• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hasan Hüseyin Ceylan’dan YRP’ye çağrı “Allah’ın vebali üzerinizdedir” Kulaklarını Milli görüşe tıkadı

Hasan Hüseyin Ceylan Yeniden Refah tabanına seslendi: Murat Kurum'a oy verin Refah Partisi'nin 12 yıl MKYK Üyeliği ve Tanıtma Başkanlığını yürüten eski Milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan, yerel seçimlerdeki tavrı nedeniyle Yeniden Refah Partisi'ne eleştirilerde bulundu. Yeniden Refah tabanına da seslenen Ceylan, Murat Kurum'a oy verin çağrısında bulundu.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hamit yolgör

İnan ki çok ucuza gitmiş.
  • 6 Ay Önce

Vatan bayrak

Olan Hasan Hüseyin Ceylan kalitesiz ne aldında böyle konuştun ihaoemi aldın tarkana tapumı aodın halkın açlığı senin umurunda deyil milletin hayinizsiniz vatan hayinizsiniz hiç utanma yokmu sende ????????????????????????????????
  • 6 Ay Önce

VEFA

AKP ilk önce adaleti sağlasın verdiği sözleri yerine getirsin sonra milletten oy istesin
  • 6 Ay Önce

sinsin

H.HÜSEYİN BEY görüşlerini kendine sakla milli görüş yerp'nin yanında bizde reisi seviyoruz onlar gibi F.ERBAKAN düşmanlığı nefreti gütmeyiz neyin telaşıdır bu akp 2019 seçimlerindeki hatalarını tekrarlıyor işte bu milletin gözünden kaçmaz neyin bekasıdır bu 22 yıldır aynı terana temcid pilavı gibi ısıt ısıt ye
  • 6 Ay Önce

Gültekin

GERÇEK MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERİN KAYGILARINA ŞAHİT OLUYORUZ.
  • 6 Ay Önce

Aksakallılar

Yeniden Refah Partisi'ni savunan varsa kimse kusura bakmasın CHP'nin değirmenine su taşıyıp onun koltuk değneği olmuştur
  • 6 Ay Önce

kamil

küçük kin partilerinin erdoğanı devirmek. saadetin kılıçdaroğlu için nasıl yırtındığını unutmadık. ak partiden 100 belediye istemek hangi siyasi ahlak. o ahlak mı senin derdini çözecek. kendine gel. dolaylı olarak chp yi azdırma cesaretlendirme.rey dindar vatandaşlar sözüm sizlere. 4 tane tabela partisi uçanı kaçanı toplam derdinde. chp v e fetö pnları çok seviyor.

hasel

Millilik Sayın KURUM'A verme ile olur.Bittin Fatih efendi.
  • 6 Ay Önce

Okur

Fatih bey büyüklerinin sesine kulak vermeli. Bu milletin gönlüne giremezsen siyasi mevta olursun.
  • 6 Ay Önce

Sabır

Geçti Hasan Hüseyin Ceylan onu ak partide görev almışsın onlara söyleseydin. iki kadına gücünüz yetmiyor. Halktan oy istiyorsun. 6284 yasa yuvamız yıkıldı neredesiniz . Millet intiharlar ediyor dava adamı beyfendi. Emeklinin parasını pula çevirdiniz yahu iki seçimdir oy veriyoruz anamızı bekliyorsunuz keriz miyiz artık nak oy geçti artık oyumuz yrp artık
  • 6 Ay Önce

nizam

chp ye payanda olarak mı,ikinci saadet vakası mı. biz kaybettirdik demek için mi. ekremin yolunu açarak mı. chp kadıköyde % 82.. sen neyin kafasındasın. aklını kaçırdı isen, ya da kripto chp trolü isen. o başka.

Şükrü başarıkan

akp yi islam gibi gösterip yrp yerlere vuranların zinayı serbest bıraktığı, lbt lerin dernek açımını serbes yaptığı, cinsiyet değişimini serbest bırakıp... süresiz nafaka zulüm deyip çözümüne yanaşmaması bu nasıl islamdır. bırakın müslüman ve duyarlı insanları koyun gibi yönlendirmeyi, herkesin inancı neyi nasıl yapacağını bilir bilemeyende hata yapar. avrupa uyum yasasına uymlu olalım diye, islama uyumumu unutanları bu gün unutmayacaklarda ne zaman unutacaklar.batılıların ve solcuların yapamadığını islamcıyım diyenlere yaptırdılar. çok pişmanız demelerine rağmen neden tövbe edip çıkarttığınız zulüm yasalarını iptale yanaşmıyorlar. evet savunma sanayide güçlenildi, başörtü şimdilik rafta, eğitim, aile yerlerde sürünüyor, ancak akil insanlarla ve topluma hizmet edenlerle istişare yapmak yerine batılıların gönlü olsun diye alakası olmayanlarla bu işler çevrilirken, zulme uğrayanlara ve islami değerlerin yok olmasına kör ve sağır kılınması yetmez mi?
  • 6 Ay Önce

refik

şükrü bey. ayasofya, taksim camii, ihler,katsayı zulmü, başörtüsü zulmü,vesayet zulmü..... nelerr bunlar n. erbakanın ideallerini kim büyük ölçüde hayata geçirdi.

Fikret

Bizi horoz dövüşüyle siyonizme asker yapmaya çalışıyorlar.

Serhat

Yeniden refah diyoruz. 
  • 6 Ay Önce

hakikat

ikinci biz kaybettirdik vebali için mi.Allahtan korkun. 5 yılın yıkımı az geldi galiba. chp kanalları yrplileri baştacı yapıyor. bu ne sevgi.. chp imana mı geldi. sen 28 şubat diye bir şey duydun mu. chp trolü olup da yrp maskeli isen söyleyecek sözümüz yok.tebrikler sadece.

Adil

Hırs diye ihtiras diye buna denir. Hiç bir zaman var olmayacak iknamın peşinde. Oğul erbakan titre ve kendine gel ama dolduruşa gelme.
  • 6 Ay Önce

 emekliyle vuruor..

AKP mi suçlu, yoksa erken yaşta emekliliği 1992"de getiren chp mi
  • 6 Ay Önce

elmas mehmet yilmaz

eyyy yeniden refah kendine gel..yazıklar olsun size bu İslam düşmanları lgbt destekleyen güruha oy vermek celladına aşık olmaktır.. bunun hesabını ahirette vermek coook zor.. kişi sevdiğiyle beraberdir...
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23