• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saadetliler, YRP’liler ve AK Parti küskünleri mutlu mu? Saraçhane’de içkili kutlama

Müslümanların bölünmesine neden olan Saadet ve YRP gibi partilerin ve sandığa gitmeyen küskün AK Partililerin birayla kutlama yapan ayyaşların neden olduğu görüntüler karşısında hangi duyguları hissettikleri merak konusu oldu!..

48 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Doğruya Doğru

CHP li vatandaşlar Ramazan günü çekin kafayı, yalnız seçimden önce cami açıp Eyüp Sultanda sabah namazı kılıyordunuz. Olsun iki yüzlülükte insani bir duygudur ve iki yüzlülükten ölene ben hiç rastlamadım.
  • 5 Ay Önce

nezih.

apoya özgürlük havlamalarını duydunuz mu,ak partinin müslümanlığını beyenmeyen saadet yrp deva gelecek süleymancı başçı vs,kısaca günümüzün beyinsiz endülüs müslümanları kına yakın.
  • 5 Ay Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Zıkkım için soysuz siyonist dostları. Bu son kazanmanızdır. Komadaki kişi ölmeden önce şöyle bir canlanırmış.Bu seçim de öyle oldu. Bundan sonra öyle bir çöküp gideceksiniz ki israil mi olur kafiristan mı olur bilemem.
  • 5 Ay Önce

süleyman

Akitçiler hala ne olduğunu, niye olduğunu anlamıyor, yanlış soru soruyorsunuz, soru memnun musun akp olmalı., ülkede kriz varsa bu kriz herkesi etkilemeli, memuru ihya eder, ihya ederken işçi emeklisinin elinden alıp memura verirsen, krizi sadece bir kesimin sırtına yüklersen bu hezimeti hak etmiş olursun. Unutmayın eden bulur.
  • 5 Ay Önce

erdem

eh şimdi hakkını almışsındır 

erol usta

Yetmedi mi? İnsanların yaşam tarzları üzerinde tepinmeniz yetmedi mi? 
  • 5 Ay Önce

Umuda

Doğru Müslümanların kıyafetine sürekli karşı çıkıp okullardan iş yerlerinden attınız bırakın artık Kıyafetle uğraşmayı heykel yapın içkili koko lu konserler verin trol ordunuzu güçlendirin para kulelerini yükseltin.

hakkı

Allah ından bul,daha ne yaşam tarzı. yediğiniz içtiğiniz sıçtığınız. neyinize kim karışıyor.türkiyede en tatlı hayat sizin. asıl siz takkeliye mantoluya laf atıyor,küçümsüyor,tartaklıyorsunuz.geçmişte ekmeğinden okulundan işinden etmediniz mi sizden olmayanları.şortunuza mı mini eteğinize mi şarabınıza faizinize mi mayonuza mı neyinize karışıldı. orta okul kızları,küpeler, koca koca ojeli tırnaklarla yarı şeffaf taytlarla boyalı saçlarla okula gidiyor. daha ne istiyorsunuz. avrupayı abd yi geçtiniz nefsaniyette azgınlıkta.Allah emir ve yasaklarına savaştasınız. onun hesap ve cezasından bakalım sizi kim kurtaracak.

Gundi

Ak partiye çöken feminist yeşil Kemalistler reformcu ultura Protestancı Ak burjuva çok mutlu.
  • 5 Ay Önce

yavuz

vay vay vay. nasıl öbür taraf öbür taraf. kimler var oralarda. gundi mi gandi misin. illa gavurca rumuzlar dangalaklığı.

Seçmen

Siz İtraile verdiğiniz destekten ve cumhuriyet tarihinde ilk defa CHP'yi birinci parti yapabilmeyi başarabilmenizden mutluysanız sorun yok.
  • 5 Ay Önce

el insaf, ey münafık.

trolka;israile kim destek veriyor.israil in en nefret ettiği lider kim. gazzeden gelen yaralı, kanserli ve refakatçilerini ankarada ağırlayan kim.senin chp nin gazze dfiye bir kelimesi var mı. tatlısu mücahidi jünyor ne yapıyor. erdoğan seçim akşamı bile kaç liderle gazze için görüştü.sende zerre Allah korkusu var mı,zerre kadar.

