• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erbakan Hoca’nın oğlu ve damadı iyi dinlesin

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve İBB için aday gösterdiği Necmettin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz’e seslenen Karahasanoğlu, “Erbakan Hoca ile Tansu Çiller hükümet kuracağı dönemde Büyük Birlik Partisi ittifakın içerisine girmiyor, herhangi bir bakanlık almıyor, herhangi bir makam almıyor, dışarıdan Refah-Yol hükümetine destek veriyor.” dedi.

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

GEÇMİŞ SİYASİ HAYATIMIZDA BUNA BENZER ÇOK FARKLI TALEPSİZ DESTEKLER OLMUŞTUR NEDEN DEVLETİMİZİN ALİ MENFAATLERİ HER DAİM ÖN PLANA ALINMIŞTIR, ACABA YENİ SİYASİ PARTİLER İÇİN DEVLET ÇIKARLARI ONLAR İÇİN BİR ANLAMI YOK MU?, HER ŞEY MENFAAT, ÇIKAR, MEVKİ, MAKAM İÇİN MİDİR, HANİ DAVAYA HİZMET RUHU NEREDE, YRP'LİLER ÇOK İYİ BİLİYOR NEYİ, ONLARA CHP'LİLERDEN VEYA ONUN DESTEKLEDİĞİ GURUPLARDAN OY GELMEZ, BUNLAR AKP'YE KÜSMÜŞ, KÜSKÜNLERİN OYLARINI ALARAK İKTİDARIN YAPMAK İSTEDİĞİ PROJELERE VEYA YATIRIMLARA DOLAYLI ENGEL OLACAĞINI GÖZ ARDI ETMESİNLER, YANİ HALKA VE DAVAYA HİZMETİ ENGELLİYORLAR.
  • 6 Ay Önce

nurettin

acaba ülkemiz padişahlıkla mı yönetiliyor necmettin erbakanın evlatlarına gaz verenler öyle inandırmışlar sizler bizim için zurnanın zırt deliğisiniz toplumda fitne çıkar böl parçala c h p lileri sevindir dün bu görevi saadetliler yaptı sıra sizde sizler böyük böyük adamlarsınız kişiler sevindirdikleriyle olurlar
  • 6 Ay Önce

osmanli

Erbakan hoca cok mubarek biriydi ama oglu hic ona cekmemis veya saf. tanimadigim icin birsey demem guc, fakat bukadar insanin konusmasinda mi duymuyorsun be gafil.
  • 6 Ay Önce

Aga

Birisi baba mirasını yiyerek babasının adına hürmet edenleri kendisine zanneden çocuk Diğeri memleket millet sevdalısı büyük reis Arada çok büyük fark var
  • 6 Ay Önce

iki ayrı mirasçı...

biri para mirasçısı,diğeri eser ve hizmet mirasçısı.

Akp liler iyi dinlesin;

Hayri YRP ye oyları bölmeyelim.Erbakan da birleşelim.
  • 6 Ay Önce

engin

tabi haklısın %45 % 1.5 a tabi olsun. güzel fikir .. ya da en iyisi sizin chp ye takılalım. istanbulun ankaranın içine 5 yıl daha edilsin.

Şeyh Şamil bu

Fatih bu işi beceremeyecegini bize ispat etti vesselam. Yerel seçimlerde de emareleri vardı lakin barajı geçip milletvekili çıkarmayacaklarını anlayınca yapıştı ittifaka. Biz akp her işte doğru demiyor hatta
  • 6 Ay Önce

Kanuni

Rahmetli Muhsin canlı televizyon yayınında Şehit olurken fetöcülerin kump;asları yüzünden, bulunduğu tepeye ne Başbakan ulaşabildi ne de cumhurbaşkanı
  • 6 Ay Önce

erol

polisi jandarmayı valiyi başka yöne sevkettiler sonra da suçlu ilan ettiler mel unlar.

Çerkez Isa

Bunlar Muhsin Yazicioglu nun tırnağı olamazlar
  • 6 Ay Önce

Konyalı

Bunlar bukalemun gibiler kalleşler diğerleri gibi bebcan küçük enişte gibi oda kıçının üstüne oturacak reis insanlık yaptı babayın hatırına ama nankör çıktın
  • 6 Ay Önce

Niğdeli

Bu çakma milli görüşçüler Muhsin yazoiıcıoğlundan biraz adamlık öğrensinler. Devlete şehitlere vatana millete düşmanlık edenlere destek verenler kendileride evlat acısı yaşayabilirler. Çünkü çok beddua alyorlar.
  • 6 Ay Önce

siyaset madrabazı bunlar.

deva,gelecek,saadet ve çakma refah, rahmetli yazıcıoğlundan da sn. desticiden de insanlık,vatanseverlik,dürüstlük,siyaset ahlakı öğrensinler.

hasel

Evet,o kunuyu aynen hatırlıyorum.Şimdi de YRP partisi,ülke menfaati ve icraatları için bir defalığına Hizmet partisi AK PARTİ lehine seçimden çekilse ne kaybeder.Bence,halkın gözünde yücelir.
  • 6 Ay Önce

çakma refah,siz geçmiş yılları hatırlayın biraz ..

hiç düşünmüyorlar, chp ve o azgın,kindar,içten pazarlıklı medyası neden bizi böyle baş tacı yapıyor, bayram değil syran değil eniştem beni niye öptü...ee seçimde yeni saadet olarak payanda,masa, aparat olarak kullanmak için. sevgili meral ablaları üç günlüğüne masadan kalkınca nasıl asdileştiler,sonra dönünce gene baştacı.rahmetli baba erbakan da ecevit in chp si ile pazarlık günlerinde bir yaklaşıp uzaklaştıkça islamcı demokrat ya da yobaz,gerici,mürteci oluveriyordu anında. bunlar böyle. bu akılsız oğlan ve çevresindeki idraksizler bunu ne çabuk unuttular. 28 şubatı nasıl unuttular. bunlar için de dün dündür bugün bugündür mü.

Refah

Refah doğru yolda, 2028 e hazırlık yapıyor. Metal yorgunu , yorulmuş yıpranmış AKP ye iyi bir alternatif olacak.
  • 6 Ay Önce

faik.

ya ne zaman refah aşığı oldunuz chp militan kafaları.düşmanımın düşmanı dostumdur. sizin için her fitne

Osmanlı Torunları

Erbakan hocamızın Ruhu şad olsun mekanı cennet olsun
  • 6 Ay Önce

havva BULUT

SÖZCÜ TV reytingleri altüst etti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dün akşam SÖZCÜ Televizyonu'nda Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı. Program dün reyting listesinde birinci olurken, sosyal medyada birçok dizi ve yarışmayı geride bıraktı. 
  • 6 Ay Önce

aile şirketi değil mi imamoğlu inşaat.

baaak seeenn.ah yavrum,paşam benim. o villalar şahsi malı değilmiş , imamoğlu inşaata kayıtlı imiş.imamoğlu inşaat aile şirketi değil mi... ortakları kim ben mi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23