize Milletimize hayırlı uğurlu olsun inşaALLAH kazananlar kaybedenleri ibret alsın kaybedenlerde ders alsın ve iyi istişareler yapsınlar Akparti il başkanlığına da yazdım her şeyde her zaman üye olsun olmasın mesajlar atıyorsunuz peki seçimlere 1 yıl kala beden bir anket yapmıyorsunuz falanca kişiyi istiyormusunuz istemiyormusunuz kafanıza göre aday koyuyorsunuz yaptım oldu bitti yok öyle he nasıl olsa başında Erdoğan var ver gitsin o dönem bitti O Erdoğan elma ile armudu karıştırmıyor insanlar artık hayat pahalılığı aldı gitti asgari ücret 17.000 bulunduğum bölgede ev kiraları 20 binin üzerinde bu nasıl bir ahlaksızlıktır e bu günlerin bir de hesap günü var mahkeme i Kübra da hesabınız ağır olacak inşaALLAH.
  • 5 Ay Önce

Yazılım 1.,<

Bu kadar da şımarmayın, hoplamayın ya hu!!! Siz siyasetçiyseniniz ben de bir şey bilmiyorum.Türkiye'de hiç bir şey eskisi gibi değil. Altı ayda çok şey değişebilir. Yani siz zannediyor musunuz erken seçim olsa yerel seçimlerdeki sonuca yakın bir sonuç çıkar?!?!?! Öyle değil değil dostlar bu işler öyle değil.
  • 5 Ay Önce

hamed

tamam abe hemen yarin eriken secime gideriz ya erkien secime gitmesek ne yaparsin tamami sulhatin
  • 5 Ay Önce

resat

demlenme masasının yeni elemanları ,dağdaki ortaklarına doğuyu karıştırın ,sizede batıda seçim seçim hemde en erkeninden diye ötün diyemi görev verdiler,böylelıkle bu kargaşadan iktidarmı çıkaracaksınız ,,bu iktidarın sonraki ajandası ,doğuda özerklik , batıya tüymüş olanlarada af ve iademi yapacaksınız ,sonra görevinizi tamamladıktan sonrada götünüze gerici irticacı damgasını vurup ,yallah çöplüğe ,kendinizi siyaset çöplüğünde bulacaksınız ,baban size bakın bu taklitçilerin ipiyle sakın kuyuya inmeyin demedimi ,
  • 5 Ay Önce

Gültekin

BÜTÜN SİYASİ PARTİLER YAPILAN MAHALLİ SEÇİM SONUÇLARINA BAKARAK ASLA BİR YANILGI İÇİNDE OLMASINLAR, ÇÜNKÜ BURADA ÇOK BÜYÜK TEPKİ OYLARI VAR, ERKEN SEÇİMİ TELAFFUZ EDENLER İ DURUMUNU VATANA İHANET GİBİ GÖRÜYORUZ, NEDEN SEÇİMLERDEKİ YAPILAN TROLYONLARCA LİRA MASRAFLARI, İSRAFLARI VE DÖNEN KARA PARALARI NASIL GÖREMEZLER, ÖNCE BUNU HALKA BİR ANLATSINLAR.
  • 5 Ay Önce

hamed

bu bana özalin yasaklilari kaldirip erbakan demirel ecevit türkes yerel secime gitmislerdi kazanan demirel bar bar bar bagirmisti erken secim secim diey sonuc demirel seriyine kazanmis miydi türkiye kayip mi etmisti simdi bu demirelin yegenimi neyi bar bar bar bagiriyor secim escim diye be vekil care escim degil sen ve seningibileri piyasadakayip olun bakin türkiyenin ekonomisi hemen düzelir
  • 5 Ay Önce

resat

görmemişin birkaç belediyesi olmuş, oh ne ala hergün seçim olsa demiş ,böyle giderse altıayda bir seçim olsa biz birkaç seneye iktidarız derolmuş ,siz önce hangi çuvaldasınız ve kiminlesiniz bir bakın ,o yanınızdaki babanı yutan batıdan ithal canavar, senin semirmeni bekliyor sonra gene aynı akıbet ,inanamıyorsan akşener ablana bak gör istikbaldeki halini ,,
  • 5 Ay Önce

hesap

YÜRÜ
  • 5 Ay Önce

nurettin

tayyip tekrar kazanırsa haydi bir daha belediye seçimine mi gideceğiz ülkemizi bu kadar mı düşünüyorsunuz
  • 5 Ay Önce

ee şımartanlara ne demeli.