Fsm

Sanane akit.. ister çay içer kutlar ister bira içer kutlar. Sen millete ne hakla ayyaş diyebiliyorsun.
  • 5 Ay Önce

yavuz

hatta apoya özgürlük diye de bağırırlar tabi. iyi bak.dinle.... biz size karışamayız,siz bize karışırsınız,azgın mütegallibe..sizi sevindiren beyinsiz müslümanlara da yuh olsun.onlara da Allah soracak inşaallah. zaten biz ne halt diyecekler az zaman sonra.

Şevki

Akit yine  milletin seçimine gölge düşürme toplumda ki bir kaç densizin hareketini çoğula yükleme
  • 5 Ay Önce

remzi

tabi iki üç kişicik.. esenyurtta kanton lafları başladı uyan.

vatandaş

beraber kutladılar.
  • 5 Ay Önce

hüseyin

Orada her zaman içki içenler bulunur, bunu partilere bağlamak çok saçma
  • 5 Ay Önce

burak

ilgiiinç.ayy biz boşuna hassasiyet yapmışıııızz. pardon. afiyet olsun canım . faşizm baskı filan yok di mi içebiliyorsunuz di mi. Allah ın emir ve yasaklarına savaş açmış yaşam tarzınıza karışan yok di mi. aman aman.

muşlu ve şeriatçı

oy veren müslümanlar da katılsaydı, madem zafer kazandınız birlikte kutlayaydınız
  • 5 Ay Önce

ortak zaferlerini birlikte kutlasaydılar. evet.

doğru fitnenin zaferine su taşıyan müslümanlar da erdoğan a şamar atmış olmanın sevincine katılsalardı. bu hepsinin ortak zaferi...

Umuda

Tüm Kripto Faşolar ateler PKK lılar satılmışlar çenelerini açtı kuvvet buldular. Sebep Müslümanların bölünmüşlüğü.

Bay b

Bu ülkede deve diken hikayesi bitmez müslüman a zulüm müstehak çünkü ancak sırtında sopa eksik olmazsa bazı kazanımları değerini anlar tek tek bütün kazanımları kaybedecek o zaman perde kalkar belki
  • 5 Ay Önce

Şaban

Orada içki içenlerin hepsi gayri müslim
  • 5 Ay Önce

tezcan

isimleri ahmet mehmet ali veli.

veli mesud topçu

hükümet emekliyi süründürdüğü için mutlumu.bir musibet bin nasihatten iyidir.adaletten sapanın sonu busur.
  • 5 Ay Önce

deniz

ya sorma.. bu yıl içinde türkiyenin yıkılmış 1/6 sı için dökülecek 1.1 triyon tl yi sana verse idiler. onların acelesi yok.beklesinler,emekliye acilen... hiç birinin evi dükkanı kirada mülkü yazlıklar kışlıklar dükkanlar, çayluklar findukluklar tarlaları olmayan hepsi tek maaşa bakan zavallı emeklilere. hem oraya hem buraya yapsa idiler. ya da karşılıksız para bassa idiler.seçim ekonomisiii. popülizm. ey seçim sen nelere kadirsin lafları.

Umuda

5 paralık geçici ve dünya krizi nedeniyle oluşan ekonomik sıkıntılara katlanamayan nankörlerin Müslümanlık taslaması ne acı.

Ahmet Hamdi

Siz birleşirdinizde onlar sizden ayrıldı öyle mi akit çok taraflı yazıyorsun şapkasını önüne koyup düşünmesi gereken sensin neden böyle oldu diye
  • 5 Ay Önce

kuzey

sen sözcü korkusuz cumhuriyet birgün ne tarafsız değil mi dostum. ayrımcılığı chp 1950 den beri yapıyor.bu millete ve seçtiklerine karşı ...74 yıllık kan davası..

Ali

Kendinizi öyle teselli edin sız ekrem tek başına hepinizi dize getirdi PKK iyi Parti birlikte desteklediler iyi partinin %3’e indi HDP‘nin %2’ye indi ama olsun biz tek başına Ekrem yendi diyelim diyelim diyelim
  • 5 Ay Önce

HESAP

O HABERİN BAŞLIĞI ÖYLE OLMAZ EVET MÜNAFIKLAR MUTLU OLUN ÇÜNKÜ HAK ETTİNİZ SİZE DE BİR KADEH YOLLAMALILAR
  • 5 Ay Önce

murat

Çok mu merak ettiniz. Mutluyuz tabi...Ülkeyi getirdiğiniz hale bak. Ekonomi Patlamış, Emekliler isyanda. Herşey bundan daha kötü olamazdı. Beter olun dua edin yerel seçim bunun 4 sene sonra genelşde var görecez bakalım daha kötü yapabiliyormusunuz
  • 5 Ay Önce

