• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP için diyet vakti

‘Kent uzlaşısı” adı altında terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı DEM Parti ile iş tutan ve sözde milliyetçi çizgide siyaset yapan İP tabanının desteğiyle 31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz bir sonuç elde eden CHP için Kandil’in terör baronlarına diyet ödeme zamanı geldi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

ACABA, CHP VE DEM İLE OLAN İTTİFAKIN DİYETİ NE OLACAK? MİLLİ İRADEYE HİZMET Mİ? YOKSA KANDİLE HİZMET Mİ? HALK OLARAK TAKİP EDİYORUZ.
  • 5 Ay Önce

Huni kafa

Herkes hak ettiği gibi yaşar...
  • 5 Ay Önce

Asım Tunçkale

CHP algı ile seçim kazandı,AKP rakibinin silahını kullanmalı,CHP hizmete harcaması gereken parayı buhar ediyor,ne olurdu AKP milletine harcasaydı kaybetmeseydi,şimdi paralar kandile akacak,AKP kriptolarını temizlesin
  • 5 Ay Önce

Samil

Kardesim bu ulkeyi kimse bolemez , egri oturup dogru konusmak gerekirse dem partinim mecliste siyaset yapmasina muhalefet karar veremez. Iktidar dagdaki teroristle mucadele ederken siyasi uzantisina el surmuyorsa muhalefetin gorevide iktidari yenmekse haliyle isbirligi yapacaktir . Her ortami hazirla , meclis kursusunden millete parmak sallayip kurdistan nagralari atana ses cikarma sonra o onla ittifak yapmis bu bunla deyip isin icinden cikmaya calis . 3 secimdir cumhur ittifakina oy verdim bu secim oy kullanmadim , akil tutulmasimi dersiniz ? Muhalefete yaradimi dersiniz ? Ne derseniz deyin biz dusmanimizida dostumuzuda biliriz  Halkta cevabini verdi . Dem partinin mecliste olmasinin sorumlulugu iktidarindir bu kadar basit . biz agliyoruz gazzedeki kardeslerimize sizde sadece aglayacaksiniz bizim gibi oturun evinizde aglayip durun . 
  • 5 Ay Önce

muşlu ve şeriatçı

kitlenin bağının koparılması lazım. bağın koparılması için de devlete bağlı, pkk ya düşman olması lazım. chp kendi emelleri için pkk sempatizanlarına diyor ki ortak düşmanımız akp dir. pkk da devlet politikalarını yürüten kendisiyle mücadele eden ak partiye düşman. dempkk da chp ye diyor ki ortak düşmanımız ak parti. dine bakış konusunda aralarında farkta olmayınca, ortak düşmanları da aynı olunca dost oluyorlar. böylelikle chp ile dempkk ortak umudu paylaşıyor. güç alışverişi yapıyor. güçlenen umutlanan dempkk da kitlesini zehirlemeye devam ediyor. sonrada devreye demokrasi, 6 milyon oy devreye söylemlerini devreye giriyor.

muşlu ve şeriatçı

istanbul da aday gösterip, göstermemiş gibi davranma ikiyüzlülüğünüzün ücretini alın. sizin gibi ilkeli siyaset yapan komünist bölücülerin bu ikiyüzlü davranışının bedeli ucuz olmamalı!
  • 5 Ay Önce

Şeyh Şamil bu

Tamam bu çirkef grift sapık hain ilişkiyi her kes biliyor da buna oy veren 10 milyonlara ne demeli! Onlar bunu bile bile vermediler mi?
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23