uçuşa geçti soyadı partisi. ade bakem kim tutar sizi.aferin chp ile birlikte başımızı göğe çıkarın.dem ile de iyi geçinirsiniz artıkın. istikrar dönemi olacak 4 yılı zehir edecekler,olan türkiyeye olacak. kaynayıp duralım. atina tel aviv brüksel washington londra paris berlin erivan sizi seviyor çocuklar.sizi de sevgülü emeklülerümüz. atina ve tel aviv de maaşlarınızın azlığından çok endişeli.durumunuzun düzeltilmesini çok isteyyorlar hepiciği.
  • 5 Ay Önce

memo

12 bin tl aylık alan bana devletin bankası maaş kartımla 190 bin tl kredi çekebilirsin diyorsa ayni şekilde özel bankalardanda buna benzer mesajlar geliyorsa devletin bu kredi limitlerini maaşın 1-2 katından fazla olmamasını yasayla düzenlemesi gerekmez mi
  • 5 Ay Önce

MAk

SEYTAN Sokaklarda DEVALI, Saadetli,Davutoglucucu ve Refahli Fitne cikarmaya ucuz kiralik MÜNAFIKlar ariyor.SEytan DININIZI bana verin sizi ileride Bakan, Baskan Milletveikli yaparim diyor.
  • 5 Ay Önce

Poyraz

Hızla ucuz parti olacaklar
  • 5 Ay Önce

meleknur

SABAHI BEKLEMEDEN SANDIĞA KOŞSUN
  • 5 Ay Önce

Hasanoğlu

Fatih niçin konuşmuyorsun partide her kafadan bir ses çıkıyor partisine hakim olamayan memleketi nasıl idare edecek
  • 5 Ay Önce

erol

küçük paşam soyadı mirasçısı. eser ve hizmet varisi erdoğandır.

HII

ULAN FETÖ …. NAMKÖR SEN SUAT KILIÇ VE FATÌH ERBAKAN YRP PARTÌ OLARAK BU YEREL SEÇÌMLERDE ÌÇERDE ÌMANSIZOĜLUNU MANSUR YAVAṢI DESTEKLEMLE CHPKK TERÖRİST PARTİ DEMÌ DEDTEKLEMEKLE ASLINDA SÌZ SAHTEKARLAR ASIL KATÌL SÌYONÌST EṢKÌYA ISRAIL'Ì VE KATÌL ABD VE AB YÌ FETÖ HAÌNLERÌNÌ DESTEKLEMÌṢ OLDUNUZ VE BÖLÜCÜLERE DESTEK OLMAKLA BAKIYORU KEYFÌNÌZ YERÌNDE BÌRDE CUMHURBAṢKANLIĜI SEÇÌMÌ OLMASI ÌÇÌN UTANMADAN SIKILMADAN FATÌH ERBAKANI CUMHURBAṢKANI YAPACAĜIZ DÍYORSUN ULAN NAMKÖR SEN DÜRÜST OLMUṢ OLSAYDIN AKP'TÌYÌ HEDEF ALIP BÖYLE FETÖ HAÌNLERÌ GÌBÌ KONUṢMALAR YAPMAZDIN SEN FETÖ AĜZIYLA KONUṢAN UTANMAZIM TEKÌSÌN FATÌH ERBAKAN KÌM CUMHURBAṢKANI OLMAK KÌM ULAN 
  • 5 Ay Önce

Yusuf

Siz ne utanmaz ne arlanmaz bir gurup oldunuz böyle.
  • 5 Ay Önce

fasık fasıkı kafir kafiri münafık münafıkı destekler.