ömer

21 yılda türkiye 3 türkiye ilave edildi. ambulans sayısı, osb sayısı, sağlıkçı ataması, öğretmen ataması, yurt yatağı,yoğun bakım yatağı,liman,havaalanı,yht, savunmada % 80 e ulaşmış yerlilik, tarımda üretim artışı, orman alanı genilemesi,üniversite sayısı, havacılıkta 41. liklerden 12. liklere gelme, ihracat artışı ,tokinin 2 milyon konutu, yılda 1 milyonu aşkın oto satışı, milyonla gayrımenkul satışı, metrolar,metrobüsler, devasa köprüler,tüneller, barajlar,santraller, otomotiv sanayiinin büyümesi vs vs vs. ülkeyi getirdiğimiz hale sen de bakıver.her şey bundan daha kötü ancak seninkilerle olur.

Umuda

Nankörler yapılan oto yollar köprüler barajlar hızlı trenler hava alanları üniversiteler hastaneler uçaklar atom santralleri gemiler motorlar ağır sanayi hamleleri nankörlere haram olsun 4 tane lokanta açıp % 40 indirimli yemeğe tav olan açlar layık olduğunuz şekilde yönetileceksiniz Ağır sanayiyi durduracaklar büyük yatırımları yapmayacak heykel konser rüşvetle milli kaynakları heba edecekler PKK ya ABD ye peşkeş çekileceksiniz sonra bunun 10 katı krize kafanız çarpacak.

muşlu ve şeriatçı

ne hissetikleri önemli değil sadaka-i cariye gibi durmadan yazıyor. sadaka-i carriye de sevap yazıyor burda günah yazıyor. hayat bir seçimdir. her seçimin bedeli vardır.
  • 5 Ay Önce

Zekeriya gökçe

Hak namına haksızlık yapanlardan iyidir. En azından kötü oldukları belli
  • 5 Ay Önce

bilal

kendinizi böyle mi kandırıyorsunuz? peki istanbulluların paralarının pkk'ya gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? kentsel dönüşüm yapılmayacağı için gelecek istanbul depreminde onbinlerce insan ve hayvanın ölecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Asi kartal

ALLAH SEBEP OLANLARIN BELASINI VERSİN özellikle saadetsiz ve yeniden …. partisinin
  • 5 Ay Önce

Çerkez Isa

Bir kaç il hem AKP hem MHP aday gösterildi diye kaybedildi , Türkiye deki durum dünya daki duruma benziyor , kafirler bir oluyor ve kendilerine Müslüman denen bazıları onlara çanak tutuyor, ah be dünya sevgisi insana neler yaptırıyor, katiline oy verdiriyor
  • 5 Ay Önce

misafir

siz böyle başlık atın.Daha çok içerler.
  • 5 Ay Önce

dünyada misafir olduğunu unutma.peygamber diyor.

eh hesabını Allah a verecekler nasıl olsa içsinler meydan okusunlar bakalım. yarın po seçtikleri belediyelerin ne olduğunu göfrecekler. gerçi istanbul ve ankarada boşa geçen 5 yıl oyları daha da arttırdı.stockholm sendromu.

Raşit

Hiçbişey hissetmiyorum. İdamı getırsin. Denetimli serbestlik denen saçmalığı kaldırsın. Üç harfli marketleri kapatsın sonra gelsin hesap sorsun Yeter artık hep bizmi arka toplayacaz
  • 5 Ay Önce

nurettin

üç harflilerin önünde ilk önce siz nöbet tutarsınız. kaypak toplum.

ali malat

hükümet müslümanları kaybetti.öğle kibirlenirseniz allahın ikazı üstünüze geliverir.hadi geçmiş olsun hükümet müslümanlarına.çöküş başlamıştır hiç bir güç bunun önüne geçemez.
  • 5 Ay Önce

yurtseven.

ne kibiri aslanım. o müslümanlar şirke küfre münafıklığa destek versinler bakalım.o küfür onları silsin,akılları başlarına gelir belki.kimin çağı başlıyor paşam,küfrün mü.

Umuda

ali melat Müslümanım diyen hiç kimse senin sevindiğin kadar sevinemez.

Kerem

Mutlu
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23