• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Sıfır Atık Projesi' Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı 'Sıfır Atık' projesiyle ilgili genelge, Resmi Gazete'de yayımlandı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sifir Atık projesi masonlara yaradı

Müslüman poşet parası ödüyor. Sifır atık deyil Emine sultan sıfır hata kul hakkı yemeyelim projeside cıkar da. Bazı kamuda calidip hukumetin atadikları kenfini devlet adamı zan edip devlet adaminin yedigi içtigi sorulmaz acıklaması daha dun gibi unutmadik bunun gibi kim vatsa sıfir hata kul hakki gecmesini uygulatin. Bakanlikta tuvaletteki pecete ile ayakkabi silenlerede ders verin. Sonra sen niye reise yardimci olmuyorsunda kendine iş cıkariyorsun ki. Anlatamadim kimseye islamdaki eş durumunu derken senin projelerin patlak verdi. Akıli sen ver reis yaptırsın sende havlusunu tut abdestini aldir reis 5 saat uyumuyor ken sen kendini resmi dairelerle ne isin varki Reisin en yakını olarak sen cocuk esirgeme kurumlarinsaki cocukları ihya etsen olmazmıydiki unlü olmak istemek şeytandan deyilmi
  • 5 Ay Önce

Mustafa

Yok sıfır atık yok gaz çıktı yok petrol bulundu diye .. bravo akit sizide tebrik ederim 
  • 5 Ay Önce

Harputi

Milletin kahır ekseriyeti sıfırı tüketmiş iken ,birileri sırf popülizm uğruna sıfır atıktan bahsediyor.Gelde yanma.Aşkolsun.Bu ne vurdumduymazlık tır.
  • 5 Ay Önce

Uğur

Sen herhalde eski Harput Ermenilerindensin, o yüzden Türkiye'deki durumu sizin Ermenistan'daki durum gibi sanıyorsun. Kazıkçı zorba terörist ev mal sahiplerini bastıramayan kiracılar dışında Türkiye'de bir maddi sıkıntı yok, çünkü maaşlar enflasyona göre ayarlandı, hatta memurlara fazla fazla zam yapıldı. Zaten emeklilerin hoşnutsuzluğu kendi maaşlarına az zam yapılmasından değil, CHP'li nankör pis kamu görevlilerine çok yapılmasından.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23