ŞUNLARA BAK, İKİ KURUŞLUK OY ALINCA ŞIMARIP ÜLKEYİ YOK ETMEYE KALKIYORLAR. ERKAN SEÇİME GİDİNDE YERLE SEÇİMİ DE YENİLEYİN BOYUNUN ÜLÇÜSÜNĞÜ ALIP DEFOLUP GİTSİN. ancak seçim masraflarını o karşılamak kaydıyla.
  • 5 Ay Önce

berk

zillet kıç üstüne oturdu. şimdi de bu şımarıklar çoştu. vaaayy be biz neymişiz be aaağbiiiğ...siz de tabela partisi olarak kalısınız tontonlarım. 100 yıllık cumhuriyet tarihinde böyle örnekler yok. ateş böceği gibi cılız bir ışıltı.parlar ve sönersiniz...

hasel

Erken GEÇİM,diyeceğine;erken seçim diyor.Sayın Cumhurbaşkanımızı yani AK PARTİYİ,HİZMET PARTİSİNİ desteklemediniz.Hadi ordan.ERKEN SEÇİM olsa ne koz kıracaksın.2.F.ERBAKAN dan Cumhurbaşkanı olmaz.Benden olur,ondan olmaz.
  • 5 Ay Önce

hadi oradan.

vizyonsuz, liyakatsiz, adam yokluğunda adam. babasının deyimi ile hadi oradan hadi oradan.

Tasova

Ezik Yeni Refah’lılar! Fatih’in peşinden ğidenlerin bir mercimek kadar akıl, viziyon yok! Babasının mirasını yemekte, siyası anlamda! Saadet Partisi bezeriksşz lideri yanlış zamandan doğrula söyleme becerisi AKP yem oluyur, Müslümanlara umut olamıyor! Allah(cc) davası bukadar kötü anlatılırmı?!! Evet kendine Müslümanım diyenler için Allah’ın ayetleri, Resullah(sav) sünneti siyası kararında, feraset sahibi olmak için yeterli olmalı. Fakat AKP müslümanların ayarlarıyla öyle oynadı kredi kartına helal diyecek seviyeye geldi!
  • 5 Ay Önce

nero

ee iyi daha iyi chp(!) size dünyanın kaç bucak olduğunu gösterir paşam. müslüman beğenmeye beğenmeye ülkeyi şirke doğru hızla yuvarlayın. ak parti ile idare etmeye çalışın. sahabiler gelmeyecek artık. ya ak parti müslümanlığı ya chp şirki küfrü. oyalanın isterseniz saadet, yrp, uıfalanıp gidelim.

Vatnperver

Lan şerefden yoksun kimin adamisin erken seçim diyirsun 2 belediye bile kazanamadin kime çaluşiyon sanki seçimin kazanani sensin chpkk adina mi konuşuyin
  • 5 Ay Önce

Xççcç

Sanırsın İstanbul'u almış da büyük başarı kazanmış???
  • 5 Ay Önce

654

niye yeniden refahı çekemiyorsuz
  • 5 Ay Önce

ne zamandan beri seviyordun yrp yi.el cevap şimdi..

neden birden bire yrp aşığı oldunuz. rey verdin mi. 28 şubatta babasına sövmüyor mu idiniz. bu ne aşk. düşmanımın düşmanı dostumdur. ... 2. saadet vak ası. birincisi cırt . sıra bunlarda . buğday ambarında sanmasınlar kendilerini hemencecik.

Ali

Tutmayın enişteyi size oyum nasip olmayacak
  • 5 Ay Önce

hsn

fetocu kadro yrp yi ele geçirmiş anlaşılan
  • 5 Ay Önce

İsmail

Siz kafasını tırlatınız tamam terörle işbirliği yaptınız bir menfaat sağladınız bu ne cüret türkiyeyi felaketimi sürükleyeceksiniz bu sizin yaptığınız iş birliği ayağınıza dolanacak bunu iyi bilin.
  • 5 Ay Önce

Vatanaşkına

Beyler yerel seçim ile genel seçimi karıştırmayın. Seçmen yerelde akpartiye bir ihtar çekti,reis gerekeni yapar,parti ve teşkilatları temizler yoluna kaldığı yerden yine kazanarak devam eder. Vatan millet sevdalıları başkanının yanında ölümüne yine durur. Yerel seçim sonuçları kimseyi yanıltmasın. "YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR"
  • 5 Ay Önce

kaos istiyorlar . gene 90 lar. gene pazarlıklar....

parlamento aritmetiği istkrar gösteriyor. erken seçime gene seçim karmaşası gene belirsizlik,gene beylerin umduğu koalisyon dönemleri kaos 1990 lar. hoş geldin eski türkiye.. 21 yılın bütün eser ve hizmetlerine elveda....erbakan jr. paşam hangi rütbeyi arzu buyurursunuz.

Ziyaretçi

Siz bu haber ve yorumlarla küçük görmeye devam ettikçe susuzluğunu tuzlu su ile giderenler gibisiniz..
  • 5 Ay Önce

bak şu alicenap demokrata.

sen türkiyenin 21 yıllık iktidarını kazanımlarını küçük gör müyor musun paşam. örneğini yesinler idrak abidesi.

Ziya

Kıvırmayın dansöz çok size gerek yok sadece adam olun yeter
  • 5 Ay Önce

Boşnak

Kendini bir şey zanneden parti YRP hasbelkader ekonomik siyasal durum ortada,ama Millette biraz sabretmeliydi seçime katılım olmalıydı.
  • 5 Ay Önce

adil

emekli dedeler; zamanında filozof rıza tevfik in ;biz ne halt ettik demesi gibi gibi pişman olacaksınız.

Mine

Yazıklar olsun ...msp refah fazilet saadet gibi partilere oy vermiş biriyim Yrp denilen partiye hiç bir zaman oy vermeyecegim
  • 5 Ay Önce

jünyora horoz şekeri.

4 partisi konjonktür tarafından kapatılan necmettin erbakan ın oğlu her halde bu ülkede yaşamamış.kşmlerin değirmenine su taşıyor,kerndine sunulan horoz şekerine kanarak...

Kadir

Bunlar aptaimmi dır beyinlerine chip mi takılmış yüzde birlik oylarıyla iktidarmi olacaklar nasıl bir sarhosluklari varki ihanet içinde olduklarını anlamıyorlar
  • 5 Ay Önce

ömer

chp onlara da mezarlıklar müdürlüğünden ya da mezbaha müdürlüğünden kemik takdir ve tensip buyurur.

Bozok

Yeniden Refah Partisinin hemen g.tü kalkmasın. Bu millet onu geri indirir.
  • 5 Ay Önce

Nur

Kanmadınız değilmi atık seni arkanda kim var utanmaz
  • 5 Ay Önce

Ibrahim

Şahsi menfaatler ülke menfaatinin önüne geçmiş. Türkiye’nin helâkı yakın. Problem dünya ehli ahir zaman Müslümanlarında. Yazıklar olsun
  • 5 Ay Önce

Boran

Refahlilar siz … olsanız sizi kapıya koymam … bile sizden kıymetli fitne fucur yuvasi
  • 5 Ay Önce

Kartalbey

Teşhis net. Bunlar münafık.
  • 5 Ay Önce

Kayışı kopmuş şirazesi dağılmış

Ne diyor bu tipi tipler vizyonsuzlar etkisiz elemanlar bu konuda devlet ne derse o bıktık bunlardan seçim gürültülerinden milletin parasını savurmalarından yangın yeriymiş Allah sizi yers yüz etsin yrpler.
  • 5 Ay Önce

Vedat

Bizim buralarda bir söz vardır; "Şeyinin ucunda bir parça çökelek görmüş, kendini yaylacı sanıyor"..Bu nankörler de iki üç tane oy almakla kendilerini iktidar olarak görmeye başlamışlar!..
  • 5 Ay Önce

Sabır

YRP fetocu … suda boğulacak siniz kimsiniz ulan bizim uyarımiz ak parrtiye sizede kemik artık biraz sevinin diye
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23